MHP'li Yalçın: Zillet ittifakı, ülkeye yarar sağlamayan çok zararlı bir ittifak haline geldi

MHP'li Yalçın: Zillet ittifakı, ülkeye yarar sağlamayan çok zararlı bir ittifak haline geldi

MHP'li Yalçın: Zillet ittifakı, ülkeye yarar... MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, partisinin Aydın İl Teşkilatı’nı ziyaret ederek il ve ilçe yöneticileri ile partililerle buluştu.

Ziyarette açıklamalarda bulunan Semih Yalçın, MHP'nin bir yıldan uzun bir süre önce sahaya indiğini ve 2023 seçim çalışmalarını çok erken bir tarihte başlattığını ifade ederek, şunları söyledi:

"Özellikle geçtiğimiz yıl 4 Eylül'den itibaren partimiz öncelikle bölge toplantılarını ve sonrasında il toplantılarını gerçekleştirdi. Hemen arkasından da tüm Türkiye'yi taramak suretiyle ilçeleri tek tek ziyaret ettik. İlçe İlçe Anadolu Aydınlatma ve Anlatma Toplantıları şekli ile bir konsept, bir anlam yüklediğimiz bu ziyaretlerimizde 966 ilçeye ulaşıldı ki bu da Türkiye için çok ciddi bir rakam. Bunun hemen arkasından da 8 Ekim 2022 tarihinde de Köyüm Benim Sohbet Toplantıları adı altında yeni bir çalışma planlandı. Bu planlamaya göre köylerimiz ziyaret edilerek 'milletin efendisi' olarak adlandırdığımız köylülerimiz ile hem siyaset konuşacağız, hem gündemi konuşacağız hem de onların dertlerini dinleyeceğiz. Biz de Milliyetçi Hareket Partisi olarak Cumhur İttifakı anlayışı içerisinde neler yapmaya çalıştığımızı, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin yaşatılması adına nasıl tedbirler almamız gerektiğini izah edeceğiz. Böylelikle Milliyetçi Hareket Partisi Haziran 2023 seçimlerine kadar çalışmalarını aralıksız olarak sürdürecek" dedi. 

"23 Ekim Pazar Günü Manisa'da geniş katılımlı miting düzenlenecek" 

Seçim çalışmaları çerçevesinde miting programlarını planlamaları yaptıklarını ve başta Sivas olmak üzere; Bursa, Kayseri, Erzurum ve Konya'da birbirinden güzel anlamlı 5 büyük mitingi açık hava toplantısı şekliyle gerçekleştirdiklerini kaydeden Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Yalçın şunları belirtti:

"Partililerimiz ve halkımız ile bir araya geldi. Genel Başkanımız Devlet Bahçeli bey MHP'nin istikametinin ne olduğunu, seçime doğru gidişte ne yapmaya çalıştığını ilk elden izah etti. Bundan sonraki programlarımızda da bu çabamız sürecek. Bugün burada olmamızın sebebi Pazar günü Manisa'da gerçekleştireceğimizi 6'ncı büyük mitinge katılım sağlamak üzere hazırlanan arkadaşlarımızı yerinde ziyaret etmek, onların çalışmalarına eşlik etmektir. Gün boyu gerek Uşak, gerekse Denizli illerimize uğrayarak teşkilatlarımızın yapmış oldukları çalışmaları inceledik. Değerli arkadaşlarımız Pazar gününe hazır haldeler ve hep birlikte Manisa'ya geçip partimizin genel başkanı Bahçeli beyi orada bekleyeceğiz".

