MHP'li Yalçın'dan Özel'e haddi aşan sözler: "PKK’lı teröristin çorabı gibi iğrenç kokan..."

MHP'li Yalçın'dan Özel'e haddi aşan sözler:

MHP'li Yalçın'dan Özel'e haddi aşan sözler: ... MHP lideri Devlet Bahçeli'nin Cumhuriyet Halk Partisi'ne yönelik sert açıklamalarına karşı Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Özgür Özel'den sert yanıt geldi. Alevlenen polemikte MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, Özel'e hakaret içeren ifadelerle karşılık verdi.

Cumhur İttifakı içinde yer alan MHP'nin, HÜDA PAR'ın federasyon ve özerklik taleplerine sessiz kalması, partinin Cumhuriyet Halk Partisi'ni ve Genel Başkanı Özgür Özel'i eleştirmesine neden oluyor. MHP lideri Devlet Bahçeli'nin Cumhuriyet Halk Partisi'ne yönelik sert sözlerine karşılık veren Özgür Özel, Bahçeli'yi PKK'ya selam göndermekle suçladı.

BAHÇELİ'DEN SERT SÖZLER, ÖZEL'DEN SERT YANIT

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup konuşmasında CHP'yi hedef alarak, "Bunlar PKK'nın adını anamaz, Hainler" ifadelerini kullandı. Özgür Özel ise CHP grup toplantısında yaptığı konuşmada Bahçeli'ye sert yanıt verdi. Özel, "Sayın Bahçeli bugün dedin ya PKK'nın adını anmayan bir hain arıyorsan işte Erdoğan'ın tweet’i. PKK'nın adını anmayan bir hain arıyorsan, o hain Recep Tayyip Erdoğan’dır" şeklinde konuştu.

MHP GENEL BAŞKAN YARDIMCISINDAN HAKARET DOLU AÇIKLAMA

Özgür Özel'in bu sözleri, MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın'ı kızdırdı. Yalçın, yayınladığı uzun açıklamada Özel'e hakaret içeren ifadeler kullandı. Yalçın, "Sende düşkünlüğün, vurdumduymazlığın, yüzsüzlüğün, çıkarcılığın ölçüsü seviye bile değil; çukur derekesinde... Sen, kelimenin tam manasıyla çukur bir insansın. Sen, nefesi aylarca ayağı mekaptan çıkmamış PKK’lı teröristin çorabı gibi iğrenç koku yayan pis bir politikacısın!" dedi. Yalçın, "Kötü sıfatı, senin gibilere iltifat sayılır. Alçak da senin türünden mürai politikacı taslakları için madalya yerine geçer" ifadelerini kullanarak Özgür Özel'e sert çıktı.

ÖZEL: "ERDOĞAN VE BAHÇELİ KÖTÜ İNSANLAR"

Özgür Özel, aynı zamanda Cumhurbaşkanı Erdoğan ve MHP lideri Bahçeli için "Recep Tayyip Erdoğan iyi bir siyasetçi, Bahçeli de öyle iyi siyasetçi. Ama bunlar kötü insanlar, kötü insanlar, kötü insanlar” ifadelerini kullandı.

semih.jpg

CHP VE MHP ARASINDAKİ GERİLİM BÜYÜYOR

MHP'nin HÜDA PAR'ın federasyon ve özerklik taleplerine sessiz kalması, CHP ve MHP arasındaki gerilimi tırmandırıyor. Bahçeli'nin CHP'ye yönelik sert açıklamalarına Özgür Özel'in verdiği yanıt, partiler arasındaki polemiği daha da alevlendiriyor.

