Mert Hakan Yandaş’tan Galatasaray açıklaması: Utanç verici…

Mert Hakan Yandaş’tan Galatasaray açıklaması: Utanç verici…

Mert Hakan Yandaş’tan Galatasaray açıklaması... Uzun süredir Galatasaray'ın transfer gündeminde olan Mert Hakan Yandaş, ön protokol imzaladığı yönündeki haberlere cevap verdi.

Uzun süredir Galatasaray'ın transfer gündeminde olan Mert Hakan Yandaş, ön protokol imzaladığı yönündeki haberlere cevap verdi.

Yetenekli futbolcu, "Utanç verici şeyler konuşuluyor. İnsan çok üzülüyor. Biz şerefimizle, namusumuzla çalışıyoruz. Bu söylenenler çok üzücü. Bizim de bir ailemiz var, onlar da görüyor bunu. Emre de ben de çok üzüldük. Umarım bu hafta kazanırız, onlar da bu söylediklerinden utanırlar. İlk hedefim yurt dışına gitmek." dedi.

Sporarena haberine göre, Demir Grup Sivasspor'da sezon sonu sözleşmeleri sona erecek olan Mert Hakan Yandaş ve Emre Kılınç'ın Galatasaray ile ön protokol imzaladığı öne sürülmüştü.

Süper Lig ekiplerinden Demir Grup Sivasspor ile sezon sonu sözleşmesi bitecek olan başarılı futbolcusu Mert Hakan Yandaş, Sivas'ta bulunduğu için mutlu olduğunu ve bu yıl iyi bir çıkış yakaladıklarını belirterek, "Takım olarak şampiyonluğun hayalini kuruyoruz'' dedi.

{{unknown}}

Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Demir Grup Sivasspor'un başarılı futbolcusu Mert Hakan Yandaş, kırmızı-beyazlı forma ile gösterdiği performansla birçok takımın transfer listesinde ilk sırada yer alıyor. Ligde 23 maçta; 6 gol ve 3 asistlik bir performans gösteren 25 yaşındaki orta saha oyuncusu, hafta sonunda şampiyonluk yarışını yakından ilgilendiren Galatasaray karşılaşması öncesinde açıklamalarda bulundu.

Hafta sonunda iyi bir takıma karşı mücadele edeceklerini belirten Mert Hakan Yandaş, "İki haftadır galip geliyoruz. Bu da bizi yukarıda tutmayı sağladı. 4'üncü sıradayız ve 5'inci sıradaki takımla 8 puan aramızda fark yaptık. Her şey istediğimiz gibi gidiyor. Bu hafta da çok iyi bir takımla çok önemli bir maç oynayacağız. Elimizden gelen her şeyi yapacağız. İnşallah taraftarımızı sevindireceğiz ve yukarıda kalmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

"ŞAMPİYONLUĞUN HAYALİNİ KURUYORUZ"

'Takım olarak şampiyonluğun hayalini kuruyoruz' diye konuşan Mert Hakan Yandaş, "Rakiplerimizin oynayacağı maçlara da bakıyoruz. Hepsi birbiriyle oynayacak. Bizim fikstürümüz bir nebze daha da rahatladı. Çünkü rakiplerimizin hepsiyle oynadık. Ama biliyorsunuz diğer Anadolu takımlarına karşı oynamak da çok zor. Çünkü artık herkes can derdinde, herkesin bir hedefi var. O maçlarda daha çok konsantre olmamız lazım. Büyük maçlarda zaten ister istemez maçın atmosferine giriyorsun. Çok güzel bir ortam oluyor. Biz ligin ilk yarısında Galatasaray maçı sonrası seriye başlamıştık. Şu an 2'de 2 yaptık. İnşallah ilk yarıdaki gibi seriyi yakalarız ve hedefimize ulaşırız diye düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

"SİVAS'TA OLDUĞUM İÇİN ÇOK MUTLUYUM"

Demir Grup Sivasspor'un şampiyon olması halinde Avrupa kupalarına katılacağının hatırlatılması ve Sivasspor forması altında Şampiyonlar Ligi'nde oynamak isteyip istemediğinin sorulması üzerine Mert Hakan Yandaş, "Ben Sivasspor'u Avrupa'ya taşımak istediğimizi söyledim. O ara biraz sancılı ve sıkıntılı geçiyordu. Çok şükür o adımı atmış gibi görünüyoruz. Bu inşallah Şampiyonlar Ligi olur ve olursa inşallah şampiyonluk da olur. Tabi ki Sivas'ta olduğum için çok mutluyum. Bakalım zaman bize ne gösterecek göreceğiz. Şu an için bir şey söyleyemem" şeklinde konuştu.

