Messi duyurdu: Yeni takımım Inter Miami

Messi duyurdu: Yeni takımım Inter Miami

Messi duyurdu: Yeni takımım Inter Miami Lionel Messi, ABD MLS Ligi ekiplerinden Inter Miami'ye transfer olacağını açıkladı! Suudi Arabistan ve Barcelona'dan da teklifler alan Arjantinli futbolcu, Barcelona'ya geri dönmeyeceğini ve kariyerine Inter Miami'de devam edeceğini duyurdu.

PSG ile olan sözleşmesi sona eren ve geleceği merak konusu olan Lionel Messi yeni takımının Inter Miami olduğunu duyurdu.

Reuters'ın aktardığına göre Messi açıklamalar yaparak Suudi Arabistan ve Barcelona'dan gelen teklifleri reddederek MLS ekibi Inter Miami ile anlaşma sağladı.

Arjantinli futbolcu açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"Barcelona'ya gerçekten dönmek istiyordum, bunun için çok heyecanlıydım ancak gittiğimde daha önce yaşadıklarımı tekrardan yaşamak istemedim. Geleceğimi başkasının ellerine bırakmak istemedim."

"Umarım bir gün Barcelona'ya dönerim"

Umarım bir gün Barcelona'ya dönebilirim. Nasıl olur bilmiyorum ancak orayı çok seviyorum. İnsanların ilgisini takdir ediyorum ve bir gün oraya dönmek istiyorum.

Konu hiçbir zaman para olmadı. Konu para olsaydı, Suudi Arabistan'a ya da başka bir yere giderdim. Barcelona'yla sözleşme hakkında konuşamadık. Sözlü bir teklif yapıldı ve kabul edildi ancak para konuşmadık. Bana resmi teklif yapamadılar.

Inter Miami kimin?

İnter Miami, ABD'de yer alan bir futbol kulübüdür ve MLS liginde bulunmaktadır. Takımın sahibi Marcelo Claure liderliğindeki bir mülkiyet grubudur. Kulüp, 2020 sezonunda MLS'de oynamaya başladı ve ilk maçını Los Angeles FC'ye karşı oynadı.İnter Miami nerenin takımıdır? Inter Miami hangi ülkede, ABD'de mi? Inter Miami Avrupa'da mı? Inter Miami takımının sahibi kimdir? merak edilen başlıklar arasında geliyor. Peki, Inter Miami nerenin takımı, hangi ülkenin? Bilgiler sizlerle...

İNTER MİAMİ NERENİN TAKIMIDIR, HANGİ ÜLKEDE?

Inter Miami ABD'de yer alan bir futbol kulübüdür. Inter Miami ABD'de MLS liginde bulunuyor.
Club Internacional de Fútbol Miami, İngilizce olarak Inter Miami CF veya sadece Inter Miami olarak bilinen, Miami metropol bölgesinde bulunan bir Amerikan profesyonel futbol kulübüdür. Takım, 2020 sezonunda eski Lockhart Stadyumu'nun bulunduğu Inter Miami CF Stadyumu'nda, Major League Soccer'da (MLS) oynamaya başladı. Inter Miami'nin ilk MLS maçı 1 Mart 2020'de Los Angeles FC'ye deplasmanda oynandı ve 1-0 mağlubiyetle sonuçlandı.

INTER MİAMİ SAHİBİ KİMDİR?

Aralık 2013'te League of League adresinde Garber, Beckham ve Simon Fuller'ı Miami'nin potansiyel sahipleri olarak tanımladı.Franchise'ın arkasındaki mülkiyet grubu ilk olarak 2013 yılında Miami Beckham United olarak kuruldu, ancak şimdi Miami Freedom Park LLC adı altında işlem görüyor. Mevcut mülkiyet grubuna Miami merkezli Bolivyalı iş insanı Marcelo Claure liderlik ederken Masayoshi Son ve erkek kardeşlerİ Jorge ve Jose Mas 2017'de ortaklık grubuna eklendi. Bu Çaba, David Beckham'ın MLS ile 2007'de imzaladığı bir sözleşmeden kaynaklandı; LA Galaxy'ye katıldı ve indirimli franchise ücreti ile bir genişletme ekibine sahip olma seçeneği üzerinde anlaştı.

INTER MİAMİ NE ZAMAN KURULDU?

