MHP'li Özdemir, İzmir'deki 'Adım Adım 2023' toplantısında konuştu

MHP'li Özdemir, İzmir'deki 'Adım Adım 2023' toplantısında konuştu

MHP'li Özdemir, İzmir'deki 'Adım Adım 2023' ... MHP Genel Başkan Yardımcısı Özdemir: CHP yönetimi her yönden Atatürk karşıtlığı yapan kadrolarca ele geçirilmiş. Atatürk'ün tüm ilkeleriyle çelişen hatta bizzat açıktan savaşan anlayış CHP'yi işgal etmiştir.

Özdemir, partisinin İzmir İl Başkanlığı tarafından Ödemiş Belediye Kültür Merkezi'nde düzenlenen "Adım Adım 2023 İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma Toplantısı'nda konuştu.

Kılıçdaroğlu'nu ve CHP yönetimini eleştiren Özdemir, "Kılıçdaroğlu, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin terör örgütü PKK/YPG kaynaklı terör tehdidini ortadan kaldırmak üzere Afrin'e icra edilen Zeytin Dalı Harekatı'na da açık bir şekilde karşı çıkmıştır. Kılıçdaroğlu'nun başında yer aldığı bugün ki CHP yönetimi, terör örgütünün giderek daha fazla yok olmaya başladığı bir dönemde 2022-2023 yıllarını kapsayan süre için Meclise gönderilen tezkereye, 'Hayır' oyu vererek Türkiye'nin değil, teröristlerin yanında mevzilendiğini göstermiştir." diye konuştu.

Bugünkü CHP yönetiminin, Türkiye'nin tam bağımsızlığını savunan Atatürk'e her açıdan zıt bir istikamette ilerlediğini ileri süren Özdemir, şunları kaydetti:

"CHP yönetimi her yönden Atatürk karşıtlığı yapan, kadrolarca ele geçirilmiş. Atatürk'ün tüm ilkeleriyle çelişen hatta bizzat açıktan savaşan anlayış CHP'yi işgal etmiştir. Kılıçdaroğlu'nun genel başkanlığını yürüttüğü CHP, Türkiye'yi bölme, milli birlik ve beraberliği bozma, vatanı parçalama maksadı taşıyan, terör örgütleri ve bunların siyasi uzantılarıyla kol koladır. Kılıçdaroğlu CHP'si PKK, FETÖ ve DHKP-C ile beraber olduğunu farklı zamanlardaki söylem ve tutumlarıyla ortaya koymuştur. Atatürk, Türk milletinden başka bir irade ve güç tanımamışken, şimdiki CHP yönetimi siyasi güç elde edebilmek için ABD başta olmak üzere AB ülkelerinden açıkça medet ummaktadır."

Özdemir, CHP'nin 28 Şubat günü kendilerine göre "güçlendirilmiş palavra" söylemiyle yanına aldığı diğer siyasi partilerle 48 sayfalık içi boş bir metin yayımladığını savundu.

Bunu eleştiren Özdemir, "Bu metinde Türkiye yoktur, Türk milleti yoktur, inanç yoktur, tutarlılık yoktur, insicam yoktur, irade yoktur. Milli birlik ve kardeşliğe en küçük atıf yoktur. Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem teklifi güçsüzleştirilmiş Türkiye'nin taslak beyannamesidir. Masaya alttan eklenen PKK terör örgütünün siyasi uzantısı HDP'nin görüşleri bu metinde kendisine yer bulmuştur. 18 Haziran 2023'te yapılacak olan seçimlerde Cumhur İttifakı zillete karşı sizlerin destek ve iradesiyle yeni bir tarihi zafer daha kazanacaktır."

MHP Genel Sekreter Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Taner Osmanağaoğlu da, Devlet Bahçeli'nin ve MHP'nin önce ülkem ve milletim düsturuyla yıllardır çalıştığını ifade etti.

MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin ise, ilk kurşunu atan Hasan Tahsin gibi, çiçek açan dağlar ve nöbet bekleyen asker gibi liderleri Devlet Bahçeli'nin talimatlarını beklediklerini ifade etti.

Toplantı sonunda CHP ve İYİ Parti'den MHP’ye katılan 22 yeni üyeye rozetleri MHP Genel Başkan Yardımcısı Özdemir, İzmir Milletvekilleri Osmanağaoğlu, Prof. Dr. Hasan Kalyoncu ve MHP İzmir İl Başkanı Şahin tarafından takıldı.

"MHP'li Özdemir, İzmir'deki 'Adım Adım 2023' toplantısında konuştu" haberi, 06 Mart 2022 tarihinde yazılmıştır. 06 Mart 2022 tarihinde de güncellenmiştir. Politika kategorisi altında bulunan MHP'li Özdemir, İzmir'deki 'Adım Adım 2023' toplantısında konuştu haberi 2022 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. MHP'li Özdemir, İzmir'deki 'Adım Adım 2023' toplantısında konuştu 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Politika konusunda 29 Mart 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 16:38 Hasan Can Kaya'dan Şaşırtan Açıklama: 'Hayranımla Birlikte Olurum'
  2. 16:34 Brad Pitt ve Penelope Cruz, Fransız Moda Devi İçin Unutulmaz Bir İşbirliğine İmza Attı
  3. 16:29 Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov'dan Çarpıcı Açıklamalar: Terör Saldırısı ve Ukrayna'nın Barış Planı
  4. 16:27 Gurur Verici Başarı: Dev Türk Şirketi NATO'dan Dev İhale Kazandı!
  5. 16:27 İstanbul'da CHP'ye Yelken Açan İlçeler: Artıbir Araştırma'dan Çarpıcı Veriler
  6. 16:26 Huawei, 2023'te Gelirlerini Artırarak Başarıyı Yakaladı
  7. 16:23 Balıkesir'in 'Kirli Hanım' Peyniri Norveç'te Bronz Madalya Kazandı
  8. 16:12 Goldman Sachs Türkiye analizi yaptı: Yerel seçimler Türkiye'nin ekonomisini nasıl etkileyecek?
  9. 16:12 Yeniden Refah Partisi'nin adayı, AKP'nin lehine geri adım attı!
  10. 16:04 Fenerbahçe'nin Transfer Hızı: Lorran ve Rodriguinho Gündemde!
  11. 15:58 ABD'de Şubat Ayında Tüketim Harcamaları Yükseldi, Ancak Gelirler Beklentilerin Altında Kaldı
  12. 15:55 Mossad Başkanı Hamas ile Rehine Takası Önerdi, Netanyahu Reddetti
  13. 15:52 Güven Hokna'nın Set İtirafı: Yaprak Dökümü'nde Tuvalet Temizliği!
  14. 15:47 Kırlangıçların Uzun Mesafeli Uçuş Yetenekleri: İsveç Araştırması Detayları Ortaya Çıktı
  15. 15:33 RTÜK, Yerel Seçim Öncesi Siyasi Reklamların Yasaklanacağını Duyurdu!
  16. 15:28 Fiorentina, Zaniolo Hamlesiyle Transfer Pazarında Hareketlilik Yaratıyor
  17. 15:21 İsrail'in Halep'e Hava Saldırısında 38 Kişi Öldü
  18. 15:15 Beşiktaş, 2024-2025 Sezonu İçin Transfer Komitesi Kurdu
  19. 15:10 Xabi Alonso, Gelecek Sezon İçin Kararını Verdi: Leverkusen'de Kalacak!
  20. 15:05 Kurtuluş Kuş'un Evlilik Heyecanı Acı Haberle Karıştı: Eşi Nezaket Şimşek'in Düşük Haberi
Politika Haberleri