MHP Genel Başkanı Bahçeli'nin gündemi Boğaziçi, Millet İttifakı ve Tunç Soyer

MHP Genel Başkanı Bahçeli'nin gündemi Boğaziçi, Millet İttifakı ve Tunç Soyer

MHP Genel Başkanı Bahçeli'nin gündemi Boğazi... MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin partisinin grup toplantısındaki konuşmasının satır başları şöyle:

 

"Aziz vatandaşlarımızı, değerli kardeşlerimizi selamlıyor, hepsini kucaklıyorum. Ne mutlu bizlere ki bugünkü grup toplantımız MHP'nin 52. yıldönümüne tekabül etmiştir. MHP müstesna bir şuurun aklıdır. Geçmişten geleceğe dair bir nehir gibi akan milli yolculuğun son yüzyılında söz sahibi olmuş Türk milliyetçilerinin ve MHP'nin öncelikli varlık nedeni kahramanların taşıdığını devam ettirmektir.

Ne tarihimizi, ne coğrafyamızı ne de kimliğimizi değiştirme isteğine sahibiz. Dünyanın ülkemizin ve milletimizin yaşadığı sorunları ve tehlikeleri bilmeden partimizi anlamanın mümkün olmadığı açıktır.

Girdiğiniz yol uçurum

Bugün bol keseden sallayan siyasetçilerin bunlara verilecek bir cevabı var mıdır? Bir defa herkesin kabul etmesi değilse bile anlaması gerek husus MHP Türkiye'nin lehine ve yararına olduğuna emin olduğu her tahrik karşısında direnmiştir. Bu mücadele aynen korunacaktır. Demokrasi dışı arayışlara heves edenler, dış güçlerden namertçe medet umanlar; Alayınızı uyarıyorum; Girdiğiniz yol uçurum. Bu milleti karanlığa çekemezsiniz. Yaparız diyen varsa hodri meydan, mücadeleye son nefesimize kadar varız.

Ebedi vatanımızda, Türkiye çatısı altında, milli birlik ve kardeşlikle yaşamak dışında bir isteğimiz olmadığıdır.

Partimizin 52. kuruluş yıldönümünün hayırlara vesile olmasını diliyorum. Bölücü terörle mücadele ederken güvenlik güçlerimizi rahmetle yad ediyorum.

Cumhur İttifakını iki ana paydaşı olan MHP ve AK Parti dışındaki partiler Türk siyasetindeki içten içe çürünenin yegane failleridir. Ne dedikleri bellidir ne de duruşları berraktır. Derin çatlaklar, gayri ahlaki irtibatlar demokrasi kültürümüz açısından kaygı vericidir. Malum partilerin telaş içinde birbirlerine gidip gelmeleri oldukça sıklaştı. Merak ediyoruz; bayram değil seyran değil bunların kulağına kim neyi fısıldadı? Çıkar mücadeleleri, yeni ittifak kurma niyetleri derken siyasetin zillet ayağı toz duman içindedir.

 CHP Genel Başkanı, HDP'ye karşı siyasi koronadan dolayı siyasi sosyal mesafe koymuştur. İçeride can ciğer kuzu sarması, dışarı çıkınca ne sen tanı beni ne de ben seni. CHP ve HDP kimi kandıracaklarını düşünüyorlar? Madem çıkmaya yüzünüz yok o zaman niye görüşüyorsunuz? Korkuyorsanız neden yürek yemiş gibi konuşuyorsunuz? Birbirinin yanında dahi duramayanlara millet güvenir mi? Arka kapıda buluşmayın, mertseniz çıkın sahneye de boyunuzu görelim.

Bizim hedeflerimiz, 2023'teki Cumhurbaşkanı adayımız da bilinmektedir. Hiçbir açığımız, zaaf ya da yanlışımız yoktur. Sayın Cumhurbaşkanımızda ülke meseleleri hakkında konuşuruz, utanacağımız bir konu yok. CHP dürüst olmalıdır, şeffaf olmalıdır, demokratik olmalıdır. PKK'dan FETÖ'ye kadar terör örgütlerine arasına duvar örmelidir.

Zillet İttifakı'nın görünmeyen ittifakları PKK'dır FETÖ'dür. CHP Genel Başkanı son günlerde paniğe kapılmıştır. CHP ile HDP'yi ayırt etmekte zorlandığımızı özellikle altını çizerek ifade etmek istiyorum. CHP savruluyor, bu partinin küçük kuklası İP savruluyor. Tavsiyem CHP Yönetimi'nin Kandil'e değil, Anıtkabir'e bakmasıdır.

