Mediplast; Lazer Epilasyon Çeşitleri ve Buz Lazer Hakkında Detaylar

Mediplast; Lazer Epilasyon Çeşitleri ve Buz Lazer Hakkında Detaylar

Mediplast; Lazer Epilasyon Çeşitleri ve Buz ... Lazer epilasyon, kıl köklerine gönderilen küçük dalga boyundaki lazer ışınlarının, deri içerisinde bulunan kıl köklerini yok etmesi işlemidir.

İstenmeyen tüylerden kurtulmak için tercih edilen lazer epilasyon teknikleri ile hastaların birkaç seans içerisinde bu tür tüylerden kurtulması mümkün olabiliyor. Aynı zamanda bu işlemler ile son dönemde öne çıkan farklı tekniklerin ön plana konması mümkün olabiliyor. Buz ve soğutma teknikleri ile hastaların daha az ağrı hissetmesi mümkün olabiliyor.

Mediplast Güzellik Merkezi

mediplast-guzellik-merkezi.jpg

Mediplast ailesi olarak Elvan Group, Global Esthetic Center ve Küsbeoğlu AŞ şirketleri adı altında yurt dışında şuanda da devam etmekte olan hastanelerimiz güzellik merkezlerimiz vardır. Yurt dışında yakaladığımız başarıyı ülkemizde de yakalamak için Başakşehirde hizmetinize girmiş bulunmaktayız. Mediplastta siz değerli misafirlerimizi ailemizden biri olarak görüp son teknoloji cihazlarımız deneyimli ve uzman kadromuzla steril bir ortamda sağlıklı bir hizmet almanız için sizleri Mediplastta bekliyoruz. Her zaman sizin için neyi daha iyi yapabiliriz sorusunu baz alarak dinamik bir gelişim ile büyüyen Mediplast olarak size en iyi hizmeti sunmak birincil hedefimizdir. Mediplast en saygın, yetenekli doktorlar ve estetisyenlerden oluşan, hem yerel hem de uluslararası hasta portföyüne sahip bir ekipten oluşmaktadır.

Teknolojik alt yapının her alanda olduğu gibi estetik dünyasında da en önemli faktör olduğu günümüzde, estetik dünyasındaki tüm yenilikleri sizlere ulaştırmaktayız. Güzellik ve bakım işlemlerinde, invaziv medikal işlemler ve invaziv olmayan medikal işlemlerde FDA onaylı cihaz altyapımız ile size her zaman en iyiyi sunmayı hedeflemekteyiz.

Kliniğimizde Visia cilt analiz cihazı ile tüm işlemlerden önce detaylı olarak yaptığımız cilt analizi doğrultusunda direkt olarak cildin problemlerine, hassasiyetine ve yaşına uygun tedaviler uygulamaktayız.

Vectra 3D simülasyon cihazımız sayesinde ameliyat işlemlerinden önce üç boyutlu simülasyon imkanı da kliniğimizdeki mevcut üst düzey teknolojilerden biridir. İki ayrı departmandan oluşan kliniğimiz bünyesinde 5 estetisyen. 3 doktor ve mikropigmentasyon uzmanımız yer almaktadır.

Lazer Epilasyon Nedir?

Lazer epilasyon esasında kıl köklerine gönderilen küçük dalga boyundaki lazer ışınlarının, deri içerisinde bulunan kıl köklerini imha etmesi ile meydana gelen operasyonlara verilen isim olarak ön plana çıkıyor. Bu tür özellikleri ile birçok hastanın tercih ettiği bu operasyonlar, sağladığı avantajlar ve uygun fiyatlar ile ön plana çıkıyor. Kadın ve erkekler sıklıkla bu operasyonları tercih ediyorlar.

Lazer Epilasyon Kimlere Uygulanır?

Bu operasyonlar isteyen her kişiye uygulanabiliyor. Bu tür kıl ve tüy sorunları olan kişilerin tercih ettiği bu işlemler ile vücudun farklı bölgelerinde bulunan kıl köklerinin imha edilmesi ve uzun süreli olarak kıl köklerinden kurtulmak mümkün olabiliyor. Bunun yanında çeşitli hormon dengesi bozuklukları nedeni ile kıl sayısı artan insanlar da lazer epilasyon çözümlerine başvurabiliyor.

Lazer Epilasyon Çeşitleri Nelerdir?

Bu tür operasyonların birçok farklı çeşidi bulunuyor. Başta buz lazer işlemleri olmak üzere son dönemde beklentileri hızlı bir şekilde karşılayan farklı operasyonlar bulunuyor. En bilinen tedavi yöntemi olan Alexandrite yöntemi ile birçok farklı cilt tipine uygun çözümler öne çıkıyor. Bu yöntemlerin dışında ise NG yağ tedavisi ya da Diode gibi farklı tekniklerin ön plana çıkması mümkün olabiliyor. Bu tür özellikleri bünyesinde barındıran bir yöntem olan buz yöntemi günümüzde güvenle uygulanabiliyor.

Buz Lazer Nedir?