Mert Hakan Yandaş ve Emre Kılınç'ın Galatasaray ile anlaştığı yönündeki haberleri de değerlendiren Çalımbay,

"Bu tip haberler çıkar. Ama maç öncesi bu tip haberlerin çıkması iyi bir şey değil. Tabi ki bu Galatasaray kulübünden kaynaklanan bir şey değil. Bu hem Galatasaray kulübüne hem de futbolcu arkadaşlarımıza zarar verir. Ama biz her şeyin farkındayız. Devamlı sürekli bir şekilde konuşuyoruz. Ben ikisinin de görev aldığı taktirde çok iyi oynayacaklarına inanıyorum. Onlar içinde kariyerleri içinde, kendileri içinde çok önemli bir maç. Bu maç Sivas için de önemli bir maç. Onlar hakkında negatif şeyler düşünmek benim aklımın ucundan dahi geçmez. Bence doğru bir şey değil. Zaten sezon başından bu zamana kadar sürekli bir şekilde ikisi de gündemde. Birçok takımla adları anılıyor. Bunların hepsi söylenti. Ben üzerinde durmuyorum. Tek üzerinde durduğum şey bizim burada, taraftarlarla bütünleşip, bu maçı çok iyi bir şekilde bitirmek" şeklinde konuştu.

'TARAFTARLARIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUM'

Hafta sonunda oynanacak önemli maç öncesinde taraftara da seslenen Çalımbay, "Biz taraftarımızdan zaten çok memnunuz. Hem kendi sahamızda hem de deplasmanda bizi sonuna kadar destekliyorlar. Ben hepsine çok teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

'İLK YARIDAKİ MAÇTA ÇOK İYİ OYNAMIŞTIK'

Ligin ilk yarısındaki deplasmanda oynadıkları Galatasaray maçında şansız bir şekilde yenildiklerini söyleyen Çalımbay sözlerini şöyle noktaladı: "Maçın 45 dakikasından fazlasını 10 kişi oynadık. Ama çok iyi oynadık. Özellikle maçın sonlarına doğru çok daha iyi oynadık. Son dakikada bir gol kaçırdık. Şimdi bu maçın rövanşını oynayacağız. Bizim tek düşüncemiz buradan çok iyi bir şekilde ayrılmak."

"Mert Hakan Yandaş’tan Galatasaray açıklaması: Utanç verici…" haberi, 05 Mart 2020 tarihinde yazılmıştır. Spor kategorisi altında bulunan Mert Hakan Yandaş’tan Galatasaray açıklaması: Utanç verici… haberi 2020 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Mert Hakan Yandaş’tan Galatasaray açıklaması: Utanç verici… 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Spor konusunda 19 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 10:40 Trol çeteleri, kendilerini besleyenleri hedeften çıkarabilmek için sağa sola pervasızca saldırıyor
  2. 10:35 İstanbul’da feci kaza: Kamyon ile otomobil çarpıştı: 2 ölü 4 yaralı
  3. 10:30 Karar yazarı Yusuf Ziya Cömert: Mehmet Şimşek de müteahhitlere kıyamıyor
  4. 10:22 İyi Parti'den istifa eden Salim Ensarioğlu: 60 milletvekili kendisine yer arıyor
  5. 10:17 AK Parti'yi yönetenler acilen istifa etmeli ve kendilerinden sonrakilere yol açmalıdır
  6. 09:52 Şahan Gökbakar Yılmaz Morgül'ü ti'ye aldı
  7. 09:46 AK Parti MYK'da 31 Mart analizi: En büyük darbe eski AK Partililerden
  8. 09:41 Göçmen işçi dönemi başladı: Özlem Zengin inkar etti, AK Parti'nin programında yer aldı
  9. 09:36 George Russell: Şu anda ince marjlarla dolu bir savaşın içindeyiz
  10. 09:32 Ahmet Tatlıses'in avukatı: İbrahim Tatlıses'in akli dengesi yerinde değil
  11. 09:27 Mahkemeden Dilan ve Engin Polat’a bir suçtan tahliye kararı
  12. 09:23 Bolu'da damat vahşeti: Eşini ve kayınpederini öldürdü
  13. 09:17 İstanbul'da holding binasına silahlı saldırı
  14. 09:11 Ekrem İmamoğlu yabancı basına konuştu: Türkiye rotasını çizdi
  15. 09:06 Bakan Yerlikaya duyurdu: İstanbul'da "Mahzen-29" operasyonları
  16. 09:03 AK Parti'de “Kent Lokantaları” tartışması: Erdoğan sinirlendi
  17. 08:54 Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu ihalesi MHP'li Eyyup Yıldız ile AKP'li Cevat Olçok’a verildi
  18. 08:50 AK Parti’de Rolex 'kazası': “Biz bu milletin ta kendisiyiz” diye paylaştığı fotoğrafı sildi
  19. 08:45 Yenilenen Jeep Renegade e-Hybrid Türkiye'de: İşte fiyat listesi
  20. 08:39 Cem Yılmaz’ın nafaka esprisine Mehmet Esen’den sert tepki: Aşağılık bir benzetme
Spor Haberleri