Messi''yi özlemediğini söyleyen Ronaldo: Gelirse, mutlulukla karşılarım

Messi''yi özlemediğini söyleyen Ronaldo: Gelirse, mutlulukla karşılarım

Messi''yi özlemediğini söyleyen Ronaldo: Gel... İtalyan basınının 3 büyük gazetesine konuşan Cristiano Ronaldo, Messi’yi özlemediğini belirterek, “Bir gün Messi de İtalya''ya gelirse bunu mutlulukla karşılarım. Yeni bir mücadele gözüyle bakarım” dedi.

Kralspor'da yer alan habere göre La Gazzetta dello Sport, Corriere dello Sport ve Tutto Sport'a röportaj veren Ronaldo, Juventus ile Real Madrid'i kıyasladı, Messi hakkında da açıklamalarda bulundu.'

Messi'yi özlüyor musun? Sorusunu yanıtlayan Ronaldo, "Hayır. Ben İngiltere, İspanya'da Portekiz'de ve şimdi İtalya'da futbol oynuyorum. Takımlarımla her şeyi kazandım. O hala İspanya'da. Belki, orada daha fazla kazanmaya ihtiyacı vardır. Hayat bir mücadeledir ve ben de mücadele etmeyi seviyorum. İtalya'da insanları mutlu etmek istiyorum. Bir gün Messi de İtalya'ya gelirse bunu mutlulukla karşılarım. Yeni bir mücadele gözüyle bakarım. Messi, eğer orada mutluysa kararına saygı duymak lazım. O çok iyi bir futbolcu ve çok iyi bir insan" dedi.

'BELKİ MESSİ BENİ ÖZLÜYORDUR'

Ronaldo, "Hayır, belki o beni özlüyordur. Ben farklı ülkelerde oynarken o hep oradaydı. Belki de benim ona ihtiyaç duyduğumdan çok o bana ihtiyaç duyuyordur. Buraya gelmesini isterim. Benim gibi meydan okuyabilir ama orada mutluysa saygı duyarım" diye ekledi.

‘JUVENTUS BİRLİKTE OYNADIĞIM EN İYİ OYUNCULARA SAHİP'

Juventus- ile Real Madrid'in farklı olduklarını belirten Portekizli Portekiz futbolcu, "Juventus, bugüne kadar birlikte oynadığım en iyi oyunculara sahip. Burada bir takımız ve diğer takımlarda bazı oyuncular, kendilerini diğer oyunculardan daha büyük zannederdi. Burada ise insanlar alçakgönüllü ve tek amaçları kazanmak. Mesela Mandzukic veya Dybala. İlk 11'e seçilmese bile onu mutlu görürsünüz. Madrid'de de alçakgönüllü insanlar vardı. Fakat, Madrid ile burası daha farklı. Burası daha çok aile gibi" değerlendirmesini yaptı.

‘REAL'A KARŞI ELİMDEN GELENİ YAPMAYA ÇALIŞIRIM'

'Şampiyonlar Ligi'nde Real Madrid'le eşleşmek ister miydin' sorusuna ise Ronaldo şu yanıtı verdi:

"Fark etmez. Geçmiş, geçmişte kaldı. Şimdi Juventus için kazanmak ve bu renkleri savunmak istiyorum, gerisinin bir önemi yok. Real'e karşı oynarsam, elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışırım."

"James Rodriguez, Gareth Bale, Marco Asensio gibi futbolcular hakkında yazılan haberleri gördüm. Dürüst olmam gerekirse, Juventus'un kadrosu kimseye ihtiyaç duymayacak kadar iyi. Bu konuyu başkan ile konuşmak daha doğru olur. Gelecekte belki Juventus'a gelirler, bilemiyorum. İyi oyunculara kapımız sonuna kadar açık ve Marcelo da bu oyunculardan bir tanesi."

'MARCELO'YA JUVE KAPISI SONUNA KADAR AÇIK'

Marcelo ve Isco'yu Juventus'da isteyip istemediğini sorulan Ronaldo, "James Rodriguez, Gareth Bale, Marco Asensio gibi futbolcular hakkında yazılan haberleri gördüm. Dürüst olmam gerekirse, Juventus'un kadrosu kimseye ihtiyaç duymayacak kadar iyi. Bu konuyu başkan ile konuşmak daha doğru olur. Gelecekte belki Juventus'a gelirler, bilemiyorum. İyi oyunculara kapımız sonuna kadar açık ve Marcelo da bu oyunculardan bir tanesi" ifadelerini kullandı.

"Messi''yi özlemediğini söyleyen Ronaldo: Gelirse, mutlulukla karşılarım" haberi, 10 Aralık 2018 tarihinde yazılmıştır. 10 Aralık 2018 tarihinde de güncellenmiştir. Spor kategorisi altında bulunan Messi''yi özlemediğini söyleyen Ronaldo: Gelirse, mutlulukla karşılarım haberi 2018 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Messi''yi özlemediğini söyleyen Ronaldo: Gelirse, mutlulukla karşılarım 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Spor konusunda 29 Mart 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Hubbard Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 01:19 Yavaş, Altınok'a Cumhuriyet Kulesi'ni sordu
  2. 01:18 Yavaş’tan Altınok’a çağrı: "Çocuklarınızın KPSS’de kaç puan aldıklarını bir açıklayın"
  3. 00:35 Korkunç kaza: 45 kişi hayatını kaybetti
  4. 00:28 Oy Kullanmayanlara 31 Mart'ta 475 TL Para Cezası Geliyor!
  5. 00:19 YSK duyurdu: “Oy sayımında iftar molası olmayacak”
  6. 00:13 Fed, faiz indirmek için aceleye gerek olmadığını belirtti
  7. 00:13 Bakan Vedat Işıkhan'dan Emeklilere Maaş Açıklaması Geldi!
  8. 00:05 Lahana: Faydaları ve zararları hazırlama yöntemine göre değişiyor!
  9. 00:04 250 Bin TL'ye yatırım yapın, maaşınız iki katına çıksın!
  10. 00:03 Endişe verici artış: Gençlerde kolon kanseri vakaları patlıyor!
  11. 00:03 Dikkat! Gelir Vergisi Beyanname Süresi Değişti!
  12. 00:03 Erdoğan'dan seçmene çağrı: Sandıklar namusumuza emanet
  13. 00:03 Ekrem İmamoğlu, 14. Kent Lokantası'nın açılışını gerçekleştirdi: "Cumhurbaşkanı bile gelebilir"
  14. 00:01 Korkunç Zincirleme Kaza: 3 Can Kaybı, 8 Yaralı!
  15. 00:00 İspanya, Nelson Kasırgası'nın etkisi altında: 4 kişi hayatını kaybetti
  16. 23:48 Son Dakika: Oy Kullanmayanlar 300 TL ceza ödeyecek
  17. 23:37 Akşener'in öfkesi neden seçimlere yakın zamanda arttı?
  18. 23:27 Avcılar'da Korkunç Olay: Tartıştığı Eşini Çocuklarının Gözü Önünde Öldürdü!
  19. 23:07 Uraz Kaygılaroğlu ve Berna Koraltürk'ten Paylaşımlar Soru işareti Uyandıran Cinsten!
  20. 22:33 Kazakistan, Doğal Felaketin Pençesinde: Binlerce Kişi Tahliye Edildi!
Spor Haberleri