MHP’li Semih Yalçın'dan Meral Akşener'e ağır sözler

MHP’li Semih Yalçın'dan Meral Akşener'e ağır sözler

MHP’li Semih Yalçın'dan Meral Akşener'e ağır... MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, sosyal medya hesabından yayımladığı mesajlarla İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’i ağır sözlerle hedef aldı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, “Askeri unsurlarımızın Afganistan’ı terki düşünülemeyecektir. Afganistan’dan dönmek Anadolu coğrafyasını tehlikeye atmak demektir” diyen Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye tepki gösterdi.

Bahçeli’ye seslenen Akşener, “Çıkmış hâlâ, ‘Türk askeri Afganistan’da kalmalı’ diyorlar. Kardeşim; Afganistan kaldı mı da askerimiz kalsın? ABD’ye şirinlik peşinde abuk sabuk konuşmayı bırakın, askerimizi derhal o bataklıktan çekin!” ifadelerini kullandı.

YALÇIN, AKŞENER’İ HEDEF ALDI

Akşener’in sosyal medya üzerinden gösterdiği tepkiye Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın’ndan yanıt geldi.

Akşener’i ağır ifadelerle hedef alan Yalçın, “Her fırsatta bir Türk kadını olarak ihtiram ve itibar görememekten yakınan saygısız İP Müdiresi, Milliyetçi-Ülkücü Hareketin mensuplarını Amerika’ya şirin görünme çabası içinde olmakla suçlamıştır” ifadelerini kullandı.

Semih Yalçın’ın sosyal medya üzerinden Meral Akşener’i hedef aldığı sözleri şöyle:

“Türk siyasetindeki yegâne “politik köksüzlük” abidesi İP Müdiresi Meral Akşener, yine sosyal medya üzerinden esip gürlemiş; partimize yönelik mesnetsiz iddia ve suçlamalarına yenilerini eklemiş, Afganistan konusundaki görüşlerimizi “abuk sabuk” olarak değerlendirmiştir.

Her fırsatta bir Türk kadını olarak ihtiram ve itibar görememekten yakınan saygısız İP Müdiresi, Milliyetçi-Ülkücü Hareketin mensuplarını Amerika’ya şirin görünme çabası içinde olmakla suçlamıştır.

Hadsiz Müdire; bırakın bir hanımı, Allah’a ve ahiret gününe inanan hiçbir Müslüman’ın asla sarf edemeyeceği bu tip rezil isnatlarıyla bütün Milliyetçi Hareket Partisi camiasını ve Ülkücü Hareket’i yaftalama cüretini göstermektedir.

İP Müdiresi Akşener’in içine sürüklendiği politik yozlaşmanın yanı sıra MHP’ye karşı beslediği kin ve hıncı da ele veren çirkin sözleri, muhteris siyasetin insan ruhunu nasıl kirletip ucuzlaştırdığına manidar bir misaldir.

Densiz Müdirenin hem ahlaki sefaletini, hem de darmadağın hâletiruhiyesini gözler önüne seren aşağılık hakaretlerini kendisine aynen iade ediyoruz. Türk kadınına yaraşır terbiye, incelik, vakar ve haysiyetten yoksun, odun gibi kaba ifadelerini şiddetle kınıyoruz.

İP, milliyetçi-Ülkücü Hareketten ve onun yegâne siyasi temsilcisi konumundaki MHP’den ehliyetsizlik, liyakatsizlik ve tefrikacılıkları sebebiyle kopan bir güruhun Pensilvanya suyuyla beslenmesi sonucunda üretilmiş hormonlu meyvesidir.

Fetö’nün İP Müdiresine sahip çıkması bunun en açık delilidir. 15 Temmuz darbe teşebbüsünde istediğini alamayan Fetö şimdi İP’te vücut bulmuş, bu oluşumda tebarüz etmiştir. Bu nedenle 15 Temmuz darbe teşebbüsünün siyasetteki ayağı İP Müdiresi ve avaneleridir.”

"MHP’li Semih Yalçın'dan Meral Akşener'e ağır sözler" haberi, 17 Ağustos 2021 tarihinde yazılmıştır. 17 Ağustos 2021 tarihinde de güncellenmiştir. Politika kategorisi altında bulunan MHP’li Semih Yalçın'dan Meral Akşener'e ağır sözler haberi 2021 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. MHP’li Semih Yalçın'dan Meral Akşener'e ağır sözler 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Politika konusunda 26 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 22:09 Galatasaray, Adana'dan 3 puanla ayrılıyor!
  2. 22:02 Cinsel Organına Salatalık Sıkışan Kolombiyalı Pes Dedirtti!
  3. 21:38 Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'tan Tarihi Görüşme! Romanya Cumhurbaşkanı Lohannis Buluşması!
  4. 21:35 Altın Yatırımcıları Dikkat! Dünya Bankası'ndan Altın Fiyatları Hakkında Son Dakika Tahmini!
  5. 21:34 Gonca Vuslateri'nin Mutluluğu Taçlandı! Kızını Kucağına Aldı!
  6. 21:28 Pendikspor - Kayserispor maçında hakem değişikliği!
  7. 21:19 Kanser tedavisi gördüğü açıklanmıştı! Kral Charles Geliyor!
  8. 21:18 ATV'de Final Şoku! En Çok Sevilen Dizi Yayından Kaldırıldı!
  9. 21:15 Real Madrid O Gerçeği Açıkladı! Arda Güler 11'de!
  10. 21:09 CHP'li Akay'dan Mehmet Şimşek'e Sert Tasarruf Eleştirisi: "CHP Yapınca Mı Aklınıza Geldi?"
  11. 21:08 Bankalarda Devrim! 24 Yıllık Dolar Talimatında Değişiklik Yapıldı
  12. 21:08 Araba Hayalleri Yerle Bir! Türkiye'de Fiyatlar Durdurulamaz Hale Geldi!
  13. 21:00 Hem Şık Hem de Uygun: 2023 Egea Cross'un Yeni Fiyatları ve Özellikleri
  14. 20:36 Dış Kapıya Tuz Serpmenin Gizemli Faydaları! Atalarımızın Bilgeliği Gün Işığına Çıkıyor!
  15. 20:35 Böcek Isırıklarının Kabusu Bitti! Bu Doğal İlaçları Deneyin
  16. 20:35 Altın Sahiplerinin Dikkatine: Bakan Mehmet Şimşek Resmen Açıkladı!
  17. 20:34 Ruslar Türkiye'ye Veda Ediyor: 50 Bin Kişi Ülkeyi Neden Terk Etti?
  18. 18:53 Korhan Berzeg için arama çalışmasında gelişme: Dere yatağında bir kanıt daha bulundu
  19. 18:46 Erdoğan: "Kalıcı ateşkesin temini büyük önem arz ediyor”
  20. 18:29 Trabzonspor'dan çifte transfer bombası geldi!
Politika Haberleri