Meteoroloji’den İstanbul dahil çok sayıda kente sağanak uyarısı

Meteoroloji’den İstanbul dahil çok sayıda kente sağanak uyarısı

Meteoroloji’den İstanbul dahil çok sayıda ke... Meteoroloji Genel Müdürlüğü son hava durumu raporunu yayınladı. Yeni rapora göre İstanbul dahil 28 il için güçlü sağanak uyarısında bulunmuş oldu. İşte il il hava durumu raporu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafınca yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemizin kuzey, iç ve batı kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara’nın güney ve doğusu, Kuzey ve Kıyı Ege, İç Anadolu’nun kuzeybatısı, Karadeniz, Tekirdağ, Kırşehir ve Yozgat çevreleri ile Hatay’ın kıyı kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, Kuzey Ege kıyıları, Karadeniz kıyıları (Sinop hariç) ile İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Yalova, Balıkesir, Çanakkale ve Manisa çevrelerinde yer yer güçlü olması bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI

Marmara ve Karadeniz’de hissedilir derecede azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı edeceği tahmin ediliyor. Rüzgar çoğu zaman kuzey yönlerden, güneydoğu kesimlerde güney yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Orta ve Doğu Karadeniz kıyılarında kuzey ve kuzeybatı yönlerden güçlü (40-60 km/saat) olarak esmesi bekleniyor.

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI

Yağışların, Kuzey Ege kıyıları, Karadeniz kıyıları (Sinop hariç) ile İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Yalova, Balıkesir, Çanakkale ve Manisa çevrelerinde yer yer güçlü olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

KUVVETLİ RÜZGAR UYARISI

Rüzgarın; Orta ve Doğu Karadeniz kıyılarında kuzey ve kuzeybatı yönlerden güçlü (40-60 km/saat) olarak esmesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA
Parçalı ve çok bulutlu, Edirne ve Kırklareli çevreleri haricinde bölge genelinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Yalova, Balıkesir ve Çanakkale çevrelerinde yer yer güçlü olması bekleniyor.

BURSA °C, 16°C
Parçalı ve çok bulutlu, sabah ve öğle saatlerinde yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

EDİRNE °C, 18°C
Parçalı ve çok bulutlu

İSTANBUL °C, 18°C
Parçalı ve çok bulutlu, sabah ve öğle saatlerinde yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, sabah saatlerinde yer yer güçlü olması bekleniyor.

KOCAELİ °C, 16°C
Parçalı ve çok bulutlu, sabah ve öğle saatlerinde yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, sabah saatlerinde yer yer güçlü olması bekleniyor.

EGE
Parçalı ve çok bulutlu, İzmir, Aydın, Manisa, Kütahya ve Afyonkarahisar çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, Kuzey Ege kıyıları ile Manisa çevrelerinde yer yer güçlü olması bekleniyor

A.KARAHİSAR °C, 21°C
Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinden sonra sağanak yağışlı

DENİZLİ °C, 25°C
Parçalı ve çok bulutlu

İZMİR °C, 22°C
Parçalı ve çok bulutlu, sabah ve öğle saatlerinde yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, yer yer güçlü olması bekleniyor.

MUĞLA °C, 22°C
Parçalı bulutlu

AKDENİZ
Parçalı ve çok bulutlu, Hatay’ın kıyı kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

ADANA °C, 26°C
Parçalı ve çok bulutlu

ANTALYA °C, 25°C
Parçalı bulutlu

HATAY °C, 25°C
Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinden itibaren kıyı kesimleri yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı

ISPARTA °C, 22°C
Parçalı bulutlu

İÇ ANADOLU
Parçalı ve çok bulutlu, kuzeybatısı ile Kırşehir ve Yozgat çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

ANKARA °C, 20°C
Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra aralıklı ve yerel olmak üzere sağanak yağışlı

ESKİŞEHİR °C, 17°C
Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra aralıklı ve yerel olmak üzere sağanak yağışlı

KAYSERİ °C, 21°C
Parçalı ve çok bulutlu

KONYA °C, 22°C
Parçalı ve çok bulutlu

BATI KARADENİZ
Parçalı ve çok bulutlu bölge genelinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, kıyı kesimlerinde (Sinop hariç) yer yer güçlü olması bekleniyor.

BOLU °C, 13°C
Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

DÜZCE °C, 16°C
Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, sabah saatlerinde yer yer güçlü olması bekleniyor.

KASTAMONU °C, 15°C
Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, sabah saatlerinde kıyı kesimlerinde güçlü olması bekleniyor.

