MHP heyeti Şırnak'ta: Bölgenin insanı maalesef çok yaralı

MHP heyeti Şırnak'ta: Bölgenin insanı maalesef çok yaralı

MHP heyeti Şırnak'ta: Bölgenin insanı maales... MHP milletvekilleri, "Adım Adım 2023 İl İl Anadolu" programı kapsamında geldikleri Şırnak'ta sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, şehit aileleri ve gazilerle bir araya geldi.

Burada konuşan MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz, "HDP, Kürt kardeşlerimizin asla temsilcisi değildir. Bunu yürekten söylüyorum ama Kürt kardeşlerimiz bu bölgenin gerçek sahipleridir. Vatanın bekçileri, Kürt vatandaşlarımızdır" dedi.

MHP milletvekilleri Olcay Kılavuz ve Sermet Atay ile beraberindeki heyet, "Adım Adım 2023 İl İl Anadolu" programı kapsamında kentte 3 gün boyunca esnaf ziyareti yapıp vatandaşların sorunlarını dinledi. Ayrıca heyet Cumhur İttifakı'nın projelerini anlattı. Heyet, bir otelde şehit aileleri, gaziler, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, muhtarlar ve güvenlik korucuları ile de bir araya geldi.

"Bölgenin insanı maalesef çok yaralı"

Burada konuşan MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz, "Şırnak; Türkiye Cumhuriyeti'nin, vatanımızın çok güzide bir şehridir. Elbette Şırnak'ımızın ismini karalamaya çalışan birtakım hain bölücü ortaklar söz konusu olmuştur. Fakat bugün Allah'a hamdüsenalar olsun ki; Şırnak'ımız huzurun, birliğin, dirliğin, güvenin, sevginin, kardeşliğin ve muhabbetin şehri olarak varlığını çok iyi bir şekilde ortaya koymaktadır. Bölgenin insanı maalesef çok yaralıdır. Her türlü saldırıya, ihanete ve kalleşliğe uğramıştır. Şurayı şereflendiren ağabeylerimizin, kardeşlerimizin ailesinde bir veya birden fazla şehit vardır. Hepinizin yüreği yaralıdır ve hemen hemen birçoğunuzun da gazi olduğunu bilmekteyiz" dedi.

"Biz de Lütfü Türkkan'ın uykularını kaçıracağız"

Kılavuz sözlerine şöyle devam etti:

Teröristler bu ülkeye, bölgeye çok büyük zararlar vermiştir. Analarımız, babalarımız, bacılarımız, evlatlarımız, çocuklarımız, beşikteki bebeğin bile kanı döken birileri insan olabilir mi? HDP, Kürt kardeşlerimizin asla temsilcisi değildir. Bunu yürekten söylüyorum ama Kürt kardeşlerimiz bu bölgenin gerçek sahipleridir. Vatanın bekçileri, Kürt vatandaşlarımızdır. Bizim kanımız, canımız, kardeşlerimiz; Kürt vatandaşlarımızdır. HDP ancak ve ancak bebek katillerinin, insan azmanlarının, insanımızın kanını döken zalimlerin ve hainlerin yol arkadaşıdır. İYİ Parti milletvekili, sözde grup başkanvekili, şehitlerimizin analarının gözünü yaşarttı, uykularını kaçırttı. Canlarını acıttı. Allah'a yemin olsun, bu millete yemin olsun; biz de Lütfü Türkkan'ın uykularını kaçıracağız. Yaptığının bedelini ödeteceğiz. Çünkü şehitlerimiz, bizim namusumuzdur, onurumuzdur, başımızın tacıdır. Anaları anamızdır, bacıları bacımızdır. Emanetleri namusumuzdur. Bundan kimsenin şüphesi olmasın.

"MHP heyeti Şırnak'ta: Bölgenin insanı maalesef çok yaralı" haberi, 21 Kasım 2021 tarihinde yazılmıştır. 21 Kasım 2021 tarihinde de güncellenmiştir. Politika kategorisi altında bulunan MHP heyeti Şırnak'ta: Bölgenin insanı maalesef çok yaralı haberi 2021 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. MHP heyeti Şırnak'ta: Bölgenin insanı maalesef çok yaralı 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Politika konusunda 26 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Kaynak:DHA

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 11:45 Çöl Tozu Alarmı: 35 İl İçin Sarı Kodlu Uyarı!
  2. 11:43 'MİT'e alacağız' yalanıyla liseli kıza istismar: Sanıkların cezası onandı
  3. 11:38 Yunanistan, S-300 ve Patriotları Ukrayna'ya Göndermeyi Reddetti
  4. 11:33 Bursa'da Gerçekleştirilen Operasyonda Organize Suç Örgütü Çökertildi: 24 Şüpheli Yakalandı
  5. 11:28 Koray Aydın: ‘Özü başına’ doğru değildi, ittifak ve işbirliklerine açığız
  6. 11:28 26 Nisan 2024: Altın Fiyatlarında Güncel Değişimler
  7. 11:23 Home and Away Yıldızı Orpheus Pledger, Saldırı İddiasıyla Tutuklandı
  8. 11:22 Doğu Perinçek'in danışmanı tutuklandı
  9. 11:18 CHP'den bayram ikramiyelerinin artırılması için kanun teklifi
  10. 11:17 26 Nisan 2024 akaryakıt fiyatları
  11. 11:16 Orman Gülü: Doğanın Sağlık ve Güzellik Mucizesi
  12. 11:15 İstanbul Valiliği, 28 Nisan Pazar günü bazı yolların trafiğe kapatılacağı duyuruldu
  13. 11:12 Çin Dışişleri Bakanı: ABD İle İlişkilerdeki İyileşme Tehlikede!
  14. 11:08 Honda, Ontario'da Dev Elektrikli Araç Fabrikası Kuruyor
  15. 11:03 Trump'ın Çapraz Sorgusu: National Enquirer'in Rolü ve Eleştiriler
  16. 10:59 Yemen'den İsrail'e Füze Saldırısı: Kızıldeniz'deki Gerilim Artıyor
  17. 10:58 Kerem Bürsin'den kas şov
  18. 10:54 ABD Üniversitelerinde İsrail Karşıtı Protestolar Yayılıyor
  19. 10:52 Esra Erol'da çocuk gelin skandalı: 14 yaşındaki kız, başlık parasıyla satılmış
  20. 10:47 Evde Kolayca Hazırlayabileceğiniz Toz Tutmayan Sprey Tarifi!
Politika Haberleri