Mehmet Ağar ile Mübariz Gurbanoğlu'nun yeni görüntüleri ortaya çıktı, yakın ilişki ifşa oldu

Mehmet Ağar ile Mübariz Gurbanoğlu'nun yeni görüntüleri ortaya çıktı, yakın ilişki ifşa oldu

Mehmet Ağar ile Mübariz Gurbanoğlu'nun yeni ... Eski İçişleri Bakanı Mehmet Ağar ile FETÖ'den ceza alan Azerbaycanlı iş adamı Mübariz Mansimov Gurbanoğlu'nun yeni görüntüleri ortaya çıktı. Gurbanoğlu'nun annesinin doğum günü partisinde Ağar'ın yaptığı konuşmaya KRT ulaştı.

KRT ÖZEL HABERİ İnan DEMİREL / KRT

Sedat Peker, Mehmet Ağar'ı Gurbanoğlu'na ait Yalıkavak Marina'ya çökmekle suçlamıştı. Ağar, bu iddiaları yalanlamış, 'biz olmasak oraya mafya çöker' sözleri için de özür dilemişti. 

2014 yılında Mehmet Ağar ile Mansimov Gurbanoğlu'nun aynı masada oturduğu görüntülere KRT ulaşmıştı. Gurbanoğlu'nun annesi Zümrüt Mansimov'un doğum günü partisindeki görüntülerde, Mehmet Ağar, hemen yanında Gurbanoğlu, onun yanında sanatçı Mahsun Kırmızıgül ve Hürriyet gazetesinin başyazarı Osman Müftüoğlu ve karşılarında da Sibel Can yer alıyordu.

İşte KRT'nin ilk ortaya çıkardığı görüntüler:

O doğum günü partisinden yeni görüntüleri de yine KRT ortaya çıkardı. Doğum günü partisi için Mehmet Ağar, Azerbaycan'ın Lenkeran kentinde, Gurbanoğlu'nun sahibi olduğu otele gitti.

Doğum günü partisinde bir konuşma yapan Mehmet Ağar'ın, "Çok sevdiğimiz kardeşimiz Mübariz beyin anası" demesi dikkat çekti.

Ağar konuşmasının devamında, "Bu güzel, bu mübarek günü hep beraber yaşıyoruz" diyor.

Yıl, 2014 Ağar ve Gurbanoğlu arasındaki büyük dostluğun henüz büyük düşmanlığa dönüşmediği zamanlar. Ağar, o zamanlar annesinin doğum günü için Azerbaycan'a gidecek kadar Gurbanoğlu'na yakın, üstelik eşi de yanında.

"EN DERİN SEVGİLERİMİZLE"

Ağar, "eşim ve bütün İstanbul'dan gelen misafirler, konuklarımız... Hepimiz en derin, sevgilerimizle, saygılarımızla sizin yeni ad gününüzü kutluyoruz" diyerek Gurbanoğlu'nun annesinin doğum gününü kutluyor.

"ÇOK SEVDİĞİMİZ KARDEŞİMİZ"

Doğum günü kutlamasını Türkiye'ye KRT Haber duyurmuştu. Şimdi de Ağar'ın o gece o doğum günü partisindeki konuşmasına ulaşıldı. Ağar o gece yaptığı konuşmada Gurbanoğlu için, "Çok sevdiğimiz kardeşimiz" diyor. 

Ağar konuşmasında, "Hem bir yandan mübarek Ramazan, hem bir yandan da çok sevdiğimiz kardeşimiz Mübariz beyin anası Zümrüt Ananın daha uzun yıllar sürecek sağlıklı ömrünü, güzel bir yaşını, ad gününü kutluyoruz" ifadelerini kullanıyor. 

Ağar, partide daha sonra Mübariz Gurbanoğlu'nun babası Gurban Gurbanoğlu ile fotoğraf çektiriyor.

"ÇOK HAYIRLI EVLAT YETİŞTİRMİŞSİN"

Gurbanoğlu ailesini "hayırlı bir evlat" yetiştirdikleri için kutluyor, "Anaya çok uzun ömürler diliyoruz, çok hayırlı evlat yetiştirmişsin. Büyük fedakarlıklar içerisinde onları uzun yıllar yemeden yedirmiş, giymeden giydirmişsin" diyor.

İşte o çok çarpıcı görüntüler:

Ağar çifti doğum günü kutlaması için Azerbaycan'da iken oğulları Tolga Ağar Bodrum'da. Çünkü aynı yıl Gurbanoğlu'nun sahibi olduğu Yalıkavak Marina'ya yönetici olarak atandı. 

Tolga Ağar bir yıl sonra 15 Temmuz 2015 günü Bodrum'dan İstanbul'a terfi etti. Ana şirketin yönetim kurulu üyesi ve başkanı oldu. Tolga Ağar 2018 yılında milletvekili seçilince yerini babası Mehmet Ağar'a bıraktı. Ama o yıllar büyük dostluğun düşmalığa dönüşmeye başladığı yıllardı. 

