MHP’li Belediye Başkanı Rafet Vergili AK Partili troller tarafınca hedef gösterildi

MHP’li Belediye Başkanı Rafet Vergili AK Partili troller tarafınca hedef gösterildi

MHP’li Belediye Başkanı Rafet Vergili AK Par... Karabük’te uzun süredir devam eden AKP ve MHP kavgasında, MHP’li Belediye Başkanı Rafet Vergili AKP’li troller tarafınca hedef yayınlandı. AKP’liler tarafınca linç edilen Vergili sesizliğini Halktv.com.tr'ye bozdu.

Karabük'te Cumhur İttifakı'nın ortakları AKP ve MHP, seçime kendi adaylarını göstererek ayrı ayrı giriyor. Mevcut başkan Rafet Vergili'nin MHP'nin adayı olarak yeniden girdiği seçimde AKP'nin adayı ise Özkan Çetinkaya oldu. AKP'nin Çetinkaya’nın adaylığını açıklamasına en sert tepki MHP’li belediye başkanı Rafet Vergili’den geldi. Vergili, Çetinkaya'yı, okuduğu üniversite sebebiyle FETÖ’cü olmakla suçladı. Vergili, geçtiğimiz günlerde de AKP’yi eleştiren konuşmalarının arından AKP’li trollerin hedefi haline geldi. Vegili, sessizliğini Halktv.com.tr'ye bozdu.

"TROLLERİNE SÖYLETİYORLAR"

Şu an bir linç kampanyasının içinden geçiyorsunuz, AKP’li troller sizi hedef haline getirdi. Bu konu hakkında ne söylemek istersiniz?

"Karabük’te sözde Cumhur İttifakı’na laf söylemiyorlar fakat trollerine ve gazetecilerine Milliyetçi Hareket Partisi’ne her şeyi fakat her şeyi söylüyorlar. Bunların elindeki en büyük koz, ‘biz bir şey söylemiyoruz’ fakat trollerine söyletiyorlar. Bir de hem ittifakla hem de benim şahsımla ilgili çok yalan yanlış ve doğru şeyler söylemiyorlar."

Geçtiğimiz günlerde sizin FETÖ’cü dediğiniz AKP’li belediye başkan adayı Özkan Çetinkaya, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile poz verdi. Bu aslına bakarsak size verilen bir yanıt değil mi?

"O fotoğraf baya bir mesaj. Bunu söylediğimiz zaman birileri baya bir saldırıyor, saldırsın. Ben doğruları söylüyorum. Cumhurbaşkanıyla paylaştığı Alfred Üniversitesi vakası tamamen birilerine mesaj vermek."

"BÜTÜN HESAPLARI RANT HESABI"

Çevre illerde Cumhur İttifakı tek aday üzerinde anlaştı. Siz de 15 senedir Karabük Belediye Başkanısınız. Neden Karabük’te Cumhur İttifakı sizin üzerinizde anlaşmadı?

"Bu dostlar seçim kazanabileceklerini düşündüler. Seçim kazanırlarsa biz de siyasetten çekilirsek meydanı boş bulacaklar. Meydanı boş buldukları zaman siyasi olarak büyüklük, ağabeylik pozisyona gelip, istediklerini yapmayı düşünüyorlar. Şimdi bunların tüm hesabı rant hesabı."

NASIL BIR RANT?

"Karabük Belediyesi, Türkiye’deki en zengin il belediyelerinden biri. Gayrimenkul zengini bir belediye. Ben, o kadar yer aldım, yurt yaptım. Bizim bugün duran varlıklarımız değerlendirmeye alınmış olsun, biz bugün çoğu holdingden bile güçlüyüz. Belediyenin varlıkları değerlendirmeye alınmaz o ayrı. O yüzden sayıları küçük duruyor yoksa trilyonları geçecek malımız var; Karabük gibi bir yerde. Şimdi herkes gözünü buraya dikmiş, bu paralara dikmiş, bunun nasıl paylaşırızın ardında. Ali Bey Allah aşkına size soruyorum: Kendi dayısının şirketinde yetki alamamış birine nasıl Karabük’ün yönetme yetkisi verilecek? Ben bunu soruyorum sonra troller saldırıyor.

AK Parti Belediyeciliğinin eli değmeli tüm programını bunun üstünden yönetiyorlar. E daha önce değdi. Benden önce AK Parti yönetiyordu. Şimdi sizin eliniz değdi ne yaptınız peki? Biz ne yaptık peki? Ne çaldırdık, ne çırptırdık, kimseye bir yeri peşkeş çekmedik."

Sayın Devlet Bahçeli’nin size karşı olan sevgisi ve saygısı çoğu kişinin bildiği bir şey bu kapsamda Ankara’dan bir telefon geldi mi pekiler üzerine?

