MateBook D 15 FullView ekran ile fark yaratıyor

MateBook D 15 FullView ekran ile fark yaratıyor

MateBook D 15 FullView ekran ile fark yaratıyor Huawei, dizüstü PC ailesini genişletmeyi sürdürüyor. MateBook D 15, gündelik yaşantından birçok ihtiyacını rahatlıkla karşılayabilen güçlü bir cihaz.

MateBook D 15 ‘in 15.6 inç ekranı var. %87’lik ekran gövde detayından ve 16:9 görüntüleme oranından söz edebiliriz. IPS teknolojisi üzerine inşa edilen bu ekran, FHD çözünürlük sunuyor. 178 derece görüş açısı ve tipik 250nit parlaklık değeri var.

Ekran, aynı zamanda TÜV Rheinland sertifikalarına sahip. Böylece uzun süreli kullanımda, zararlı mavi ışınlara karşı gözleriniz korunmuş oluyor.Ekran, özellikle iç mekân kullanımlarında canlı renkler ve net detaylar sunabiliyor. Bir şeyler izlemek ve oynamak gerçekten keyifli.

matebook-d-15.jpg

11. nesil Intel Core i5 işlemciyle geliyor

Cihaz, Intel’in 11. nesil Core i5 işlemcisiyle geliyor. 2.4GHz değerde çalışan işlemciye, 16GB RAM ve 512GB SSD depolama faktörleri eşlik ediyor. Grafik birimi tarafında Intel Iris Xe Graphics ve işletim sistemi tarafında da Windows 10 var. Eh, tüm bu detaylar, gündelik yaşantınızda gerçekleştirebileceğiniz pek çok işlem için size yeterli performansı sunabilir.

Deneyimlerimiz itibarıyla; internet gezintileri, ofis uygulamaları aracılığıyla yapacağınız işlemler, internet üzerinden gerçekleştireceğiniz görüntülü toplantılar ve video izleme gibi işlemler için ideal bir ürün.

Biraz daha derine inecek olursak, Photshop gibi görsel tasarım programlarını, hatta Adobe Premier gibi video düzenleme programlarını da kullanabilirsiniz.Oyun tarafına gelecek olur isek… MateBook D15 ile “yüksek performans ve yüksek grafik beklentisi olmadan” pek çok oyunu deneyimleme şansınız var. Özellikle yüksek grafik gücü istemeyen online oyunları örnek verebiliriz, ki cihazın gelişmiş kablosuz bağlantı teknolojileri de burada ekstra kolaylık sunuyor.

Yine de, görsel kalitesi başarılı bazı oyunları oynayabilirsiniz. Örneğin, Metro 2033 Redux gibi. Gelişmiş grafikleri ve ışık-gölge efektleri sayesinde etkileyici bir atmosfer sunabilen bu oyunu rahatlıkla oynayabiliyorsunuz. Aşırı ısınma yaşanmadığı gibi, yük altında çalışırken de fan sesini çok az duyuyorsunuz.

Peki ya pil?

Ürün, 42 Wh pile sahip ve Type-C bağlantı özellikli bir adaptörle geliyor. Bu adaptör, yalnızca laptopunuzu değil, aynı zamanda hızlı şarj desteği bulunan akıllı telefonlarınızı da şarj edebiliyor. Ufak boyutları sayesinde, yanınızda taşımanız da oldukça kolay.

Laptop, 2 saatte tamamen şarj olabiliyor. Ekran parlaklık düzeyi %70 ve kablosuz ağ bağlantısı aktifken, tek şarj ile 6 saat civarı deneyim yaşayabiliyorsunuz.

İnceleme videosunu izlemek için buraya tıklayınız

"MateBook D 15 FullView ekran ile fark yaratıyor" haberi, 13 Haziran 2021 tarihinde yazılmıştır. 11 Haziran 2021 tarihinde de güncellenmiştir. Teknoloji kategorisi altında bulunan MateBook D 15 FullView ekran ile fark yaratıyor haberi 2021 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. MateBook D 15 FullView ekran ile fark yaratıyor 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Teknoloji konusunda 19 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Ecevit Bıktım Teknoloji Editörü

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 18:17 Limonun Kabuğuyla Tüketmenin Sağlık Faydaları
  2. 18:11 Türk Havalimanı Dünya Sahnesinde: Skytrax'ın En İyi Havalimanları Listesinde Yer Aldı
  3. 18:06 Ankara'nın Ayaş İlçesinde Keşfedilen Şifalı Su Dünya Çapında Dikkat Çekiyor
  4. 18:02 Apple, Çin'de Meta Uygulamalarını Kaldırdı: Gerilim Artıyor
  5. 17:57 Sergey Lavrov'un Gündemi: Orta Doğu'daki Gerginlik, Ukrayna Krizi ve Ermenistan İlişkileri
  6. 17:51 Hava Durumu Uyarısı: Marmara ve Ege'de Şiddetli Yağış, Batı Akdeniz'de Fırtına Bekleniyor!
  7. 17:49 Erdal Beşikçioğlu depremzede kedinin yavrusunu sahiplendi! Duygusal paylaşım!
  8. 17:46 Düzce Valiliği'nden Şiddetli Fırtına Uyarısı: Batı Karadeniz Hazır Olsun!
  9. 17:43 Mars helikopteri son mesajını gönderdi
  10. 17:42 Dünya üzerindeki en tehlikeli ülkeler belirlendi: Türkiye hangi sırada yer alıyor?
  11. 17:39 Elon Musk sordu: Vine geri mi geliyor?
  12. 17:38 İsrail Askerlerinin Ev Baskınında Köpek Saldırısına Uğrayan Filistinli Genç: Useyd Taha
  13. 17:34 Fenerbahçe, Sivasspor Maçı Hazırlıklarına Hızlı Başladı
  14. 17:33 SimSimi nedir? SimSimi hakkında uyarılar
  15. 17:30 ATO Başkanı: Fiyat Artışlarıyla Mücadelede Birlik ve Sabır Önemli
  16. 17:27 TEKNOFEST 2024 ne zaman ve nerede?
  17. 17:23 Ak parti Başkanı Erdoğan'dan Şaşırtan Açıklama: 'Artık Fenerbahçeli Değilim!'
  18. 17:20 Fenerbahçe'de İsmail Kartal, Eleştiri Yağmuruna Tutuldu!
  19. 17:17 Ankara'da Boşanma Sürecindeki Kadın Cinayete Kurban Gitti
  20. 17:12 Serdar Ortaç'ın Mücadelesi: Playback Konserde Denge Zorluğu
Teknoloji Haberleri