Son dönemde basitliği ile öne çıkan bir tedavi yöntemi olan buz lazer yöntemi ile ağrısız ve kısa süreli işlemler mümkün olabiliyor. Bunun yanında bu işlem esasında Alexandrite, NG yağ ve Diode çeşitlerinin bir araya getirilmesi ile meydana gelen karma bir yöntem olarak sunuluyor.

Buz Lazer Nasıl Uygulanır?

Buz lazer işlemleri esas olarak basit ve ütüye benzeyen bir alet yardımı ile uygulanabiliyor. Bu uygulama sayesinde istenmeyen tüylerin ve kılların alınması sanki masaj yapar gibi mümkün olabiliyor. Kademeli ısı verme sayesinde, daha nitelikli bir çözüm ortaya konuluyor. Diğer operasyonlarda bu tür işlemler ile ortadan kalkmayan sarı tüylerin bu işlem ile ortadan kalkması mümkün olabiliyor. Lazer epilasyon fiyatları çeşidine göre değişebiliyor.

Buz Lazer Epilasyon Hangi Mevsimlerde Yaptırılabilir?

Lazer epilasyon fiyatları operasyona göre değişebilmekle birlikte, bu işlemlerin belirli bir dönemi bulunmuyor. Oldukça basit bir yöntem olan buz yöntemi için de belirli bir mevsim şartı bulunmuyor. Aynı zamanda bu işlem sayesinde kısa sürede operasyon gerçekleştiğinden dolayı özel günler öncesi de bu tür işlemler ön plana çıkabiliyor. Günümüzde bu teknik öne çıkan bir teknik olarak görülüyor.

Buz Lazer Epilasyon Fiyatları

Birçok farklı hasta grubu tarafından tercih edilen bu yöntem ile müşterilerin beklentilerinin karşılanması mümkün olabiliyor. Aynı zamanda kısa sürede etkin sonuçlar verdiği için farklı müşteri gruplarının bu konuda sağladığı avantajlar ön plana çıkıyor.

Gerek buz tekniği olsun gerekse de diğer teknikler olsun her türlü çözümün farklı fiyatları bulunuyor. Fiyatlar aynı zamanda farklı hasta gruplarına ya da farklı cilt sahibi hastalara özel olarak da sunulabiliyor. Bu tür önemli operasyonlar ile kalıcı olarak kıl köklerinden uzaklaşmak mümkün olabiliyor. Lazer epilasyon fiyatları yapılan işleme göre değişiklik gösteriyor.

"Mediplast; Lazer Epilasyon Çeşitleri ve Buz Lazer Hakkında Detaylar" haberi, 22 Şubat 2021 tarihinde yazılmıştır. 22 Şubat 2021 tarihinde de güncellenmiştir. Güzellik kategorisi altında bulunan Mediplast; Lazer Epilasyon Çeşitleri ve Buz Lazer Hakkında Detaylar haberi 2021 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Mediplast; Lazer Epilasyon Çeşitleri ve Buz Lazer Hakkında Detaylar 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Güzellik konusunda 29 Mart 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 05:24 Instagram'a yeni özellik: Blend ile Reels algoritması değişiyor!
  2. 05:14 Ev sahipleri için 1 Nisan son gün: Kira gelirlerinizi bildirin!
  3. 04:18 2024 YDS-1 sonuç tarihi ne zaman?
  4. 04:03 Şarkı Sözlerindeki Evrim: 1980'den 2020'ye İngilizce Müziğin Dönüşümü
  5. 01:19 Yavaş, Altınok'a Cumhuriyet Kulesi'ni sordu
  6. 01:18 Yavaş’tan Altınok’a çağrı: "Çocuklarınızın KPSS’de kaç puan aldıklarını bir açıklayın"
  7. 00:35 Korkunç kaza: 45 kişi hayatını kaybetti
  8. 00:28 Oy Kullanmayanlara 31 Mart'ta 475 TL Para Cezası Geliyor!
  9. 00:19 YSK duyurdu: “Oy sayımında iftar molası olmayacak”
  10. 00:13 Fed, faiz indirmek için aceleye gerek olmadığını belirtti
  11. 00:13 Bakan Vedat Işıkhan'dan Emeklilere Maaş Açıklaması Geldi!
  12. 00:05 Lahana: Faydaları ve zararları hazırlama yöntemine göre değişiyor!
  13. 00:04 250 Bin TL'ye yatırım yapın, maaşınız iki katına çıksın!
  14. 00:03 Endişe verici artış: Gençlerde kolon kanseri vakaları patlıyor!
  15. 00:03 Dikkat! Gelir Vergisi Beyanname Süresi Değişti!
  16. 00:03 Erdoğan'dan seçmene çağrı: Sandıklar namusumuza emanet
  17. 00:03 Ekrem İmamoğlu, 14. Kent Lokantası'nın açılışını gerçekleştirdi: "Cumhurbaşkanı bile gelebilir"
  18. 00:01 Korkunç Zincirleme Kaza: 3 Can Kaybı, 8 Yaralı!
  19. 00:00 İspanya, Nelson Kasırgası'nın etkisi altında: 4 kişi hayatını kaybetti
  20. 23:48 Son Dakika: Oy Kullanmayanlar 300 TL ceza ödeyecek
Kadın Haberleri