ZONGULDAK °C, 18°C
Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, sabah saatlerinde yer yer güçlü olması bekleniyor.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ
Parçalı ve çok bulutlu, yerel olmak üzere sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, kıyı kesimlerinde yer yer güçlü olması bekleniyor.

RİZE °C, 24°C
Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı ve yerel olmak üzere sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, yer yer güçlü olması bekleniyor.

SAMSUN °C, 22°C
Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren aralıklı ve yerel olmak üzere sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, akşam saatlerinde yer yer güçlü olması bekleniyor.

TOKAT °C, 24°C
Parçalı ve çok bulutlu

TRABZON °C, 24°C
Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı ve yerel olmak üzere sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, akşam saatlerinde yer yer güçlü olması bekleniyor.

DOĞU ANADOLU
Parçalı ve az bulutlu, kuzey kesimlerinin yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

ERZURUM °C, 14°C
Parçalı, yer yer çok bulutlu

KARS °C, 16°C
Parçalı, yer yer çok bulutlu

MALATYA °C, 19°C
Parçalı ve az bulutlu

VAN °C, 14°C
Parçalı ve az bulutlu

GÜNEYDOĞU ANADOLU
Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

DİYARBAKIR °C, 22°C
Az bulutlu

GAZİANTEP °C, 24°C
Parçalı ve az bulutlu

SİİRT °C, 23°C
Az bulutlu

ŞANLIURFA °C, 25°C
Az bulutlu

Doğu Karadeniz’de fırtına; Kuzey Ege’de fırtınamsı rüzgar bekleniyor.

"Meteoroloji’den İstanbul dahil çok sayıda kente sağanak uyarısı" haberi, 09 Kasım 2023 tarihinde yazılmıştır. 09 Kasım 2023 tarihinde de güncellenmiştir. Yaşam kategorisi altında bulunan Meteoroloji’den İstanbul dahil çok sayıda kente sağanak uyarısı haberi 2023 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Meteoroloji’den İstanbul dahil çok sayıda kente sağanak uyarısı 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Yaşam konusunda 16 Mayıs 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

SON HABERLER
  1. 13:10 Antalya'da Deprem Korkusu! Naci Görür 3 Farklı Fay Hattı Uyarısı Yaptı
  2. 12:52 Dinçer Güner'den 12 Burca Ait Muhteşem Kehanetler!
  3. 12:50 Elinde altını olanlar dikkat etsin: Uzmandan uyarı geldi!
  4. 12:50 Kripto yasası bugün TBMM'ye sunuluyor
  5. 11:37 Hastanedeki skandalı konuşmalar ortaya çıkardı Doktor ve hemşire, hasta bebekleri öldürmüş
  6. 11:34 Esnaf kredilerinde musluk kapandı
  7. 11:23 Volkswagen'den Güçlü Dönüş: Yeni Motorlar ve Yenilikçi Özellikler ile Siparişte!
  8. 11:23 Dondurma ve Kahvenin Lezzetli Buluşması: Yazın Sıcaklarını Serinletiyor!
  9. 11:23 Galatasaray Transferde Dev Adım! Aslan Fransa'dan 10 Milyon Euroya Savunmacı Aldı
  10. 11:22 Altın Tahtından İndi! Yatırımcılar Bu İki Araca Yöneldi
  11. 11:19 Barış Terkoğlu: Bahçeli’nin 17-25 çıkışı açıkça görüldüğü gibi demogojiden ibaret
  12. 11:16 Banyoda kilitli kalan adamın imdadına itfaiye yetişti
  13. 10:55 Taksiciden kadın İETT şoförüne saldırı girişimi
  14. 10:51 Uzmanlar uyardı: İşte ATM'lerde en çok kullanılan şifreler
  15. 10:45 Rekabet Kurulu'ndan Google'a para cezası
  16. 10:39 Uyuşturucu alırken yakalanmıştı: Kızılcık Şerbeti'nin Nilay'ı Feyza Civelek'ten ilk paylaşım geldi
  17. 10:36 Feyza Altun, hakim karşısına çıkıyor: İki ayrı kombinim var gözünüz bende olsun
  18. 10:31 Fenerbahçe'den Paulinho hamlesi
  19. 10:24 Hanefi Avcı: Bu olay, mafyanın devlete karşı atağa geçtiğinin kanıtıdır
  20. 10:18 Erdoğan duyurdu: Oda ve borsa başkanları yeşil pasaport alacak
Yaşam Haberleri