Meral Akşener ağır konuştu! 'Bunlar hem ahlaksız hem cahil hem geri zekalı'

Meral Akşener ağır konuştu! 'Bunlar hem ahlaksız hem cahil hem geri zekalı'

Meral Akşener ağır konuştu! 'Bunlar hem ahla... Hem muhalefeti hem iktidarı hedef alan Meral Akşener ağzını bozdu, “Bunlar hem ahlaksız hem cahil hem geri zekalı hem de salak” dedi. Partisinin grup toplantısında muhalefet ve iktidarı eleştirerek hakaret içeren ifadeler kullandı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin grup toplantısında muhalefet ve iktidarı eleştirerek hakaret içeren ifadeler kullandı.

Akşener, partisinin yerel seçimlere tek başına girme kararını savunurken, diğer siyasi partilerin tepki gösterdiğini belirtti. Adaylarını açıkladıklarında iktidarın ya da ana muhalefetin her seferinde tepki verdiğini söyledi. Konuşmasında "ahmak" ve "ahlaksız" gibi ifadeler kullanan Akşener, siyasetin ahlakını ve çirkin yönlerini vurguladı. Ayrıca, diğer siyasi partilerin taktiklerine ve sandık manipülasyonlarına da değindi. İYİ Parti'nin rekabeti arttırarak siyasete yeni bir soluk getirdiğini belirterek, seçmenin gerçek iradesinin 31 Mart'ta ortaya çıkacağını ifade etti. Sandık sonuçlarının her şeyi ortaya koyacağını ve diğer partilerin taktiklerinin artık işe yaramayacağını vurguladı.

‘ADAM OLMAYABİLİRLER’

"Bunlar hem ahlaksız hem cahil hem geri zekalı hem de salak" ifadelerini de kullanan Akşener daha sonra özetle şunları söyledi:

"İYİ Parti olarak, öyle bir dönemden geçiyoruz ki; Hakkımızda, ahkam kesen kesene…Çamur atan atana… Parmak sallayan sallayana… Biliyorsunuz, tüm bu kuru gürültünün, sebebi de; Biz bu kararımızı açıklayalı, aylar oldu. Ama, ne hikmetse; ne zaman, yeni bir adayımızı açıklasak; ya iktidar, ya da ana muhalefet; her defasında, atak geçiriyor. Aylardır, bir türlü, durumu hazmedemediler. Bildiğiniz, travma sonrası stres bozukluğu yaşıyorlar…Bir de bunlar adam pardon adam olmayabilirler. Erkek diyelim, adam başka bir kavram çünkü. Her bir erkek benimle ilgili cümleye şu şekilde başlıyor. Çok yakından tanırım. Akraba mıyız hayır tanışıklığımız var mı hayır. İçlerinde rahmetli ağabeyimi kocam zannedenler var içlerinde. Ama beni çok iyi tanıyorlar. Bakın bu çirkin bir şey ben bu tarz şeyleri tanımıyorum. Benim kocam bu arkadaşların eşleri hakkında ben onları çok iyi tanırım diye cümleye başlayamaz. Siyaset başka bir şey ahlak başka bir şey. Bunlar hem ahlaksız hem cahil hem geri zekalı hem de salak.''

"Meral Akşener ağır konuştu! 'Bunlar hem ahlaksız hem cahil hem geri zekalı'" haberi, 21 Şubat 2024 tarihinde yazılmıştır. 21 Şubat 2024 tarihinde de güncellenmiştir. Gündem kategorisi altında bulunan Meral Akşener ağır konuştu! 'Bunlar hem ahlaksız hem cahil hem geri zekalı' haberi 2024 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Meral Akşener ağır konuştu! 'Bunlar hem ahlaksız hem cahil hem geri zekalı' 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Gündem konusunda 27 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 22:01 Fenerbahçe, derbi galibiyetini taraftarıyla kutladı
  2. 21:58 Serdar Topraktepe: "Hakem takdir haklarını Fenerbahçe'den yana kullandı"
  3. 21:54 Busenaz Sürmeneli, Avrupa şampiyonu oldu!
  4. 21:23 Müsavat Dervişoğlu İYİ Parti’nin genel başkanı seçildi
  5. 20:07 Ferrari'nin son modeli, F167, birkaç gün içinde yollara çıkacak!
  6. 20:00 İslam Kalkınma Bankası, Türkiye'ye 120 milyon avro finansal destek sağlayacak
  7. 19:53 Ünlü ekonomist, gram altın için '3333' uyarısında bulundu!
  8. 19:37 Buse Naz Çakıroğlu, Avrupa şampiyonu oldu!
  9. 18:55 Bakan Şimşek'in açıklaması altın piyasasını etkileyecek: İslam Memiş, "Ucuz altın geliyor" dedi
  10. 18:52 Muslu Belediyespor, şampiyonluk hedefinde!
  11. 18:42 Samet Aybaba'dan Sergen Yalçın ve transfer açıklaması geldi! Son dakika!
  12. 18:12 Sivassporlu Rey Manaj gol sayısını 22’ye yükselterek, rekor kırdı!
  13. 18:04 Kadir İnanır'ın yaşamını meğer o detay kurtarmış!
  14. 17:55 Dev şirket 269.065.476 TL'lik sermaye artışı için adım attı
  15. 17:55 SGK uzmanı emekli maaşlarında yüksek artışa yönelik şaşırtıcı açıklamalar yaptı
  16. 17:55 Tekstil devi, iflasını resmen duyurdu
  17. 17:54 Apple'dan Beklenen Duyuru Gerçekleşti: Yeni iPad O Tarihte Raflarda!
  18. 17:54 Mutfakların Efsanevi İsmi Sonsuza Uğurlandı: Ünlü İş İnsanı Hayatını Kaybetti
  19. 17:52 Başkan Dursun Özbek açıkladı! İşte Galatasaray'ın o dev gelir kaynağı!
  20. 17:39 Iraklı ünlü TikTok fenomeni öldürüldü! Son dakika!
Gündem Haberleri