Konuşmasının sonunda Millet İttifak'ını 'zillet ittifakı' olarak nitelendiren Yalçın, şunları kaydetti: 

"MHP'nin gerek yönetici kadrosu, gerekse illerimizdeki başta il başkanından tutun teşkilatın her kademesindeki değerli arkadaşlarımız, Cumhur İttifakı anlayışının nereye ve ne şekilde hitap ettiğini vatandaşlarımıza izah etmeye çalışıyorlar. Bunu yaparken de tabi ki zillet ittifakının içine düştüğü o sefilliği anlatıyorlar. Artık bu ittifak, ülkeye fayda sağlamayan çok zararlı bir ittifak haline gelmiştir. Bunları vatandaşlarımıza anlatıyoruz, anlatmaya da devam edeceğiz." 

"MHP'li Yalçın: Zillet ittifakı, ülkeye yarar sağlamayan çok zararlı bir ittifak haline geldi" haberi, 21 Ekim 2022 tarihinde yazılmıştır. 21 Ekim 2022 tarihinde de güncellenmiştir. Politika kategorisi altında bulunan MHP'li Yalçın: Zillet ittifakı, ülkeye yarar sağlamayan çok zararlı bir ittifak haline geldi haberi 2022 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. MHP'li Yalçın: Zillet ittifakı, ülkeye yarar sağlamayan çok zararlı bir ittifak haline geldi 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Politika konusunda 26 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Serkut Bozkurt Genel Yayın Danışmanı

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 17:54 Begüm Doğan Faralyalı Açıkladı! "Beş yılda 1 milyar dolar yatırım planlıyoruz!"
  2. 17:46 Yeşilçam’ın Tonton Dedesi Nubar Terziyan O Çok Ünlü Şarkıcının Dayısıymış!
  3. 17:34 Atv'nin veda edeceği dizi belli oldu: İzleyicilerin beğeniyle takip ettiği o dizi final yapıyor
  4. 17:32 Beşiktaş üç futbolcusunun sözleşme sürelerini uzatma kararı aldı!
  5. 17:24 Milli Sporcu Ferhat Satar, Ağaca Asılı Halde Ölü Bulundu!
  6. 16:49 Beşiktaş'ta Transfer Hareketi! 3 Oyuncuyla Sözleşme Uzadı
  7. 16:48 Kral Charles'ın Sağlık Durumu Kritik: Cenaze Hazırlıkları Başladı!
  8. 16:48 Gerçek Gamer'lar İçin Uygun Fiyatlı Güç: Ardor Gaming Guardian Klavye
  9. 16:47 Sevgili Cinayetine Kurban Giden Kadın Bakın Kimmiş! Yalın'ın Kuzeni Çıktı!
  10. 16:42 Yeşilçam'ın Güzel Oyuncusu Ahu Tuğba Yoğun Bakımda! Son Dakika!
  11. 16:39 Alman Kadınlarının Güzellik Sırrı O Marka Bundan Sonra Türkiye'de!
  12. 16:26 Fitch Ratings: Türkiye'nin Enflasyonla Mücadele Kararlılığı Yeni Ekonomi Politikasıyla Sürdürülecek
  13. 16:18 Kremlin Sözcüsü Peskov: Avrupa'nın Seçim Kararı Rusya İlişkilerini Yeniden Şekillendirecek
  14. 16:09 Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Seçim sürecinde büyük bir haksızlığa maruz kaldık"
  15. 16:08 Çin ABD'ye zeytin dalı uzattı: "Rakip değil ortağız"
  16. 16:03 Sillyon Antik Kenti'nde Roma Dönemine Ait Stadyumun Kazı Çalışmaları Hızla İlerliyor
  17. 15:53 Uyumadan Önce Yoğurda Ekleyin, Mucizevi Sonuçlara Hayran Kalın!
  18. 15:40 ABD, yeni yeşil gözlü otonom tankıyla gövde gösterisi yapıyor! 12 tonluk tank test sürüşünde!
  19. 15:26 AKP'nin Eğitimde Yapboz Modeli: MEB'den Yeni Müfredat Detayları
  20. 15:25 İlber Ortaylı'dan Ayasofya açıklaması: Namaz kılmak için gudubet bir bina
Politika Haberleri