MHP Malatya İl Başkanlığı'nı ziyaret eden Binali Yıldırım: Biz yolları böldük ama Türkiye'yi böldürtmedik, böl

MHP Malatya İl Başkanlığı'nı ziyaret eden Binali Yıldırım: Biz yolları böldük ama Türkiye'yi böldürtmedik, böl

MHP Malatya İl Başkanlığı'nı ziyaret eden Bi... MHP Malatya İl Başkanlığı'nı ziyaret eden AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, "Biz yolları böldük lakin Türkiye'yi böldürtmedik, böldürtmeyeceğiz. Hep beraber el ele, kol kola bu yürüyüşümüzü büyük bir başarıyla sürdüreceğiz" dedi.

Buradaki konuşmasında; Cumhur İttifakı'nın, 'ansızın, öylesine, akla gelindi' diye kurulan bir ittifak olmadığını söyleyen Yıldırım, şöyle konuştu: 

"Yıllardan beri millet iradesini örseleyen, vesayetle, dayatmayla, darbe girişimleriyle iktidarları sıkıştıran, milleti yorgun düşüren vesayetçi anlayışa karşı; Türkiye'nin bekası için, milletin istikbali ve istiklali için özellikle 15 Temmuz'dan sonra başlayan Yenikapı ruhunun devamı olarak hayata geçmiş. Ama esasında bundan da önce Başbakanlığımız döneminde, Sayın Bahçeli ile bu iki başlı yönetim anlayışını sona erdirmek ve idarede istikrarı, güveni sağlamak adına başlattığımız anayasa değişikliğiyle bu yolculuğu 15 Temmuz sonrası daha da kaynaşarak, kenetlenerek sürdürmeye karar verdik ve bu kararlılığımız devam ediyor. Liderlerimizin ortaya koyduğu basiret, ahenk tabii ki tabanda partilerimizi de birleştiren, kaynaştıran en büyük gücümüz, enerjimiz.

"Sayın Cumhurbaşkanımızı 2023'te de başımızda görmek için canla başla çalışıyoruz"

"Ülkeyi bölmek isteyenler, ülke üzerinde emperyal emelleri olanlarla bizim işimiz olmaz, ittifakımız da olmaz. Bugüne kadar olmadı; bundan sonra da olmayacak. Siyaset her şey değil lakin bu kadim topraklar binlerce yıl bizlere emanet edilen, vatan olan bu topraklara gözümüzün içi gibi bakmak hepimizin boynunun borcudur. Dolayısıyla ülkücü kardeşlerimiz, MHP'nin değerli mensuplarıyla el ele, omuz omuza yürümek ve 2023'te de yine Sayın Cumhurbaşkanımızı başımızda görmek için canla başla çalışıyoruz, çalışmaya da devam edeceğiz. Rabbim yar ve yardımcımız olsun. Bu ahengin bazılarını rahatsız etmesini anlayabiliyoruz lakin hiç önemi yok. Bizim değerlerimiz sağlam, hangi değerler üzerinden yol alacağımızı çok iyi biliyoruz."  

"Etrafımızda şer çemberi oluşturuluyor"

Geçmişte yaşadıkları acı tecrübelerin bulunduğunu; ülkenin terörden, FETÖ'den, PKK'dan, DEAŞ'tan ve birçok bölücü örgütten çok çektiğini dile getiren Yıldırım, şunları kaydetti:

"Hem insan sermayesini hem parasal sermayesini maalesef bu uğurda kaybetti. Büyük bedeller ödedik, daha fazla büyük bedel ödemek istemiyoruz. Bakıyoruz etrafımızda hakikaten bir şer çemberi oluşturuluyor. Bölge hareketli. Her zaman tarihin her döneminde bu bölge hep hareketli olmuş, sürekli buralar çatışma alanları halinde olmuş. Bu bölgede tutunmak, varlığı sürdürmenin bir bedeli var. Bu bedeli de bugüne kadar ödeyerek geldik bundan sonra da bu bayrağı, ay yıldızlı bayrağımızı asla yere düşürmeyeceğiz. Bayrağımız inmez, ezanlarımız dinmez, vatan bölünmez. Biz yolları böldük lakin Türkiye'yi böldürtmedik, böldürtmeyeceğiz. Hep beraber el ele kol kola bu yürüyüşümüzü büyük bir başarıyla sürdüreceğiz." 

