Mario Gomez tarihe geçti!

Mario Gomez tarihe geçti!

Mario Gomez tarihe geçti! Spor Toto Süper Lig’in 28. haftasında Beşiktaş, Vodafone Arena’nın kapılarının açıldığı maçta Bursaspor’u konuk etti. Kıran kırana geçen maçta ev sahibi ekip Beşiktaş sahadan 3-2’lik galibiyetle ayrıldı.HARUN’DAN...

Spor Toto Süper Lig’in 28. haftasında Beşiktaş, Vodafone Arena’nın kapılarının açıldığı maçta Bursaspor’u konuk etti. Kıran kırana geçen maçta ev sahibi ekip Beşiktaş sahadan 3-2’lik galibiyetle ayrıldı.

HARUN’DAN KRİTİK KURTARIŞLAR
Beşiktaş - Bursaspor mücadelesinde ilk net fırsattan Sosa yararlanamadı. 12. dakikada Quaresma’nın sol kanattan ortasında arka direkte Sosa’nın gelişine şutunda kaleci Harun meşin yuvarlağa son anda müdahale ederek pozisyonu engelledi. Ardından önde basmaya devam eden Beşiktaş’ta Quaresma’nın etkili şutunda Harun yine kritik bir kurtarışa imza attı.

GOMEZ TARİHE GEÇTİ
Vodafone Arena’nın ilk golünü Beşiktaş’ın yıldızı Mario Gomez kaydetti. 22. dakikada Sosa’nın ara pasında meşin yuvarlağı önüne alan Gomez’in kaleciyi çalımladıktan sonra yaptığı vuruşta meşin yuvarlak filelere gitti. 1-0

Golün ardından ise golü atan oyuncunun adı yerine siyah-beyazlıların efsane başkanı Süleyman Seba’nın ismi anons edildi. Maçın 23. dakikasında Sosa’ya faul yapan Sivok sarı kartla cezalandırılırken, yine Vodafone Arena’da ilk sarı kart gören oyuncu oldu.

Beşiktaş, Bursaspor karşılaşmasının 90+4. dakikasında Quaresma'ya Hosogai'nin yaptığı faul sonrası Portekizli futbolcu yerde kaldı. Ardından rakibinin üzerine hızla ilerleyen Quaresma, Hosogai'ye sert bir şekilde çarpınca hakemin düdüğü sonrası iki takımın yedek kulübeleri sahaya girdi.

Sahanın ortasında kısa süreli tartışmalar yaşanırken, Quaresma ikinci sarıdan kırmızı kartla oyundan atıldı. Portekizli futbolcuya yaptığı faul sonrası Hosogai de ikinci sarıdan kırmızı kartla oyun dışında kaldı. 

Gomez: Arkadaşım O golü atamasaydın seni öldürürdüm dedi
Arena'daki ilk golü atan siyah-beyazlıların Alman yıldızı Mario Gomez, Bursaspor maçı sonrası konuştu.

Beşiktaş'ın yeni stadı Arena'nın açılış maçında 21. dakikada topu filelere göndererek tarihe geçen Gomez, yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamada önemli olanın şampiyonluk olduğunu söyledi.

Çok değerli bir 3 puanı Bursaspor karşısında aldıklarını anlatan Gomez, "Maçtan sonra bir arkadaşım mesaj attı. 'O golü atamasaydın seni öldürürdüm. Sosa bomboştu niye vermedin?' diye. İnanın bana gerçekten Sosa'yı görmedim. Tamamen gole odaklandım. Sosa'nın geldiğini görmedim. Bu golün çok büyük bir anlamı yok. Çok büyük anlamı olan tek şey burada şampiyonluk yaşamak."ifadelerini kullandı.

Şampiyonluğun kendi ellerinde olduğunu vurgulayan Alman futbolcu, "Basit bir matematik var, kendi maçlarımızı kazanırsak şampiyon olacağız. Bu galibiyet büyük bir ivme kazandırdı bize. Kasımpaşa maçından sonra o ivmeyi kaybetmiştik. Taraftarın muazzam desteğiyle büyük bir ivme kazandık. Son 6 maça hazırız." diye konuştu.