Tunç Soyer'i hedef gösterdi

İzmir BB devlet içinde devlet değildir, devlet tektir, herkes bilsin ki bu devlet Türkiye Cumhuriyeti'dir. Eğer belediye dış finansman kullanacaksa bunun onay makamı Hazine ve Maliye Bakanlığı'dır. İzmir'de özerk bir yönetim kuruldu da bizim haberimiz mi yok? CHP'li belediye başkanları belediye işlerinden başka her şeye burnunu sokmaktadır.

Bu devran böyle gitmeyecek, bu kervan bu şekilde ilerlemeyecek.


Öğrenci başka terörist başka

Boğaziçi Üniversitesi'nde ataması yapılan rektöre itiraz edenlerin saldırı üssü marjinal örgütlerdir. Bir öğrencinin DHKP-C'li ile ne işi olur. Rektör atanması yasal olabilir ama demokratik değil diyenler; kendi düşüncenizden başka olan her fikre hazımsızlık göstermeniz demokrasinin neresindedir. 108 kişiden 101'nin Boğaziçi ile ilişiği yoktur. Evlatlarını üniversiteye gönderen muhterem analarımız çocuğunuz bu örgütlerin eline düşerse memnun olur musunuz? Kılıçdaoğlu, Türkiye'nin evlatlarını serbest bırakın diyor. Kendisine göre hava hoş. Muhterem analarımız, evlatlarınıza sahip çıkın. Öğrenci başka, terörist başkadır. Hain başka, kahraman başkadır. Bunların birbirlerine karıştırılması felakettir. Öğrencilerimizin endişelerine kulak vermek elbette görevimizdir. Fakat terör örgütleriyle irtibatlı olanlar öğrenci değil suçludur."

"MHP Genel Başkanı Bahçeli'nin gündemi Boğaziçi, Millet İttifakı ve Tunç Soyer" haberi, 09 Şubat 2021 tarihinde yazılmıştır. 09 Şubat 2021 tarihinde de güncellenmiştir. Politika kategorisi altında bulunan MHP Genel Başkanı Bahçeli'nin gündemi Boğaziçi, Millet İttifakı ve Tunç Soyer haberi 2021 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. MHP Genel Başkanı Bahçeli'nin gündemi Boğaziçi, Millet İttifakı ve Tunç Soyer 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Politika konusunda 18 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Serkut Bozkurt Genel Yayın Danışmanı

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 16:53 AB Liderler Zirvesi: Yatırım ve Rekabet Gücü Gündemde
  2. 16:46 Temmuz Ayında Asgari Ücrete Zam Yapılmayacak
  3. 16:40 İbrahim Tatlıses'ten şok sözler; ‘Yok öyle beleşten bir hayat’
  4. 16:32 Uğur Dündar'dan babalık davasıyla ilgili şok sözler!
  5. 16:21 Nafaka Kriz Ahu Yağtu'ya Eski Eşi Cem Yılmaz'dan Sert Uyarı Geldi!
  6. 16:13 Sivasspor, Fenerbahçe maçı için hazırlandı!
  7. 16:04 Japonya'da meydana gelen 6,4 büyüklüğündeki depremde 11 kişi yaralandı
  8. 16:00 PFA, İsrail Futbol Federasyonu'nun FIFA Üyeliğinin Sonlandırılması İçin Çağrı Yaptı
  9. 15:54 Gazze'deki İsrail Saldırılarında Son 24 Saatte 71 Ölü: Toplam Can Kaybı 33.970'a Yükseldi
  10. 15:49 Süt Fiyatlarına Yüzde 8.5 Zam: Mayıs Ayında Etkisi Artacak
  11. 15:44 Tahin: Lezzetin Ötesinde Sağlığa Yararlı Bir Süper Gıda
  12. 15:36 Beyin kanaması geçiren Nuri Alço'dan haber var!
  13. 15:29 Melisa Döngel Hayalindeki Rolü Açıkladı!
  14. 15:26 Fenerbahçe'nin Savunma Hattında Transfer Hareketliliği: Luan Peres'e Brezilya'dan Teklif Geldi!
  15. 15:22 İran Devrim Muhafızları, İsrail'e nükleer tesislerinin hedefleneceği uyarısında bulundu
  16. 15:20 Finlandiya'dan Göç Politikasında Sıkı Tedbir: Yabancıların Vatandaşlık İşlemleri Zorlaşıyor
  17. 15:19 Mariya Zaharova: "Ortadoğu'daki gerilimden ABD sorumlu"
  18. 15:19 BM: "Gazze'deki okulların yüzde 80'den fazlasının yıkıldı"
  19. 15:17 Dev kulüp Arda Güler için gözünü kararttı ve teklifini yaptı! Transfer olmak için tek şart!
  20. 15:15 Sel Sularında Mahsur Kalan Kedi, Dubai'de Araca Tutunarak Yardım Bekledi
Politika Haberleri