Mesut Yar bütün avukatlardan özür diledi

Mesut Yar bütün avukatlardan özür diledi

NTV ve Star TV’de sabah haberlerini sunan Mesut Yar, haciz işlemi için gittiği evde öldürülen avukat Ersin Arslan hakkındaki haberin sunumu için özür diledi.

NTV ve Star TV'de sabah haberlerini sunan Mesut Yar'ın haberin sunumu sırasında kullandığı, "Bazı haciz avukatlarının standart vatandaşa o kadar korkutucu laflar edip, tir tir titrettiğine o kadar tanıklık ettim ki; kim iyi kim kötü ayrımını ancak Allah'ın adaleti yapabiliyor. Neyse. Bu çok sevgili kardeşimiz çok genç, hastanede hayatını kaybetti maalesef" ifadeleri, avukatlar ve sosyal medya kullanıcılarının tepkisini çekmişti.

Avukat Hakları Grubu, "Meslektaşımızın görevi sırasında katledilmesi ile ilgili haberdeki yorumunuz için tüm avukatlardan özür dileyecek misiniz" ifadeleriyle Mesut Yar'a tepki göstermişti. Mesut Yar, tepkiler üzerine Twitter'daki hesabı üzerinden bir açıklama yaptı. "Merhum bir hukukçu babanın oğlu olarak; görev şehidi avukat kardeşimiz Ersin Arslan’ın canice katledilmesini aktarırken kullandığım bazı kelimeler hukuk camiasında yanlış anlaşılmaya neden olmuş ve üzüntü yaratmıştır" ifadelerini kullanan Mesut Yar, "Tüm camiadan ama / fakat şerhini koymadan tekraren özür dilerim" dedi.

 

"Mesut Yar bütün avukatlardan özür diledi" haberi, 19 Mart 2021 tarihinde yazılmıştır. 19 Mart 2021 tarihinde de güncellenmiştir.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.