Mete Vardar: “Beşiktaş her geçen gün daha iyi olacak” dedi!

Mete Vardar: “Beşiktaş her geçen gün daha iyi olacak” dedi!

Mete Vardar: “Beşiktaş her geçen gün daha iy... Beşiktaş Asbaşkanı Mete Vardar, Beşiktaş kulübü hakkında bomba açıklamalar yaptı! Konyaspor galibiyeti sonrası yaptığı açıklamada şampiyonluk hedefinden uzaklaştıklarını bildiğini fakat Türkiye Kupası'nı...

Beşiktaş Başkan Yardımcısı Mete Vardar, Konyaspor'un galibiyetinin ardından yaptığı açıklamada, şampiyonluk yarışından çıktıklarını ancak hedeflerinin Türkiye Kupası'nı kazanarak Süper Lig'i üçüncü sırada bitirmek olduğunu söyledi. Vardar, karşılaşmanın ikinci yarısında Konyaspor karşısında üstün olduklarını vurgulayarak, "Beşiktaş her geçen gün daha iyiye gidiyor" dedi. 

Trendyol Süper Lig'in 26. haftasında Beşiktaş, evinde Konyaspor'u 2-0 mağlup etti. Siyah-beyazlı başkan yardımcısı Mete Vardar, maçın ardından basına açıklama yaptı. Bugün büyük bir ameliyat geçiren Beşiktaş futbol konseyi üyesi Feyyaz Uçarand'ın annesi Nadide Hanım'a acil şifalar dileyerek konuşmasına başlayan Vardar, şunları söyledi: "Bugün önemli bir maçtı. İlk yarıda pek hızlı oynamadık. Ama ikinci yarıyı Beşiktaş domine etti. Hakem hatalarının pek konuşulmadığı bir maçtı. İlk yarıda Gedson ve Fernandes'e müdahale sarı kart olabilirdi. Beşiktaş her geçen gün gelişiyor. Yeni transferlerimiz çok değerli isimler. Oyun gücü ve kalitesi açısından Beşiktaş'a çok şey katıyor, aynı zamanda Türk futbolunda da rol alıyor. Futbolun kalitesinin her geçen gün arttığına inanıyorum. İyi bir maçtı. 2 hedefimiz var. Şampiyonluk hedefine ulaşamadık. "Hedefimiz Türkiye Kupası'nı kazanıp Süper Lig'i üçüncü bitirmek." dedi.

Mete Vardar, taraftarlardan futbolculara destek vermelerini istedi: "Taraftarlardan küçük bir ricam var. Biz de onlar gibi taraftarız. En büyük isteğimiz Beşiktaş forması giyen futbolculara tepki göstermek yerine destek vermeleri. ve bağlantı sonuna kadar bunu yapmaya devam edin. "Beşiktaş taraftarları doğru zamanda doğru tepkiyi gösteriyor" dedi.

Cenk Tosun ve Salih Uçan'ın takımdaki geleceğiyle ilgili Vardar, şunları söyledi: "Futbol yapımızı profesyonelce yönetiyoruz. Futbol bilgisi tartışılmaz iki isim Feyyaz Uçar ve Samet Aybaba oyuncularla buluşacak. Salih Uçan ve Cenk Tosun İkisi de çok değerli, karşılıklı görüş alışverişi olacak. - Hem oyuncular hem de kulüp adına en iyi kararı vereceğiz. dedi.

Başkan Yardımcısı Vardar, bu yıl Süper Lig'de en çok hakem hatasının yaşandığını kabul ederek, şöyle konuştu: "Bu Beşiktaş'ın ya da diğer kulüplerin hakkı değil, Türkiye'ye ve Türk futboluna duyulan güven eksikliğidir. Her kulüp bu durumu dile getiriyor. İki büyük kulübün şampiyonluk için mücadele ettiği yıl, en kolay hakem hatalarının yapıldığı yıldı, çünkü Beşiktaş bu anlayışı kırmayı başaramadı. Bu da sahadan görüntü. "Bu yıl Beşiktaş maçlarında hakem hatalarıyla çok sık karşılaştık." ifadesini verdi.

Tayyip Talha Sanuç'ın değiştirilmesiyle ilgili soruyu yanıtlayan Mete Vardar, "Teknik bir sorun. Teknik sorunları çözecek teknik direktörlerimiz ve antrenörlerimiz var. Bunu söylersem Necipand'a saygı duymamış olur muyum?" Necip üç hafta kötü oynasa da çok iyi oynadığını düşünüyorum. "Sanırım bunu konuşsak daha iyi olur." 

