Metin Akpınar torunlarının annesi olan kızını nüfusuna aldı: Oğlu var iddialarına tepki gösterdi

Metin Akpınar torunlarının annesi olan kızını nüfusuna aldı: Oğlu var iddialarına tepki gösterdi

Metin Akpınar torunlarının annesi olan kızın... Metin Akpınar'ın evlilik dışı ikiz kızları ve torunlarıyla ilgili haberler gündemin önemli başlıklarından birini oluşturuyor. Özellikle Metin Akpınar'ın babalık davası açan kızı Duygu Nebioğlu'nun canlı yayında yaptığı açıklamalar büyük dikkat çekti.

Metin Akpınar'ın evlilik dışı ilişkisinden doğan kızı Duygu Nebioğlu'nun kimliği mahkeme tarafından tespit edildi. Bu davanın ortaya çıkmasının ardından olayla ilgili sürekli yeni gelişmeler yaşanıyor.

Duygu Nebioğlu'nun ikizi ve Metin Akpınar'ın torunları

Babalık davası açan Duygu Nebioğlu'nun bir ikizi olduğu ortaya çıkmış ikizi Sevgi Nebioğlu olduğu öğrenilmişti. Hatta ikiz kardeş Sevgi Nebioğlu'nun 2 çocuğunun olduğu, bu sayede Göksel Akpınar ile evliliğinden çocuğu olmayan usta sanatçının dede olduğu da ortaya çıkarılmıştı.

metin-akpinar-kizlari-duygu-sevgi-nebioglu-003.webp

Kızı Sevgi Nebioğlu'nu nüfusuna kaydetti

Metin Akpınar, kızı Duygu Nebioğlu'nun açtığı davayla ilgili sonucu sosyal medya üzerinden paylaştı. ODA TV'nin haberine göre, Sevgi Nebioğlu'nu nüfusuna dahil etti. Akpınar torunlarının annesi olan Sevgi Nebioğlu'na miras hakkı vermiş oldu.

Metin Akpınar'ın iddia edilen oğlu hakkında yanıtı

Sabah gazetesinin iddiasına göre Metin Akpınar'ın Almanya'da evlilik dışı bir oğlu olduğu söylentileri gündeme geldi. Ancak usta sanatçı bu iddialara hemen yanıt verdi. Akpınar, yakın çevresine bu tür iddialardan rahatsız olduğunu ve böyle bir şeyin mümkün olmadığını ifade etti. 

 Metin Akpınar'ın kızları: Duygu ve Sevgi Nebioğlu

Yeşilçam'ın önde gelen isimlerinden biri olan Metin Akpınar'ın evlilik dışı ilişkisinden 1988 yılında dünyaya gelen Duygu ve Sevgi Nebioğlu kardeşlerin hikayesi hala gündemde. Usta oyuncunun uzun yıllar sakladığı sır, Duygu Nebioğlu'nun "babalık davası" açmasıyla sonunda gün yüzüne çıktı.

Başlangıçta sessiz kalan Akpınar, sonunda kızlarını resmi olarak kabul etti. Ancak, bu hikaye sadece bir babalık davası değil, aynı zamanda onların yaşam öyküsünü içeriyor.

metin-akpinar-kizlari-duygu-sevgi-nebioglu-002.webp

Nebioğlu'nun çocuklukları

Duygu ve Sevgi Nebioğlu, 6 aylıkken Antalya Valiliği tarafından devlet korumasına alındı ve Çocuk Esirgeme Kurumu yurduna yerleştirildi. İkiz kardeşler, 6 yaşlarına geldiklerinde sınıf öğretmeni Emine ve fizik öğretmeni Özdener Nebioğlu tarafından evlat edinildi. Bu hikaye, kamuoyunda büyük ilgi gördü.

metin-akpinar-kizlari-duygu-sevgi-nebioglu.webp

Duygu Nebioğlu'nun canlı yayına çıktı

Duygu Nebioğlu, yaşadıklarını şu sözlerle anlatıyor: "Ben 30 Mayıs 1988 yılında Antalya Devlet Hastanesi’nde Suphiye Orhancı tarafından dünyaya getirildim. Biyolojik annem, çok zorluklar içinde bir yaşam sürmüş bir insan. Konuştuğumuzda bana 'Size hamileyken yiyecek bir şey bulamıyordum. Komşularım yardım ederdi' dedi. 4 aylıkken hamile olduğunu öğrenmiş."

