Mansur Yavaş'ın aşure yollayacağı Büşra hemşireye tehdit savuran Kaan Altınok hesaplarını kapattı!

Mansur Yavaş'ın aşure yollayacağı Büşra hemşireye tehdit savuran Kaan Altınok hesaplarını kapattı!

Mansur Yavaş'ın aşure yollayacağı Büşra hemş... Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'tan sosyal medya paylaşımıyla aşure rica eden Büşra hemşire, sosyal medyada Kaan Altınok isimli bir erkek tarafından tehdit edildi.

Ankara Şehir Hastanesi'nde görevli Büşra hemşire, sosyal medya hesabı üzerinden Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'tan, “Başkanım bana bir tabak aşure gönderebilir misiniz, teşekkür ederim” paylaşımıyla aşure istedi.

BAŞKAN YAVAŞ’TAN YANIT

Corona salgını ile mücadelede hayatlarını dahi hiçe sayarak en ön safta özveriyle mücadele eden sağlık çalışanının bu talebine Mansur Yavaş kayıtsız kalmadı. Yavaş sosyal medya hesabı üzerinden, “Sevgili kızım Büşra, senin nezdinde Şehir Hastanesi’nde çalışan tüm sağlık personelimiz için aşurelerimiz yola çıkıyor. Afiyetle yiyin, iyi ki varsınız” ifadelerini paylaştı. Yavaş'ın talimatı üzerine Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin mutfağında hazırlanan aşureler, Ankara Şehir Hastanesi’nde görev yapan sağlık çalışanlarına gönderildi.

BAKAN KOCA'YI DA ETİKETLEYEREK TEHDİT ETTİ

S. Kaan Altınok isimli bir kullanıcı, Mansur Yavaş’ın tweetini alıntılayarak şunları yazdı: Sevgili kızın Büşra'yi hoplatıcaz yakında. @fahrettinkoca bu kadının iş feshini sonlandırın hemen. Yoksa başka birisi başka yerini sonlandırır bunun başına iş alırsın. Bu yazışma üzerine paylaşımını silmek zorunda kalan Büşra hemşire, kullanıcı adını da değiştirdi.  

"CEVAP VERMEKTEN ÇEKİNİR OLDUM"

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, tehdit edilen Büşra hemşireyle ilgili bir paylaşımda bulundu. Aybüke Ateş isimli bir kullanıcının, “Başkanım beni evlat edinebilir misiniz?” şeklindeki paylaşımına cevap veren Yavaş, “Sevgili Aybüke, Sizler benim kendi evlatlarımdan ayırmadığım çocuklarımsınız. Ancak bir tabak aşure isteyen temiz yüreklerin bile hedef gösterildiği bir ortamda sizlere cevap vermekten çekinir oldum. Sevgi, kötülükten daima üstündür. Biz hep sevgiyle kalalım” ifadelerini kullandı.

"BU TACİZ CEZASIZ KALMAMALI"

Tüm Acil ve Ambulans Derneği Çalışanları da Büşra hemşirenin tehdit edilmesiyle ilgili şu açıklamayı yaptı: "Bu zihniyetteki insanların özür dilemesini beklemek tamamen iyi niyettir, sağlık çalışanı kimliğine yapılan bu taciz kesinlikle cezasız kalmamalı. Çalışan bayan nüfusunun yüksek olduğu sağlık camiasında bu kabul edilemez gereği yapılmalı tutuklanmalıdır. Bu zihniyetteki insanların özür dilemesini beklemek tamamen iyi niyettir, sağlık çalışanı kimliğine yapılan bu taciz kesinlikle cezasız kalmamalı. Çalışan bayan nüfusunun yüksek olduğu sağlık camiasında bu kabul edilemez gereği yapılmalı tutuklanmalıdır. Bu kadar sorun ve problemi olan sağlıkçılar ülkesine hizmet için kendini harap etti, Bu kadar ses getirmeye rağmen sessiz kalmanız olmaz"

"Mansur Yavaş'ın aşure yollayacağı Büşra hemşireye tehdit savuran Kaan Altınok hesaplarını kapattı!" haberi, 31 Ağustos 2020 tarihinde yazılmıştır. 31 Ağustos 2020 tarihinde de güncellenmiştir. Gündem kategorisi altında bulunan Mansur Yavaş'ın aşure yollayacağı Büşra hemşireye tehdit savuran Kaan Altınok hesaplarını kapattı! haberi 2020 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Mansur Yavaş'ın aşure yollayacağı Büşra hemşireye tehdit savuran Kaan Altınok hesaplarını kapattı! 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Gündem konusunda 14 Mayıs 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 03:41 Otomobil satışlarında faiz oranları sıfırlandı! Markalar tek tek duyurdu: Son 22 gün!
  2. 03:36 Faiz gelirlerinde düşüş başladı: Bankada parası olanlar dikkat!
  3. 03:31 830 binlik teknoloji harikası BYD model araba yolda! Rakiplerinden ucuz ve uzun menzilli
  4. 03:28 MG'nin en ucuz versiyonu yolda! Elektrikli otomobillerde bomba yenilikler: Piyasayı sarsacaklar!
  5. 03:17 Aselsan temettü 2024 ne zaman ve ödeme hangi tarihte yapılacak?
  6. 03:14 Japon deprem uzmanı uyardı: İstanbul, Balıkesir, Bursa tehlikede!
  7. 03:11 Matlaşmış bardakları kireçten arındıran yöntem
  8. 03:10 Yanmış tencereyi pırıl pırıl yapacak temizlik yöntemi
  9. 03:06 Sözleşmeli öğretmen mülakat puanında değişiklik!
  10. 02:57 Sözleşmeli öğretmen istihdamına yönelik karar Resmi Gazete'de!
  11. 02:38 Planlı üretim modeli çiftçiye nefes aldıracak!
  12. 02:36 Cunda’ya gitmeye gerek yok: İşte Cunda ezmesi tarifi!
  13. 01:38 Altın ve doların yerine hisse senetlerini tercih edenler kazanacak! Tarihi rekora hazırlanın
  14. 01:35 OpenAI duyurdu: ChatGPT'nin yeni yapay zeka modeli geliyor!
  15. 01:32 Adana Demirspor taraftarlarından Murat Sancak'a büyük tepki!
  16. 01:27 Leonardo Dalessandri'nin Türkiye videosu! Gündemden Düşmeyen Video!
  17. 01:19 Özel, Arapça tabela konusunda başka bir açıklama daha yaptı
  18. 01:16 Ödüllü aşçıların her zaman denediği yöntem: Mercimek çorbasına lezzet katan 10 teknik!
  19. 01:14 Tek damlası yaşlılık izlerini siliyor: Botoksun dışındaki en güçtü yöntem!
  20. 01:12 İşitme testi sonuçları e-Nabız sistemine entegre edilecek
Gündem Haberleri