Meksikalı kadın, hastanede öldüğü açıklanan kızının yaşadığını cenazede fark etti

Meksikalı kadın, hastanede öldüğü açıklanan kızının yaşadığını cenazede fark etti

Meksikalı kadın, hastanede öldüğü açıklanan ... Meksika'da yaşayan 3 yaşındaki kız çocuğunun götürüldüğü hastanede öldüğü açıklandı. Acılı anne kızının ölmediğini ertesi gün düzenlenen cenaze töreninde fark etti.

Hürriyet'in aktardığı habere göre, Meksika'nın Villa de Ramos bölgesinde yaşanan sıradışı bir olay, bir anda ülke gündeminin ilk sıralarına taşındı ve sağlık sistemi ile ilgili tartışmalara neden oldu. İsminin Camila Roxana Martinez Mendoza olduğu öğrenilen 3 yaşındaki kız çocuğu, karın ağrısı, yüksek ateş ve kusma nedeni ile 17 Ağustos tarihinde hastaneye götürüldü.

San Luis Potosi eyaletindeki bir devlet hastanesine götürülen küçük Camila'nın vücut ısısını düşürmek için üzerine ıslak havlular serildi ve parasetamol reçetesiyle hastaneden taburcu edildi. Küçük çocuk hastanede verilen ilaçlara rağmen bir türlü düzelmedi ve durumu giderek daha kötüye gitti. Tekrardan başka bir doktora götürülen ve onun tavsiyeleri ile de düzelmeyen çocuk kusmaya devam ettiği için bir gece yeniden ilk gittiği hastane olan Salinas de Hidalgo'ya götürüldü.

Anne Mary Jane, acil servisteki hemşirelerin damar yolunu bir türlü açamaması nedeni ile çocuğuna oksijen verilmesinin çok uzun sürdüğünü öne sürdü ve hastane yönetimini suçladı. Uzun denemeler sonucu seruma bağlanan Camila, annesinin kollarından alındı ve maalesef bir daha geri dönemedi. Anne o anları "Hâlâ bana sarılıyordu, onu kollarımdan alıp götürdüler daha sonra da öldüğünü öğrendim" sözleri ile anlattı.

Ölüm nedeninin 'dehidrasyon' olduğu açıklanan küçük çocuk tuhaf bir şekilde kilitli bir odada tutuldu, acılı anne çocuğunu hastanede tekrar göremedi. Kızını ancak cenazesinde tekrar görebilen anne, tören sırasında Camila'nın içinde bulunduğu cam tabutun yüzeyinin buğulandığını fark etti.

Cenazeye katılanlar anneye halüsinasyon gördüğünü söyledi ve onu tabutu açmaktan vazgeçirdi. Ancak tam bu sırada Camila'nın babaannesi torununun gözlerinin hareket ettiğini gördü. Tabutu açılan ve nabzı kontrol edilen küçük çocuk apar topar ambulansa bindirildi ve hastaneye götürüldü. Burada doktorların tüm çabasına rağmen kurtarılamayan kız çocuğunun ikinci kez öldüğü açıklandı.

İlk ölüm sebebinin 'dehidrasyon' olduğu açıklanan Camila'nın beyninde oluşan ödem nedeni ile hayatını kaybettiği öğrenildi. Kızlarının ikinci kez ölüm haberini alan aile resmen yıkıldı ve adalet çağrısında bulundu. Anne Marry Jane başka insanların da aynı acıyı yaşamaması için hastanedeki doktorların ve hemşirelerin değiştirilmesini istedi.

 

"Meksikalı kadın, hastanede öldüğü açıklanan kızının yaşadığını cenazede fark etti" haberi, 25 Ağustos 2022 tarihinde yazılmıştır. 25 Ağustos 2022 tarihinde de güncellenmiştir. Dünya kategorisi altında bulunan Meksikalı kadın, hastanede öldüğü açıklanan kızının yaşadığını cenazede fark etti haberi 2022 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Meksikalı kadın, hastanede öldüğü açıklanan kızının yaşadığını cenazede fark etti 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Dünya konusunda 20 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 08:07 Murat Ağırel yazdı: ‘Belediyenin içinden geçmişler’
  2. 08:05 Meteoroloji uyardı: Meteoroloji'den çok sayıda kente kuvvetli yağış ve fırtına uyarısı
  3. 05:47 Sadettin Saran açıkladı: Göreve gelirsek Fenerbahçe’yi şampiyon yapacağız
  4. 05:35 Başkentte ucuz alışverişin adresi! Markette fiyatlar artarken orada düşüyor
  5. 05:31 Otomobillerde Nisan ayı kampanyasını başlattı! Bu listeye bakmadan karar vermeyin
  6. 05:29 Hyundai fiyatlamalarını güncelledi! Türkiye'nin en ucuz aracıydı
  7. 05:27 Bakan Şimşek para politikaları hakkında konuştu: Harcamalarda kesintiye gideceğiz
  8. 05:25 Tesla'dan Türkiye'ye özel ucuz model sunuldu: Tek motorlu Model Y satışta
  9. 05:17 Tesla'dan Türk müşterilere müjde geldi: Model Y'ye özel 1,3 milyon lira indirim sunuyorlar
  10. 05:15 AYM'den ek vergi kararı verildi: 75 bin mükellef bunu bekliyordu
  11. 05:11 Mehmet Şimşek'e 'yerel halk' tepkisi: Sömürge valisi böyle konuşur
  12. 05:08 Zamanaşımına uğrayan hesaplarda önemli değişiklik yapılacak
  13. 05:02 CHP’den Et ve Süt Kurumu'na tepki geldi: Zam geri alınmalı
  14. 04:59 Merkez Bankası'nın rezervlerinde artış gözlemlendi
  15. 04:57 Tüketici kredilerinde artış gözlemlendi
  16. 04:54 Kafe ve restoranlardaki fahiş fiyat boykotuna ticaret odasından tepki geldi
  17. 04:52 Ekvador'da son 2 günde 2 belediye başkanı suç çeteleri tarafından öldürüldü
  18. 04:48 Ünlü oyuncu sette kaza geçirdi: Chris Pratt film setinde ayağını yaraladı
  19. 04:46 AB yetkilisinden Trump’a yanıt geldi: Putin'den korkmayın
  20. 04:43 İspanyol bakan uluslararası topluma seslendi: Gazze'ye odaklanın!
Dünya Haberleri