Marmara Denizi'nde gemiden düşen personel aranıyor

Marmara Denizi'nde gemiden düşen personel aranıyor

Marmara Denizi'nde, Şarköy açıklarında Liberya bandıralı bir gemiden düşerek kaybolduğu düşünülen Hindistan uyruklu gemi personeli Ganesh Govind'i (22) arama çalışmaları ikinci gününde devam ediyor. Tekirdağ Sahil Güvenlik ekipleri, iki bot ve 11 personelle geniş bir alanda arama yapıyor.

Marmara Denizi'nin Tekirdağ'a bağlı Şarköy ilçesi açıklarında, Liberya bandıralı bir gemide görevli Hindistan uyruklu personel Ganesh Govind'in (22) kaybolduğu ihbarı üzerine başlatılan arama çalışmaları ikinci gününde devam ediyor. Çalışmalara, Tekirdağ Sahil Güvenlik Komutanlığı'ndan iki bot ve 11 personel katılıyor.

Olay, dün akşam saatlerinde Şarköy açıklarında, 6 numaralı demirleme sahasında gerçekleşti. Liberya bayraklı Rui Fu Sheng isimli geminin kaptanı, Tekirdağ Sahil Güvenlik Komutanlığı ve Bölge Liman Başkanlığı'na, gemi personeli Ganesh Govind'in kaybolduğunu bildirdi.

Kaptan, Govind'i en son saat 10.40'ta gördüğünü, saat 19.15 civarında ise gemide olmadığını fark ettiklerini ifade etti. Bunun üzerine ekipler, Govind'in denize düşmüş olabileceği şüphesiyle arama çalışmalarına başladı. İki sahil güvenlik botu ve bir Kıyı Emniyeti botu, gece ara verilen çalışmalara gün boyu devam etti. Geniş bir alanda süren aramalar, ikinci günde de aynı ekipman ve personel desteğiyle sürüyor. 

"Marmara Denizi'nde gemiden düşen personel aranıyor" haberi, 13 Eylül 2024 tarihinde yazılmıştır. 13 Eylül 2024 tarihinde de güncellenmiştir. Gündem kategorisi altında bulunan Marmara Denizi'nde gemiden düşen personel aranıyor haberi 2024 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Marmara Denizi'nde gemiden düşen personel aranıyor 2025 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Gündem konusunda 08 Şubat 2025 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Melike Aktaş Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 11:40 Emekliye Büyük Müjde: Kirada Oturan Emekli Emlak Vergisinden Muaf!
  2. 11:23 Zaman Daralıyor! Uzmanlardan Korkutan Açıklama: Ya 7.3 Şiddetinde Deprem ya da Volkan Patlaması!
  3. 11:22 Marmara'da Deprem Riski Artıyor: Olasılık Yüzde 50'ye Yaklaştı!
  4. 08:13 Yumurta Krizi: ABD'de Kuş Gribi Sebebiyle Fiyatlar Zirveye Ulaştı!
  5. 08:00 Richard Gere’den Trump’a Sert Eleştiri: “Dünya Tehlikede”
  6. 07:51 Bu hafta hangi yatırım aracı ne kadar kazandırdı?
  7. 07:45 8 Şubat Hava Durumu: Türkiye'nin Çeşitli Bölgelerinde Kuvvetli Yağış ve Buzlanma!
  8. 07:43 Narin'in babasından Nevzat Bahtiyar'a verilen cezaya itiraz
  9. 07:33 İstanbul'da IŞİD'e Yönelik Operasyonda 33 Kişi Tutuklandı!
  10. 07:20 CHP Lideri Kılıçdaroğlu, İhanet Söylemleriyle Gündem Oldu!
  11. 06:41 Kılıçdaroğlu'ndan Adaylık Mesajı: Partiyi Bölmeyin, Ülke Yangın Yerinde!
  12. 06:31 İYİ Parti, Erdoğan’a Meydan Okudu: Anayasa Değişikliği İle İlgili Hayalini Unut!
  13. 06:26 İstanbul’da sabah saatlerinde zincirleme kaza: 1 ölü, 2 yaralı!
  14. 06:26 Sahte İçki Alarmı: Ankara’da 33 Kişi Hayatını Kaybetti!
  15. 06:16 Diyanet’in Hutbe Çalıştayı’nda Atatürk Yine Gündeme Gelmedi!
  16. 05:53 Ziraat Bankası Müdürü Hayırseverliğe Soyundu, Borçları Unuttu!
  17. 00:09 Bill Gates'ten yapay zeka açıklaması: Biraz korkutucu
  18. 00:09 Kılıçdaroğlu'ndan 'adaylık' sözleri: "Karar alındı, oldum"
  19. 00:08 Bakan Tunç İmamoğlu'na sert tepki gösterdi: "Kimse yargıya hakaret edemez"
  20. 00:03 Erdoğan’a Sosyal Medyadan Hakaret Eden Kadın Tutuklandı!