"Yok gelmedi, gelmez yani. Onları (AKP’liler) söylemesiyle olmaz. Onların amacı da bu zaten. Genel Merkez’e devamlı şikayetler gönderiyorlar, Genel Merkez’den bizlere, bizlere bir sözde gelmez lafta gelmez. Ben yerel siyasetçiyim. CHP’li de İYİ Partili de Karabük’te bana oy veriyor. Herkese saygım sonsuzdur, siyaseti Ankara’dakiler yapsın, ben Karabük için çalışmaya devam edeceğim. Benim dertim Karabük."

NE OLMUŞTU?

Karabük'te Cumhur İttifakı'nın ortakları AKP ve MHP, seçime kendi adaylarını göstererek giriyor. Mevcut başkan Rafet Vergili'nin MHP'nin adayı olarak yeniden girdiği seçimde AKP'nin adayı ise Özkan Çetinkaya oldu. AKP'nin Çetinkaya’nın adaylığını açıklamasına en sert tepki MHP’li belediye başkanı Rafet Vergili’den geldi. Vergili, Çetinkaya'yı, okuduğu üniversite sebebiyle FETÖ’cü olmakla suçladı. AKP’li Çetinkaya tarafı, FETÖ iddiaları hakkında sessizliğini korurken Vergili’ye meydan okurcasına bir fotoğraf verdi. AKP’nin geçtiğimiz günlerde açtığı AKP Kongre Merkezi’nde, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile poz veren Çetinkaya, "Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın desteğini aldık. Sayın Cumhurbaşkanımızın Karabük’ümüze, tüm hemşehrilerimize çok selamları var. Her zaman dediğimiz gibi 2024 yılı ve sonrası güzel Karabük’ümüzün güzel yılları olacak." dedi.

ALİ MACİT

"MHP’li Belediye Başkanı Rafet Vergili AK Partili troller tarafınca hedef gösterildi" haberi, 13 Şubat 2024 tarihinde yazılmıştır. 13 Şubat 2024 tarihinde de güncellenmiştir. Politika kategorisi altında bulunan MHP’li Belediye Başkanı Rafet Vergili AK Partili troller tarafınca hedef gösterildi haberi 2024 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. MHP’li Belediye Başkanı Rafet Vergili AK Partili troller tarafınca hedef gösterildi 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Politika konusunda 20 Eylül 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Kaynak:Halk Tv

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 01:15 Müge Anlı'dan Demet Akalın’a sert yanıt: 'İsim veririm, altından kalkamazsınız!'
  2. 01:05 CHP’den istifa edecek mi? Mansur Yavaş’tan iddialara cevap gecikmedi
  3. 01:03 DEM Parti'den "anayasa" açıklaması geldi: "Kurtulmuş'la görüşmedik"
  4. 00:54 Narin'in Adli Tıp raporu tamamlandı! Ne zaman öldürülmüş olduğu belirlendi
  5. 00:53 Uzaktan patlatılan çağrı cihazları ve telsizlerin sırları gün yüzüne çıktı!
  6. 00:35 Eski İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener uzun zaman sonra yeniden görüntülendi
  7. 00:30 Yoav Gallant "Hizbullah'a karşı askeri operasyonlar devam edecek"
  8. 00:29 Umut Bozok ”1 puanı da hak etmedik”
  9. 00:23 En İyi Elektrikli SUV’ları Seçildi! O Model Hyundai ve BMW'yi Geride Bıraktı!
  10. 00:22 Gelecek Partisi'nden Güçlü Bir Muhalefet Grubu Oluşturma Çağrısı
  11. 00:14 Tecavüzle Suçlanan Mohamed Al Fayed'in Eski Kadın Çalışanları: 'Ahlaksız Bir Canavardı!'
  12. 00:14 İddia| Öğretmen atamasında mülakat sonuçları açıklanıp, geri çekildi
  13. 00:10 Arda Güler ve Duru Nayman İlk Kez Birlikte Görüntülendi
  14. 00:08 Bankamatik Kartınıza 15.000 TL Doğrudan Yatacak!
  15. 00:04 Şenol Güneş'ten sert tepki! Oyuncularına söylediği sözler gündem oldu
  16. 00:02 Kira Tespitinde Yapay Zeka Dönemi! Hukukta Çığır Açan Karar!
  17. 00:00 Otomotiv devi iflas bayrağını çekti! Otomobil devlerine parça üretiyordu: Sektörde liderdi!
  18. 23:47 Burak Yılmaz: "Hakemin canı sağ olsun. Bugün bize hata yaptı ama yarın başkasına yapmasın"
  19. 23:43 Adli Tıp Kurumu raporu tamamlandı! İşte Narin Güran'ın ölüm nedeni
  20. 23:15 Eskişehir'de Yemek Borusu Genişleyen Yavru Kediden Tavuk Sesi Çıkıyor
Politika Haberleri