MHP üyeleri, bir CHP üyesinin saldırıya uğramasına tepki gösteren Özgür Özel'i eleştirdi!

MHP üyeleri, bir CHP üyesinin saldırıya uğramasına tepki gösteren Özgür Özel'i eleştirdi!

MHP üyeleri, bir CHP üyesinin saldırıya uğra... Kayseri'de bir CHP üyesi, MHP'li eski bir belediye başkanının kardeşi tarafından silahlı saldırıya uğradı. Bu olaya tepki gösteren CHP lideri Özgür Özel, MHP'liler tarafından eleştirildi. Haberin detayları için tıklayınız...

MHP’li Baki Ersoy ve İzzet Ulvi Yönter, Kayseri Pınarbaşı’nda CHP belediye meclis üyesi adayı Şerafettin Bahadır’ın MHP’li eski belediye başkanının kardeşi tarafından silahlı saldırıya uğramasına CHP lideri Özgür Özel’in tepkisine karşı sert bir şekilde yanıt verdiler.

Baki Ersoy, sosyal medyada yaptığı paylaşımda Özgür Özel’i hedef alarak, "ACİZLİK iftira atmaktır, en büyük ACİZLİK ise ispatlayamayıp devamlı çukurda kalmaktır" dedi. Ersoy, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Özgür bey, yenilenen seçimler hukuki bir süreçti ve tekrarlandı, sonuçlandı. Ancak Pınarbaşı Belediye Başkanımızın engelinden dolayı, partilileriniz eşliğinde oyun oynayarak ACİZ kelimesinin tam karşılığını sergileyen zihniyete neden hiç atıfta bulunmadınız? Daha önce CHP Kayseri İl Başkanı’nın oğlunun intihar ettiği gece gene şahsımı hedef gösteren, olay gecesi ‘İyi araştırın Baki Ersoy yaptırmış olabilir’ diyebilen alçak müptezellere neden tepki göstermediniz?"

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili İzzet Ulvi Yönter de Ersoy’un paylaşımını alıntılayarak şunları yazdı:

"Özgür, yalan ve iftirayı adeta meslek edinmişsin, yazık sana… Ancak gene mahcup olacak, gene ters köşeye yatacaksın… Esir düşmüş Özgür, haydi başka kapıya…"

CHP üyesi Şerafettin Bahadır, Kayseri’nin Pınarbaşı ilçesinde akşam silahlı saldırıya uğramış, Bahadır’ın önceki belediye başkanı Memduh Uzunluoğlu’nun kardeşi Ejder Uzunluoğlu ve beraberindekiler tarafından ayağından vurulduğu öğrenilmişti.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, konuya ilişkin sosyal medya hesabından, "Kayseri Pınarbaşı’nda 31 Mart’taki seçim sonucunu hazmedemeyip, hakimleri tehdit edip, küfür ve hakaretler ederek seçimi haksız yere yeniden ettiren anlayış, yenilenen seçimde halktan bir kez daha aynı cevabı aldı. Ancak bu cevabı hazmetmek ve halkın mesajını almak yerine, bu kez de suçsuz günahsız bir insana, kız çocuğunun yanında savunmasızken, sopalarla saldırıp kurşun sıktılar. Şunu bilsinler ki; bu yaptıkları ne yiğitliktir ne de mertliktir. Düpedüz acizliktir. Biz, bu saldırıya karşı da metanetli duracak, sakinliğimizi koruyacağız. Gerilimin tırmanmaması, başka çocukların üzülmemesi için elimizden geleni yapacağız. Gereken adımları bu geceden itibaren atmaya başladık. Bir kez daha uyarıyorum; bu yaptığınız ne gücünüzü gösterir ne kudretinizi… Görülen tek şey acizliğiniz ve çaresizliğinizdir" açıklamasında bulunmuştu.

"MHP üyeleri, bir CHP üyesinin saldırıya uğramasına tepki gösteren Özgür Özel'i eleştirdi!" haberi, 22 Haziran 2024 tarihinde yazılmıştır. 22 Haziran 2024 tarihinde de güncellenmiştir. Gündem kategorisi altında bulunan MHP üyeleri, bir CHP üyesinin saldırıya uğramasına tepki gösteren Özgür Özel'i eleştirdi! haberi 2024 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. MHP üyeleri, bir CHP üyesinin saldırıya uğramasına tepki gösteren Özgür Özel'i eleştirdi! 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Gündem konusunda 27 Haziran 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 23:32 Bolivya'da 17 Darbeci Gözaltına Alınmış Oldu
  2. 23:21 Cevdet Yılmaz'dan açıklama: "Enflasyonda düşüş olacak"
  3. 23:20 Beşiktaş iki transferini açıkladı!
  4. 23:11 Beşiktaş'tan flaş açıklama. İki transferi belli oldu!
  5. 23:02 Konyaspor yeni transferini duyurmuş oldu
  6. 22:59 Gallant: "İsrail Ordusu, Hizbullah'la Savaşta Lübnan'ı Taş Devri'ne Döndürebilir"
  7. 22:52 Manisa’da aranan 46 şahıs yakalanmış oldu
  8. 22:39 Kredi kartları limitlerinde değişiklik yapılacak!. 3 gün sonra uygulamaya geçecek!
  9. 22:38 Eyüpspor, Dorukhan Toköz'ü Kadrosuna Katmış Oldu
  10. 22:34 Ünlü otomotiv devi iflas etti!
  11. 22:27 Real Madrid'de rda Güler gelişmesi!
  12. 22:13 A Milli Takım geç açıldı. Filipinler'i devirmiş oldu
  13. 21:57 Asgari ücrete zam savunması!: SGK uzmanı Özgür Erdursun'dan çağrı!
  14. 21:54 Milas’ta kontrolünü kaybeden otomobil şarampole yuvarlandı: 1 yaralı var
  15. 21:51 90 Yıldır faaliyet gösteren şirket iflas tehlikesiyle karşı karşıya!
  16. 21:49 Yarın Başkent yanacak!: İşte 28 Haziran Ankara hava durumu
  17. 21:45 Enflasyon ne zaman düşecek?: Cevdet Yılmaz açıkladı!
  18. 21:41 İYİ Parti’den istifa eden Koray Aydın'dan açıklama: "Dervişoğlu aradı, açmadım"
  19. 21:41 Koray Aydın istifası ardından İYİ Parti'den açıklama: Katılarak dile getirmesini tercih ederdik
  20. 21:37 Dolar sahiplerine soğuk duş: 3 ay sonra bir ilk!
Gündem Haberleri