2007 yılında lige katıldığında 25 milyon dolarlık bir genişletme takımı satın alma seçeneği alan David Beckham, futbol kariyerine Nisan 2013'te son verdi. Lig, Beckham'ın danışmanlarıyla Miami de dahil olmak üzere çeşitli genişleme hedefleri hakkında ön tartışmalar yaptı. Aynı yıl, İtalyan finansçı Alessandro Butini ve Miami Dolphins sahibi Stephen M. Ross da dahil olmak üzere diğer yatırımcılar da Miami'ye sahip olmakla ilgilendiklerini ifade ettiler.Aralık 2013'te League of League adresinde Garber, Beckham ve Simon Fuller'ı Miami'nin potansiyel sahipleri olarak tanımladı. O ayın ilerleyen saatlerinde, 17 Aralık'ta Miami-Dade İlçe komiserleri, Belediye Başkanı Carlos A. Giménez'nin Miami şehir merkezindeki yeni bir stadyumda Beckham liderliğindeki grupla müzakere etmesine izin vermek için oy birliğiyle oy kullandı.Beckham'ın 2014'te Miami'de bir takım kurma niyetini ilk açıklamasından bu yana, Orlando City, New York City FC, Atlanta United, Minnesota United, Los Angeles FC ve FC Cincinnati MLS oynamaya başladı. Paul McDonough 4 Ağustos'tan itibaren spor direktörü olarak işe alındı.Ekibin mülkiyeti artık Miami Freedom Park LLC aracılığıyla faaliyet gösteriyor. Grup tarafından kullanılan bazı grafikler bir şehir simgesi olan Özgürlük Kulesi'ni çağrıştırmıştır.Club Internacional de Fútbol Miami veya kısaca Inter Miami CF, 5 Eylül 2018'de kulübün resmi adı olarak açıklandı. Nisan 2019'da İtalyan kulübü Inter Milan, 'Inter' önekinin ticari marka haklarını talep etti.30 Aralık 2019'da eski Uruguay millî takım oyuncusu ve CF Monterrey teknik direktörü Diego Alonso, kulübün teknik direktörü olarak ilan edildi.Inter Miami, ilk MLS maçını 1 Mart 2020'de Los Angeles FC'ye 1-0 yenilerek oynadı. Takımın oyuncusu Rodolfo Pizarro, Inter Miami tarihinde 7 Mart'ta D.C. United'a 2-1 yendikleri maçta ilk golü attı. İlk iç saha maçlarının 14 Mart 2020'de Beckham'ın eski kulübü Los Angeles Galaxy'ye karşı olması gerekiyordu. Maç, ABD'deki COVID-19 salgını nedeniyle ertelendi.

"Messi duyurdu: Yeni takımım Inter Miami" haberi, 07 Haziran 2023 tarihinde yazılmıştır. 07 Haziran 2023 tarihinde de güncellenmiştir. Spor kategorisi altında bulunan Messi duyurdu: Yeni takımım Inter Miami haberi 2023 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Messi duyurdu: Yeni takımım Inter Miami 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Spor konusunda 25 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Serkut Bozkurt Genel Yayın Danışmanı

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 13:27 Kahramanmaraş'ta 4 Yaşındaki Çocuk Vahşice Katledildi
  2. 13:20 İçişleri Bakanı: DEAŞ'a Yönelik Operasyonlarda 23 Şüpheli Yakalandı
  3. 13:14 Dolar ve Euro, Türk Lirası Karşısında Sabitleniyor: 25 Nisan 2024 Güncel Değerler
  4. 13:10 Altın Piyasası Dalgalı: 25 Nisan 2024 Güncel Fiyatlar!
  5. 13:06 Pedro Sánchez, Eşinin Yolsuzluk İddialarıyla İlgili Soruşturma Nedeniyle Görevini Askıya Aldı
  6. 13:00 Trafikte Emniyet Şeridi İhlali Artık Daha Pahalı: Ceza Miktarı Yüzde 58 Arttı!
  7. 12:57 Simit Fiyatlarına %10 KDV Yansıyacak: Vatandaşlar Zam Endişesi Yaşıyor
  8. 12:53 Panathinaikos, AEK Athens Karşısında Şampiyonluk Yolunda Büyük Darbe Aldı!
  9. 12:49 Sağlıklı Atıştırmalık: Diyet Poğaçası Tarifiyle Lezzetli Alternatif!
  10. 12:45 TikTok CEO'su Shou Zi Chew''İçiniz Rahat Olsun, Hiçbir Yere Gitmiyoruz''
  11. 12:35 Türkiye Meyve Üretiminde Dünya Sıralamasında Yükseliyor: İşte Detaylar!
  12. 12:29 Karabaş Otu Balı: Doğal ve Etkili Bir Sağlık Destekleyicisi
  13. 12:25 Rusya, Uzayın Barışçıl Kullanımını Sağlamayı Hedefleyen Karar Tasarısını Veto Etti
  14. 12:18 Mardin'de Öğrencilerden Çağrı: Okuma Alışkanlığı Ailede Başlamalı
  15. 12:16 Jose Mourinho Fenerbahçe'ye mi Geliyor? Transfer Dedikoduları Artıyor!
  16. 12:13 Yedigöze İçme Suyu Projesiyle Adana'da Su Sorunu Tarihe Karışıyor
  17. 12:13 Nuri Şahin, Beşiktaş'ın Radarında: Yeni Teknik Direktör Arayışları Hızlanıyor
  18. 12:11 Birecik-Gaziantep Yolunda Çarpışma: Doktor Hayatını Kaybetti, Yaralılar Hastanede
  19. 12:09 Gazze'deki İnsani Kriz: BM Güvenlik Konseyi Kararının Uygulanması Tartışmaları
  20. 12:07 Türkiye Bal İhracatında Güç Gösteriyor: Yılın İlk Çeyreğinde 8 Milyon Dolar Gelir
Spor Haberleri