YALÇIN'DAN ÖZEL'E: "SEN ÇUKUR BİR İNSANSIN"

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın'ın Özgür Özel'e yönelik hakaret içeren açıklaması, siyasi arenada tansiyonu yükseltiyor. Yalçın'ın "Genel Başkanımıza dil uzatıp 'kötü insan' deme hadsizliğine soyundun ya, sen nesin peki? Biz senin kim olduğunu tasvir ve tarif edelim, millet de bilsin. Kötü sıfatı, senin gibilere iltifat sayılır. Alçak da senin türünden mürai politikacı taslakları için madalya yerine geçer. Sen; partisinin geleceğini PKK’ya ipotek eden politik bir tefecisin. Zaten ipotekle kazanılmış belediyeleri kaybetmemek için şehitlerimizin ruhlarına azap etmekten, ailelerinin yüzüne durmaktan çekinmeyen bir arsızsın. CHP’nin elindeki ipotekli belediyeleri kurtarayım derken Cumhuriyet’i kuran partiyi Kandil’in hızarına vermekten imtina etmeyen bir peşkeşçi, veresiyecisin. Yerel seçimlerde oy avlamak uğruna milletin kutsallarını çiğnemeyi göze alabilen bir tufeylisin. CHP’yi milletin gözünden de, haysiyetten de düşürmekle kalmayan, batakçı siyasetin cehennem kuyusuna yuvarlayan bir müptezelsin. Seni ve partini o ateş kuyusundan küresel zebaniler ve sömürge cinleri bile çıkaramaz." ifadeleri, partiler arası gerilimin dozunu artırıyor.

"MHP'li Yalçın'dan Özel'e haddi aşan sözler: "PKK’lı teröristin çorabı gibi iğrenç kokan..."" haberi, 27 Aralık 2023 tarihinde yazılmıştır. 27 Aralık 2023 tarihinde de güncellenmiştir. Gündem kategorisi altında bulunan MHP'li Yalçın'dan Özel'e haddi aşan sözler: "PKK’lı teröristin çorabı gibi iğrenç kokan..." haberi 2023 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. MHP'li Yalçın'dan Özel'e haddi aşan sözler: "PKK’lı teröristin çorabı gibi iğrenç kokan..." 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Gündem konusunda 28 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Sara Ö Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 21:04 Barışma Şartını Açıkladı! Kemal ile Kadir Doğulu Kardeşleri Yine Gündemde!
  2. 21:04 Tek Kartta Ehliyet ve Kimlik Bir Arada! Artık Daha Kolay!
  3. 21:02 İspanyol entelektüeller ve sanatçılar, Gazze'deki şiddeti sonlandırma çağrısı yapıyor
  4. 20:54 Dünya otomotiv devi iflasını ilan etti!
  5. 20:51 İsrail Ordusu: "Gazze'ye her zamankinden daha fazla yardım gidiyor"
  6. 20:47 Trabzon'da uçuşlara sis engeli: Bazı seferler iptal edildi
  7. 20:44 Merkez Bankası kredi kartı faiz oranlarını artırdı
  8. 20:41 Hakan Fidan, AB Yüksek Temsilcisi Josep Borrell ile bir araya geldi
  9. 19:50 MotoGP Jerez'de Bagnaia'nın Zaferi: Marquez Podyuma Geri Döndü!
  10. 19:40 WCK, Gazze'de Yardım Faaliyetlerini Yeniden Başlatıyor
  11. 19:13 ABD İç Yazışmasında: İsrail'in ABD Silahlarını Kullanımı Hukuka Aykırı mı?
  12. 19:13 ABD İç Yazışmasında: İsrail'in ABD Silahlarını Kullanımı Hukuka Aykırı mı?
  13. 19:02 Üniversitelerde Filistin'e Destek Protestoları Dünya Çapında Yayılıyor
  14. 18:57 Rotterdam'da McDonald's Önünde İsrail Protestosu
  15. 18:40 Çamaşır Yıkarken Herkes Aynı Hatayı Yapıyor: Bu Ürünü Ayrı Yıkamalıymışız!
  16. 18:38 Göztepe Efsanesi Yeniden Süper Lig'de! 2 Yıllık Hasret Bitti!
  17. 18:38 Yaşlanma Sorunu Çözüldü Mü? Eczacı Müderrisoğlu Gençlik Formülünü Açıkladı!
  18. 18:38 Türkiye'den Tarihe Geçecek Hamle: Doları Sarsacak Dev Gelişme Ortaya Çıktı!
  19. 18:26 Türkiye, Rusya'ya Bağımlılığı Azaltmak İçin ExxonMobil'den LNG Satın Almayı Planlıyor
  20. 18:17 İsrail'in Batı Şeria ve Kudüs Baskınları Artıyor: 15 Filistinli Gözaltında
Gündem Haberleri