TOLGA ZENGİN: TARAFTARIMIZIN BÜYÜK PAYI VAR

Siyah-beyazlıların kaptanı Tolga Zengin, aldıkları galibiyette taraftarın büyük etkisi olduğunu dile getirdi.

Arena'da ilk maçlarına çıktıkları için tatlı bir heyecan yaşadıklarını belirten Tolga,"Taraftarımızın galibiyette büyük payı var. Zor maç oldu. Artık son 6 hafta kaldı. Önemli olan artık kazanmak. Çok önemli bir galibiyetti. Önemli bir avantaj yakaladık. Medicana Sivasspor'u da yenip önümüze bakacağız. Rakibimizin derbi maçını bekleyeceğiz." şeklinde konuştu.

Beşiktaş'ın 2. golünü kaydeden Alexis Delgado ise galibiyet için çok mutlu olduklarını ifade ederek, "Gol attığım için kendimi çok şanslı hissediyorum. Stadın açılış maçında attım. Şu anda duygularımı tarif etmek zor. Taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum. Bizi ilk dakikadan son dakikaya kadar desteklediler. Artık önümüzdeki maçlara bakacağız."değerlendirmesinde bulundu.

"Mario Gomez tarihe geçti!" haberi, 12 Nisan 2016 tarihinde yazılmıştır. 12 Nisan 2016 tarihinde de güncellenmiştir. Spor kategorisi altında bulunan Mario Gomez tarihe geçti! haberi 2016 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Mario Gomez tarihe geçti! 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Spor konusunda 29 Mart 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Hubbard Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 11:05 Madonna Brezilya'ya Ücretsiz Konser Verecek! Son Konseri Mi?
  2. 11:05 Altın Fiyatları Hareketli: Gram Altın Ne Kadar?
  3. 11:02 Fenerbahçe'nin Eski Yöneticisi'nden şok hamle! Başkanlığa Aday Olacak!
  4. 11:00 Sakarya’da 796 bin 924 Seçmen Oy Kullanacak
  5. 10:54 MediaMarkt Türkiye'de Otomatik Kahve Makineleri Trendini Belirliyor
  6. 10:52 Yunanistan'da 6.0 büyüklüğünde deprem
  7. 10:51 GAÜN Öğrencileri Gaziantep Adalet Sarayında Duruşma Seyrine Katıldı
  8. 10:49 CHP İzmir Adayı Tugay: "1 Nisan'da Yeni Bir Sayfa Açılacak"
  9. 10:46 Mehmet Şimşek: Dünya Bankası’ndan 1,5 milyar dolarlık kaynak temin ettik
  10. 10:42 Nejat İşler: Ben her gün ölümü düşünüyorum
  11. 10:39 Seçil Erzan davasında yeni gelişme: Selçuk İnan’a verilen belgelerdeki imza sahte çıktı
  12. 10:31 Murat Yetkin yazdı: İmamoğlu bu kadar eşitsiz bir seçimi kazanırsa siyasi iklim nasıl değişir
  13. 10:25 EPDK deprem bölgesinde avans ödemelerini erteledi: 1 Nisan'da resmileşecek
  14. 10:24 Tekirdağ’da uyuşturucu ve silah operasyonunda büyük vurgun!
  15. 10:21 Ahmet Türk: İrademiz sandıklara yansırsa barışa bir adım daha yaklaşırız
  16. 10:16 Avcılar’da dehşet: Eşini çocuklarının gözü önünde öldürdü
  17. 09:49 Sermaye Piyasası Kurulu: Şirketlerin ilk halka arz ön şart tutarlarında indirime gidildi
  18. 09:45 Pelin Karahan: Eşime çıplak fotoğraflar attılar
  19. 09:38 Asal Araştırma Ankara ve İstanbul anketlerini açıkladı: Fark çok büyük
  20. 09:32 Audi, Nisan ortasına kadar Carlos Sainz'dan haber bekliyor
Spor Haberleri