Mardin Belediyesi’nden ‘taciz’ açıklaması: ‘Olay kesinlikle gerçek dışı ve komplodur’

Mardin Belediyesi’nden ‘taciz’ açıklaması: ‘Olay kesinlikle gerçek dışı ve komplodur’

Mardin Belediyesi’nden ‘taciz’ açıklaması: ‘... Mardin Büyükşehir Belediyesi'nden taciz iddiaları ile ilgili yapılan açıklamada, "Olay kesinlikle gerçek dışı ve komplodur. Bu durumu...

Mardin Büyükşehir Belediyesi'nden taciz iddiaları ile ilgili yapılan açıklamada, "Olay kesinlikle gerçek dışı ve komplodur. Bu durumu Cumhuriyet Savcılığı da yapacağı incelemede görecektir... Bunlar kayyum döneminde halkın çıkarlarının ön plana alınmadığına dair ortaya koyduğumuz belgeler ve bilgilerin üstünü örtmeye yönelik saldırılardır." ifadeleri kullanıldı.

Mardin Büyükşehir Belediyesince, belediyeye iş için başvuran bir kadının MARSU Genel Müdür Yardımcısı A.D'nin sözlü tacizine uğradığı iddiasının gerçeği yansıtmayan bir komplo olduğu belirtildi.

Belediyeden yapılan açıklamada, dün bazı basın organlarında bir belediye yöneticisiyle ilgili taciz haberlerinin yer aldığı hatırlatıldı.

Yapılan iş görüşmesinde belediye yöneticisinin yanı sıra bir misafirin daha odada bulunduğunun ve o misafirin de olayın çarpıtıldığına şahitlik ettiğinin öne sürüldüğü açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Olay kesinlikle gerçek dışı ve komplodur. Bu durumu Cumhuriyet Savcılığı da yapacağı incelemede görecektir. Belediyemizin mensup olduğu partimiz HDP, kadın hak ve özgürlükleri konusunda bugüne kadar Türkiye'de en ileri adımları atmış bir siyasi partidir. Partimizin kadın politikası her alanda eşit temsiliyeti esas alan ve kadını koruyan bir tarafta yer almıştır. Bu bağlamda, bunun bir komplo olduğundan en ufak bir şüphemiz yoktur. Aksi halde söz konusu duruma gerekli müdahaleden kaçınmayacak bir kadın siyasetimiz vardır."

Belediyenin 31 Mart seçimlerinin ardından sürekli bir karalama kampanyası ve saldırı altında bulunduğu belirtilen açıklamada, "Bunlar kayyum döneminde halkın çıkarlarının ön plana alınmadığına dair ortaya koyduğumuz belgeler ve bilgilerin üstünü örtmeye yönelik saldırılardır. Bu ve benzeri komploların olacağını ve devam edeceğini biliyoruz. Biz ise bu iftiralara karşı taviz vermeden halkımıza hizmet etmeye devam edeceğiz." ifadesi kullanıldı.

"Mardin Belediyesi’nden ‘taciz’ açıklaması: ‘Olay kesinlikle gerçek dışı ve komplodur’" haberi, 31 Temmuz 2019 tarihinde yazılmıştır. Politika kategorisi altında bulunan Mardin Belediyesi’nden ‘taciz’ açıklaması: ‘Olay kesinlikle gerçek dışı ve komplodur’ haberi 2019 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Mardin Belediyesi’nden ‘taciz’ açıklaması: ‘Olay kesinlikle gerçek dışı ve komplodur’ 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Politika konusunda 19 Aralık 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 01:24 Dursun Özbek, Ali Koç'u canlı yayına davet etti; tek şartını açıkladı
  2. 01:24 MasterChef'te ilk altıya giren üçüncü yarışmacı belli oldu!
  3. 01:24 Aselsan ve Tusaş arasında yeni bir anlaşma imzalandı
  4. 01:24 Dervişoğlu'ndan Erdoğan'ın 'silkeleyin' sözlerine tepki: 'Son derece zalimce bir uygulama'
  5. 01:24 Alman devinin iflası yakın; binlerce kişi işsiz kalabilir!
  6. 00:42 Nikah ücretlerine rekor zam! 2025'te yeni artış geliyor!
  7. 00:32 Fed Kararı Piyasaları Sarstı! Dolar Yükseldi, Altın ve Bitcoin Çakıldı
  8. 00:20 İşçilere Müjde! En Düşük Maaş 30 Bin TL’ye Yükseldi!
  9. 00:00 İflas etmişti... Ünlü hamburger zincirinin yeni sahibi açıklandı!
  10. 23:49 AK Parti İl Binasına Molotoflu Saldırı: 2 Tutuklama, Şok Detay Ortaya Çıktı!
  11. 22:42 Kakao yeni rekor kırdı: 12.000 doları aştı
  12. 22:40 Real Madrid zorlanmadan kazandı, Arda Güler bir kupa daha kazandı
  13. 22:40 Uluslararası hakemler Şampiyonlar Ligi'nde, Halil Umut Meler Körfez'de!
  14. 22:40 Fed'in uzun zamandır beklenen faiz kararı açıklandı
  15. 22:19 İflasın eşiğine gelen ünlü hamburger firması satıldı
  16. 22:16 Devlet Bahçeli, Suriye heyetini kabul etti
  17. 22:15 Hızın Kralı Turkcell: Yeni Reklam Kampanyası Ses Getirdi!
  18. 22:13 ABD Merkez bankası, faiz kararını açıkladı: Gözler piyasalara çevrildi
  19. 22:09 Rusya’daki Tren Kazasında Can Pazarı: Yaralı Sayısı Artıyor!
  20. 21:56 Yusuf Güney'den yeni açıklama!: İşte 2025'in kehanetleri
Politika Haberleri