Gurbanoğlu, 2016 yılında Yalıkavak Marina'nın yüzde 50 hissesini sattı. Sonra bu satışta dolandırıldığı gerekçesi ile dava açtı. O davadan sonra 2017 ve 2020'de hakkında 2 FETÖ soruşturması açıldı. 2020'de tutuklanarak cezaevine konuldu. FETÖ'ye yardım suçundan 5 yıl ceza aldı. Ama yattı süre göz önüne alınarak serbest bırakıldı. Şimdi adli kontrolle ev hapsinde.

Geçen yıl; Alaattin Çakıcı, Korkun Eken ve Engin Alan ile Yalıkavak Marina'da fotoğraf veren Mehmet Ağar ise Sedat Peker'in kendisi ile ilgili iddiaları ile meşgul.

Ağar, Peker'in "Yalıkavak Marina'ya çöktüler" iddiasına verdiği yanıtın ardından, "Sürç-ü lisan ettim" deyip özür dilemişti. Ağar, daha önce, "Biz olmasak Yalıkavak Marina'ya mafya çöker" ifadelerini kullanmıştı.

"Mehmet Ağar ile Mübariz Gurbanoğlu'nun yeni görüntüleri ortaya çıktı, yakın ilişki ifşa oldu" haberi, 21 Mayıs 2021 tarihinde yazılmıştır. 21 Mayıs 2021 tarihinde de güncellenmiştir. Gündem kategorisi altında bulunan Mehmet Ağar ile Mübariz Gurbanoğlu'nun yeni görüntüleri ortaya çıktı, yakın ilişki ifşa oldu haberi 2021 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Mehmet Ağar ile Mübariz Gurbanoğlu'nun yeni görüntüleri ortaya çıktı, yakın ilişki ifşa oldu 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Gündem konusunda 24 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Hubbard Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 18:05 Türkiye'nin Kişi Başına Milli Geliri Geriledi: IMF Raporu
  2. 18:01 "Ateş Kuşları" Dizisi Heyecanla Beklenen Final Tarihini Açıkladı: İşte Detaylar!
  3. 17:58 Türk Silahlı Kuvvetleri Hakurk Bölgesinde 6 PKK Militanını Etkisiz Hale Getirdi
  4. 17:54 Salvador'da Dehşet Verici Cinayet: Kadının Parçalanmış Cesedi Bulundu
  5. 17:53 Tesla, hisse değerlerindeki düşüşü telafi etmek için fiyat indirimi yaptı!
  6. 17:53 Altın fiyatları düştü: Kilogram başına 2 milyon 450 bin lira!
  7. 17:53 Birçok sürücü trafik kurallarını ihlal ediyor ancak bu kuralın yüksek miktarda para cezası var!
  8. 17:51 Koç Holding, 20,4 milyar TL'lik temettü dağıtımına başladı! Hesaplarınızı gözden geçirin
  9. 17:46 Fırın Camını Doğal Yöntemle Parlatın: Kabartma Tozu ve Su İle Kolay Temizlik!
  10. 17:45 THY Euroleague Çeyrek Finali Heyecanı: Real Madrid ve Maccabi Tel-Aviv Seride Öne Geçti
  11. 17:41 İstanbul'da Et Fiyatları Yükselirken Tüketiciler Zorlanıyor
  12. 17:32 Tatlı Tutkunlarına Müjde: Prenses Lokumu Tarifiyle Lezzet Dolu Anlar!
  13. 17:31 Uraz Kaygılaroğlu'na Veda Şoku! Son Defa Ekranlarda Görünecek, Tarih Belli Oldu!
  14. 17:31 Uçan Araba Hayali Gerçek Oluyor! Boeing'den Dev Uçan Otomobil Projesi
  15. 17:31 Chery'den Muhteşem Kampanya! 3 Modele Özel Fiyat, Düşük Kredi ve Yakıt Çeki Hediyesi!
  16. 17:29 ABD Adalet Bakanlığı, Larry Nassar Taciz Davası İçin 138 Milyon Dolarlık Tazminat Anlaşması Yaptı
  17. 17:19 Beşiktaş'ta Oxlade-Chamberlain Şoku: Southampton'un 10 Milyon Euro'luk Teklifi!
  18. 17:08 ABD dolarında 34 yıl sonra bir ilk yaşadı!
  19. 16:59 Ünlü Yapımcı: Bruce Willis set çalışanlarına ekstra cebinden para verirdi!
  20. 16:55 İsrail Savunma Bakanı: Lübnan'da Hizbullah Komutanlarının Yarısı Öldürüldü
Gündem Haberleri