Meral Akşener: "Ben CHP'nin jest isteme işlerinden bıktım, usandım. Midem bulanıyor artık."

Meral Akşener:

Meral Akşener: "Ben CHP'nin jest isteme işle... İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Gölbaşı ilçesinde esnaf ziyaretinde bulundu ve seçim sürecine dair önemli açıklamalarda bulundu. CHP'ye yönelik açıklamalarda bulunan Akşener, "Ben CHP'nin jest isteme işlerinden bıktım, usandım. Midem bulanıyor artık." dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Gölbaşı ilçesinde esnaf ziyaretinde bulundu. Akşener'e partisinin Ankara Büyükşehir Belediye başkan adayı Cengiz Topel Yıldırım ve Gölbaşı Belediye başkan adayı Fehmi Kandemir eşlik etti. Vatandaşların şikayet ve önerilerini dinleyen Akşener, daha sonra gazetecilere açıklama yaptı.

Akşener, seçim sürecini büyük bir dikkatle götürmeye çalıştığını ifade ederek, "Hem ben hem dostlarım, her zaman seçimleri seçmenin düğünü, bayramı olarak değerlendirdik. Bu anlayışın seçmen tarafından benimsenmesi seçmenin lehine. Seçmenin menfaatine doğru işlerin yarıştığı bir dönem olmasına çaba gösterdik. Şimdi, ben esnafı ilk defa gezmiyorum. Bütün ağalar yan gelip yatarken, ben tek kadın genel başkan olarak, yani grubu olan bir siyasi partinin kadın genel başkanı olarak tam üç yıl boyunca esnaf esnaf dolaştım." şeklinde konuştu.

Akşener, "Hem ben hem dostlarım, her zaman seçimleri seçmenin düğünü, bayram olarak değerlendirdik. Bunun kabul görmesi seçmenin lehine. Seçmen için doğru olan işlerin yarıştığı bir dönem olmasına çaba ettik. Şimdi ben esnafı ilk defa gezmiyorum. Bütün ağalar yan gelip yatarken ben tek kadın genel başkan; yani grubu olan bir siyasi partinin kadın genel başkanı olarak tam üç yıl süresince esnaf esnaf gezdim." ifadelerini kullandı.

"CHP'NİN JEST İSTEME İŞLERİNDEN BIKTIM"

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in Balıkesir Belediyesi başkan adaylığı için jest beklentisi hakkında sert açıklamalarda bulundu. Akşener, "CHP'nin jest isteme taktiklerinden bıktım ve usandım. Artık midem bulanıyor." diyerek şiddetle tepki gösterdi. 

Açıklamalarına devam eden Akşener, "15 milletvekili, biz o arkadaşlarımızı zora düşürecek hiçbir şey yapmadık. Teşekkür ede ede gezdik. Bir vefa sistemi içinde gezdik. En ufak incitici bir cümlemiz olmadı, 15 arkadaşımıza ve Sayın Kılıçdaroğlu'na. O kadar enteresan ki dön baba dönelim 15 milletvekili. 15 milletvekili ile doğrudur seçime girdik. O seçime girip bir grup kurduğumuz andan itibaren AK Parti tek başına hükümet olmayı kaybetti. Biz de seçime girdiğimiz için CHP 24 milletvekili ekstra kazandı. O günden beri AK Parti bir türlü tek başına iktidar olamıyor. Tam tersine biz olmadığımız zaman Anayasa'yı değiştirecek gücü vardı, gücü olacaktı. Biz bunların teşekkürünü almadık. Sürekli başımıza bir çekiç gibi vurula vurula geziyoruz. Genel başkanların biraz daha dikkatli bir dil kullanmasında fayda var diye düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

"Meral Akşener: "Ben CHP'nin jest isteme işlerinden bıktım, usandım. Midem bulanıyor artık."" haberi, 01 Mart 2024 tarihinde yazılmıştır. 01 Mart 2024 tarihinde de güncellenmiştir. Türkiye kategorisi altında bulunan Meral Akşener: "Ben CHP'nin jest isteme işlerinden bıktım, usandım. Midem bulanıyor artık." haberi 2024 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Meral Akşener: "Ben CHP'nin jest isteme işlerinden bıktım, usandım. Midem bulanıyor artık." 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Türkiye konusunda 27 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
(1) Yorum
SON HABERLER
  1. 09:31 Dev banka iflas etti, kapatıldı: İflasın maliyetini 667 milyon dolar
  2. 09:25 Euroleague'in deneyimli hakemi hırsızlık yaparken yakalandı
  3. 09:21 İYİ Parti'de kurultay günü: Salona seyirci alınmıyor
  4. 09:15 Erdoğan ile görüşmede ne konuşacak: Özgür Özel açıkladı
  5. 08:57 Hastaneye 5 yıl boyunca fazla fatura kesmişler
  6. 08:54 MEB’in hazırladığı yeni müfredatta “Atatürk ve Cumhuriyet” seyreltildi
  7. 08:47 Bursa'da üretilecek: Yeni Renault Duster tanıtıldı
  8. 08:42 Şevket Çoruh güzel haberi fotoğrafla duyurdu
  9. 08:36 Gonca Vuslateri anne oldu: Bakın kızına hangi ismi verdi
  10. 08:29 Mahmut Tanal, bakanlık önünde eylem başlattı
  11. 08:26 Real Madrid, Arda Güler'in golü ile kazandı
  12. 08:22 Bakan Yerlikaya duyurdu: 321 zehir taciri yakalandı
  13. 08:17 Kızılcık Şerbeti'nde Eylem Tok mesajı: Oğlunuzu nefret objesi haline getirdiniz
  14. 08:11 Murat Ağırel yazdı: AK Parti’den CHP’ye geçen belediyede seçim gecesi yaşananlar
  15. 08:07 Fehmi Koru yazdı: İYİ Parti şansını kullanamadı
  16. 08:02 O iller dikkat: Meteoroloji'den sağanak ve çamur uyarısı
  17. 05:52 ABD'de Yılın İlk Banka İflası: Republic First Bank Kapanıyor
  18. 04:06 Müteahhitler yandı! 80 saatte ev yapan makine tanıtıldı
  19. 04:02 15 dakikada hazır: Tavada çıtır çıtır su böreği
  20. 03:56 Haziran ayına kadar köşeyi dönecek 4 burç: Bir anda zengin olacaklar
Türkiye Haberleri