Mekân Sahibi ve Çalışanlar Kadınları Darbetmişti, Mekân Daha Önce de Şikâyet Almıș!

Mekân Sahibi ve Çalışanlar Kadınları Darbetmişti, Mekân Daha Önce de Şikâyet Almıș!

Mekân Sahibi ve Çalışanlar Kadınları Darbetm... Beyoğlu'nda "Divane Cihangir" mekânında, yüksek hesap yüzünden tartışan kadınlar darbedildi. Şiddet olayının ardından iki şüpheli tutuklandı. İşletmenin geçmişte benzer suçlar ve müşteri şikayetleriyle karşılaştığı ortaya çıktı.

Beyoğlu'ndaki "Divane Cihangir" mekânında kadın müşterilere darp uygulandı. Hesap tartışması sonrası şiddet gören kadınlar şikayetçi oldu. İki şüpheli tutuklandı. İşletmenin geçmişte benzer şikayetlerle karşılaştığı belirtildi.

Beyoğlu'nda bulunan "Divane Cihangir" adlı mekânda 3 Haziran'da yaşanan olay, büyük bir tepkiye yol açtı. İddialara göre, A.İ.K., H.E., ve Y.T. adlı üç kadın, mekânda eğlenirken telefonlarını şarj etmek için masalarının değiştirilmesini talep etti. Mekân çalışanları, bunun yerine hesap ödemelerini istediler ve hesap yüksek olduğu için kadınlar itiraz etti. Hesap kiş başı 475 TL yerine 10.000 TL gibi fahiş bir ücret olarak sunuldu. Tartışmanın ardından kadınlar 9.000 TL ödeyerek mekândan ayrıldılar ancak cep telefonunu unutan İ.K. geri döndü.

Kadınlar mekânın kapısında bekledikleri esnada, işletme sahibi Veysi T. yanlarına gelerek, "Oturun adamlarla işte, hesabı zaten az verdiniz. Yollamam sizi buradan" dedi. Y.T. bu duruma tepki gösterdiğinde, Veysi T. ve çalışanlar tarafından şiddet uygulandı. Y.T.’nin telefonunu almak isteyen Mehmet Mesut D., telefonunu elinden alarak, "Ara bakalım polisi, herkes bizim tanıdığımız, bizlere kim ne yapabilir. Sizi buradan göndermiyorum" diyerek tehdit etti. Y.T., saçından tutulup, kafasına diz vurularak darbedildi, arkadaşları da yere düşürülüp tekmelendi. Olayı bir vatandaş ayırdı. Y.T. şikâyet edeceğini belirttiğinde Mehmet Mesut D., "Git nereye şikâyet edersen et, polisler benim tanıdığım, bana hiçbir şey olmaz, seni öldürürüm, seni bacaklarından vurdurunca aklın başına gelir" şeklinde tehditlerde bulundu.

Kadınlar, 31 Temmuz gecesi Feriköy Polis Merkezi’ne giderek şikayetçi oldular. Sosyal medyada yayımlanan görüntülerde, mekân çalışanlarının bir kadını duvara ittiği, arkadaşının araya girmesiyle birlikte şiddetin arttığı görüldü. İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, Mehmet Mesut D. ve Veysi T.’nin gözaltına alındığı, her ikisinin de birçok suç kaydının bulunduğu belirtildi. Mehmet Mesut D.’nin 13, Veysi T.’nin ise 12 suç kaydı olduğu öğrenildi. Şüpheliler, 'kasten yaralama' ve 'cinsel taciz' suçlarından adli makamlara sevk edildiler. Nöbetçi savcılıkta işlemleri tamamlanan şüpheliler, Sulh Ceza Hakimliği tarafından tutuklandı.

Mekânın sahibi Veysi T.’nin geçmişte eski bir DJ’yi silahla yaraladığı ve mekânın farklı müşterilere de benzer şekilde davrandığı ortaya çıktı. Belediye, işletmeyi mühürledi. Sosyal medyada paylaşılan yorumlar, mekânın müşterilere karşı kötü bir tutum sergilediğini gösteriyor. Örneğin, Fatma isimli bir kullanıcı, doğum günü rezervasyonu sırasında aşırı ücret talep edildiğini ve ön ödemenin hesaba dahil edilmediğini belirtti. Ali adlı bir kullanıcı ise, rezervasyon yaptıkları masanın verilmediğini, aşırı fiyat talep edildiğini ve kapıdaki görevlilerin davranışlarının olumsuz olduğunu aktardı.

"Mekân Sahibi ve Çalışanlar Kadınları Darbetmişti, Mekân Daha Önce de Şikâyet Almıș!" haberi, 04 Ağustos 2024 tarihinde yazılmıştır. 04 Ağustos 2024 tarihinde de güncellenmiştir. Gündem kategorisi altında bulunan Mekân Sahibi ve Çalışanlar Kadınları Darbetmişti, Mekân Daha Önce de Şikâyet Almıș! haberi 2024 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Mekân Sahibi ve Çalışanlar Kadınları Darbetmişti, Mekân Daha Önce de Şikâyet Almıș! 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Gündem konusunda 25 Eylül 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Melike Aktaş Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 17:19 Erdoğan'ın BM konuşması dünya basınında!
  2. 16:56 Taşımalı eğitim kalktı, köydeki öğrencinin okula gitme bedeli 1500 lira oldu
  3. 16:53 ABD'de Tüketici Güveni Çöktü: Ekonomik Korkular Zirveye Çıktı!
  4. 16:46 İhmal Üstüne İhmal! Polis savcıya bildirmemiş
  5. 16:43 Bakan Tekin’in altın varaklı mektubuna 21 milyon gitti
  6. 16:40 İtalyan Vatandaşlığı İçin 5 Yıl Yeterli Mi? Referandum Kapıda!
  7. 16:40 Google, Microsoft'u Avrupa Birliği'ne şikayet etti
  8. 16:40 Turkey Leg Hut iflasını duyurdu
  9. 16:40 İktidardan tepki çeken elektrik zammı modeli! ”Kim beyaz eşyadan vazgeçecek?”
  10. 16:35 Tatvan'daki Deprem, Haritada Olmayan Fay Hattında Meydana Geldi!
  11. 16:25 HSBC, Avrupa Merkez Bankası'nın faiz beklentilerini güncelledi
  12. 16:25 Giyim devi resmi olarak iflas etti! 540 mağazası hızla kapatıldı
  13. 16:24 Şeyda Yılmaz'ın Katilinin Kuzeninden Skandal Paylaşım: Polis Harekete Geçti!
  14. 16:19 Maaş ödemelerini bu şekilde yapanlar ve alanlar dikkat! 40 bin TL cezası var
  15. 16:19 Araba sattıracak zam yolda! TÜVTÜRK'e gideceklere kötü haber: En az yüzde 45!
  16. 16:03 Ancelotti'nin yeni sorunu: Mbappe'nin yerine kim oynayacak?
  17. 15:56 Real Madrid'e Mbappe'den kötü haber!
  18. 15:51 Galatasaray'dan Mourinho'ya Yanıt: 'Röportaj Gecikmesinin Sebebi...'
  19. 15:49 Yeni vergiler geliyor mu? Bakan Şimşek, ABD'de duyurdu!
  20. 15:49 Jose Mourinho’nun ekibinde şok ayrılık: Sadece 3 ay görev yaptı!
Gündem Haberleri