Duygu Nebioğlu, Metin Akpınar'ın annesinin hamile olduğunu kesin bir şekilde bildiğini belirtiyor ve bu döneme dair tanıklıklar olduğunu vurguluyor.

metin-akpinar-kizlari-duygu-sevgi-nebioglu-001.webp

Gerçek aileye ulaşma süreci

Duygu Nebioğlu, gerçek ailesini 18 yaşına geldiğinde öğrendi. Soy kütüğünü almak için Çocuk Esirgeme Kurumu'na gitti. Daha sonra öz dayısı ile tanıştı ve gerçek kimliğini keşfetti.

Gerçek babasının Metin Akpınar olduğunu öğrendiğinde, Metin Akpınar'la iletişime geçmeye çalıştı, ancak koruma ekibi tarafından engellendi.

Sonunda, bir televizyon programı vesilesiyle yüz yüze geldi. Ancak, Metin Akpınar, bu buluşmayı daha fazla devam ettirmedi. Duygu, uzun bir süre boyunca Metin Akpınar'ın yanına yaklaşmasına izin verilmedi.

Dava ve ikinci buluşma

Duygu, bir dava açarak gerçek ailesini resmi olarak tanıştırmak istedi. Bu süreçte, Metin Akpınar ile bir otelde 12 saat boyunca görüşme gerçekleşti. Ancak, Duygu, babasının kendisine hiçbir maddi veya manevi destek sağlamadığını ve son yıllarda sadece sembolik ödemeler yaptığını iddia ediyor.

Nebioğlu soyadını kullanacağım

Duygu ve Sevgi Nebioğlu'nun hikayesi, Metin Akpınar'ın gizli kızları olarak gündemde kalıyor. Duygu, soyadını Akpınar olarak taşımayacağını, gerçek soyadının "Nebioğlu" olduğunu belirtiyor ve bu sürecin kendisi için oldukça zorlu olduğunu vurguluyor.

"Metin Akpınar torunlarının annesi olan kızını nüfusuna aldı: Oğlu var iddialarına tepki gösterdi" haberi, 17 Ekim 2023 tarihinde yazılmıştır. 17 Ekim 2023 tarihinde de güncellenmiştir. Magazin kategorisi altında bulunan Metin Akpınar torunlarının annesi olan kızını nüfusuna aldı: Oğlu var iddialarına tepki gösterdi haberi 2023 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Metin Akpınar torunlarının annesi olan kızını nüfusuna aldı: Oğlu var iddialarına tepki gösterdi 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Magazin konusunda 28 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Serkut Bozkurt Genel Yayın Danışmanı
SON HABERLER
  1. 04:08 O Afrika ülkesinden Avrupa'ya akıl almaz tehdit!
  2. 04:06 Tadic'in Beşiktaş maçı sonrası açıklamaları: 'Hain'
  3. 04:00 Tesla'ya otomatik pilot soruşturması gündemde
  4. 03:59 İsrail'de aşırı sağcı bakanlardan Netanyahu'ya tehdit geldi
  5. 03:14 En tehlikeli 4 burç!
  6. 03:12 Trafik poliçe fiyatlarına asgari ücret ayarı!
  7. 03:00 Hırsızlar boş daireleri pes dedirten o yöntemle belirledi!
  8. 02:58 Yalnızca 1 damla sürün et benlerinden kurtulun!
  9. 02:56 Aldığınız çilek dolapta birkaç gün dayansın: İşte o yöntem!
  10. 02:54 Bu yöntemle kediniz koltuklarınızı tırmalamayacak!
  11. 02:52 50 senelik turşucuların yöntemi! Turşu bozulmadan çıtır çıtır kalıyor
  12. 02:50 Artık düğünlerde 'Kim, ne taktı?' derdi bitti: İşte yeni dönem!
  13. 02:48 Ekmekler asla küf tutmayacak: Ekmek küflenmeden nasıl saklanır?
  14. 02:47 Bu hata çamaşır makinesinin ömrünü kısaltıyor: Çamaşır makinesi kullanırken bunu sakın yapmayın
  15. 02:31 Arap ülkeleri, Gazze'de ateşkes çağrısında bulundu
  16. 02:27 Müsavat Dervişoğlu'ndan mesaj geldi: Akeşener'den aldığımız bayrağı iktidara taşıyacağız
  17. 02:24 Hizbullah'ın bildirdiğine göre, Lübnan sınırındaki bir İsrail yerleşim yeri hedef alındı
  18. 02:21 Google, o hizmetini kapatıyor: Şirket açıklama yaptı!
  19. 02:19 Google arama, yapay zeka ile güçlendiriliyor: SEO uyumlu yenilikler geliyor!
  20. 02:18 Manor Lords, çıkışıyla hemen zirveye oturdu! İndirimli fiyatıyla kaçırmayın: 10 Mayıs'a kadar!
Magazin Haberleri