"BAŞKANIMIZ HASAN ARAT, BEŞİKTAŞ LEHİNE HER ŞEYİ TARTIŞACAK"

Başkan Yardımcısı Mete Vardar, yayın teklifiyle ilgili şunları söyledi: "Bu konuyla ilgili görüşmeler devam ediyor. Başkanımız Hasan Arat, Beşiktaş lehine her şeyi tartışacak ve inanıyorum ki biz de bu konuyu konuşacağız." Doğru kararı verecek 5 yıl öncesine göre eterik teklifin değerinde büyük bir düşüş var. - Türk futbolunun hem maddi hem de manevi olarak değerini kazanması için çalışıyoruz. dedi.

Mete Vardar, gün içinde iki takım tarafından da görevden alınan Emirhan Delibaş'la ilgili soruyu şöyle yanıtladı: "Semih Kılıçsoy çok değerli bir isim ve maç sonrası: "Dünyanın en önemli kulübünde oynuyorum, oynamıyorum. oynamak. . planlamak bir yere git." dedi. "Ben sadece bu konuyla ilgili şunu söylüyorum." Sözleri söylemeyi bitirdi..

"Mete Vardar: “Beşiktaş her geçen gün daha iyi olacak” dedi!" haberi, 20 Şubat 2024 tarihinde yazılmıştır. 20 Şubat 2024 tarihinde de güncellenmiştir. Spor kategorisi altında bulunan Mete Vardar: “Beşiktaş her geçen gün daha iyi olacak” dedi! haberi 2024 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Mete Vardar: “Beşiktaş her geçen gün daha iyi olacak” dedi! 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Spor konusunda 03 Mayıs 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Kaynak:İHA

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 13:03 Volkan Demirel'in İstifasıyla Hatayspor'da Teknik Direktör Arayışı Başladı
  2. 12:59 Dolar ve Euro Yükselişte: Piyasalar Merkez Bankası'nın Enflasyon Verilerini Bekliyor
  3. 12:56 2024 Bedelli Askerlik Ücretinde Zam Beklentisi: Başvurmayanlar 6 Ay Sonra Daha Fazla Ödeyecek!
  4. 12:52 Tesla'nın Şarj Ağındaki Devrim: Elon Musk'ın Beklenmedik Kararıyla Yönetim Ekibi İşten Çıkarıldı
  5. 12:46 3 Mayıs Akaryakıt Fiyatları
  6. 12:40 Nijer'deki Rus Askerlerinin Amerikan Üssüne Girişi: Diplomatik Gerilim Artıyor
  7. 12:36 Türkiye'nin Medya Özgürlüğü Durumu Endişe Verici: RSF 2024 Raporu
  8. 12:33 ABD Üniversitelerinde Filistin Protestoları: Binler Gözaltına Alındı, Güvenlik Endişesi Artıyor
  9. 12:28 Kahramanmaraş Depremi Davası: Yıkılan Blokta 103 Kişinin Ölümüyle İlgili Duruşma Ertelendi
  10. 12:23 Rio Grande do Sul'da Şiddetli Yağışlar Felakete Yol Açtı: 29 Ölü, 60 Kayıp
  11. 12:18 Trump'ın 'Sus Payı' Davasında Savcılardan İhlal İddiası: Ek Para Cezası Talebi
  12. 12:14 Evde Fransız Lezzeti: Enfes Brioche Ekmeği Tarifi
  13. 12:11 Pazı Sarması: Türk Mutfağının Gizli Lezzeti
  14. 12:07 Milano'da Gece İçki Satışına Kısıtlama: Turistik Bölgelerde Yeni Düzenleme!
  15. 12:03 3 Mayıs 2024 günlük burç yorumları!
  16. 11:54 Fransa ve Japonya, İlişkileri Güçlendirme ve Hint Pasifik'teki Özgürlüğü Koruma Konusunda Anlaştı
  17. 11:40 CHP Genel Başkanı Özel'den Dünya Basın Özgürlüğü Günü mesajı
  18. 11:31 Oyuncu Çiçek Dilligil'in oğlu Ardahan Toprak cinsiyet değiştirdi: Yeni adı Ayda
  19. 11:20 Ali Yerlikaya, 1 Mayıs sonrası yapılan ev baskınlarının görüntülerini paylaştı
  20. 11:18 Huzurevinde bıçaklı saldırı: 2 kişi yaşamını yitirdi
Spor Haberleri