Ziyarette Binali Yıldırım'a, Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Adalet ve Kalkınma Partisi Malatya milletvekilleri Öznur Çalık ve Bülent Tüfenkci, Milliyetçi Hareket Partisi Malatya Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu, Adalet ve Kalkınma Partisi Malatya İl Başkanı İhsan Koca, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Mesut Samanlı eşlik etti. (AA) 

"MHP Malatya İl Başkanlığı'nı ziyaret eden Binali Yıldırım: Biz yolları böldük ama Türkiye'yi böldü." haberi, 21 Temmuz 2022 tarihinde yazılmıştır. 21 Temmuz 2022 tarihinde de güncellenmiştir. Politika kategorisi altında bulunan MHP Malatya İl Başkanlığı'nı ziyaret eden Binali Yıldırım: Biz yolları böldük ama Türkiye'yi böldü.. haberi 2022 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. MHP Malatya İl Başkanlığı'nı ziyaret eden Binali Yıldırım: Biz yolları böldük ama Türkiye'yi böldü.. 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Politika konusunda 19 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Serkut Bozkurt Genel Yayın Danışmanı

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 20:45 Biden Yönetimi İsrail'e 1,3 Milyar Dolarlık Silah Satışı İçin Hazırlık Yapıyor
  2. 20:42 Gaziosmanpaşa'da Toprak Kayması: 14 Gecekondu Etkilendi, 70 Kişi Tahliye Edildi
  3. 20:38 Görsel Zeka Testi: Hızlı Düşünme ve Algılama Becerilerinizi Ölçün!
  4. 20:37 Sağlık Bakanı Koca açıkladı: Randevu alıp gitmeyenler dikkat!
  5. 20:33 AYM'den ifade özgürlüğü kararı alındı: Bildiri dağıtmak için artık izne gerek yok
  6. 20:33 NATO, Ukrayna'ya Askeri Destekte Kararlı: Savunma Kapasitesi Güçleniyor
  7. 20:27 Alerjik Astım: Semptomları, Tanı ve Tedavi Yöntemleri
  8. 20:19 Isparta'da Uyuşturucu Taciri Kaçmaya Çalışırken Yakalandı
  9. 20:14 Tottenham, Fenerbahçe'nin Yıldızı Sebastian Szymanski İçin Hamle Yapıyor
  10. 20:13 Apple, WhatsApp ve Threats uygulamalarını Çin mağazasından kaldırdı
  11. 20:10 Türkiye'de Yüksek Döviz Kuru: macOS mı, Windows mu? İşletim Sistemleri Karşılaştırması
  12. 20:08 ÖSYM tarafından bu hafta sonu 4 sınav yapılacak
  13. 20:03 İzmir'de Meydana Gelen Trafik Kazasında Bir Kişi Hayatını Kaybetti
  14. 19:53 20 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları
  15. 19:49 Türkiye Ekonomisine IMF Değerlendirmesi: Reformlar Ön Planda
  16. 19:38 Prof. Dr. Canan Karatay'dan Sağlıklı Et Pişirme İpuçları!
  17. 19:37 Milletvekillerinin tüm zamları açıklandı!
  18. 19:33 Limonlu Bisküvili Pasta: Lezzetli ve Kolay Tarif
  19. 19:30 Kartlı ödemelerde rekor kırıldı! Geçen seneye göre yüzde 126 artış gözlemlendi
  20. 19:25 Fırında Mercimek Köftesi: Sağlıklı, Lezzetli ve Vegan Dostu Bir Protein Alternatifi!
Politika Haberleri