Mia Khalifa cinsel içerikli videolarının kaldırılması için kampanya başlattı

Mia Khalifa cinsel içerikli videolarının kaldırılması için kampanya başlattı

Mia Khalifa cinsel içerikli videolarının kal... Bir dönem yetişkin sitelerinde rol alan Mia Khalifa'nın, online sitelerden videolarının kaldırılması için başlatılan kampanyada imza sayısı 500 bini aştı.

Bir dönem yetişkin sitelerinde rol alan Mia Khalifa'nın, online sitelerden videolarının kaldırılması için başlatılan kampanyada imza sayısı 500 bini aştı.

Yalnızca birkaç ay cinsel içerikli video sektöründe çalışan ve şu an 27 yaşında olan Mia Khalifa, Bang Bros adlı şirketin altı yıl önce çekilen videoları yeniymiş gibi öne çıkarmasından ve insanların kendisini hâlâ sektörde sanmasından şikâyet etti.

"ÖLÜM TEHDİTLERİ BENİ YARALIYOR"

Konuyla ilgili olarak yazdığı Tweet’te, Khalifa; "Mücadelem Pornhub’la değil, BangBros’la. Pornhub, güçlü, bağımsız ve girişimci kadınların kendi içeriğini yaratıp dağıttığı bir platform.  Bangbros’un 6 yıl önceki videolarımı yeniymiş gibi öne çıkararak bana zarar vermesini ve milyonlarca insanın hala bu alanda aktif olduğumu düşünmesini durdurmak istiyorum. Ölüm tehditleri duygusal olarak beni yaralıyor. Yıllardır alışverişe giderken bile kendimi güvende hissetmiyorum" dedi.

"MİA KHALİFA İÇİN ADALET"

Mia’nın bu sözlerinden sonra Khalifa’nın Kia Flowers adlı bir hayranı bu sorunu sona erdirmek için Khalifa’ya yardım etmeye karar verdi. Change.org üzerinden "Mia Khalifa İçin Adalet (Justice For Mia Khalifa)" başlığı ile kampanya başlatan Kia Flowers, insanları Khalifa’ya destek olmaları için cesaretlendirdi. Khalifa ise 25 Haziran günü kampanya sayfasıyla karşılaştığında kampanyaya yalnızca 500 imza verilmişti. Ancak kampanyayı sayfasında duyurduktan sonra imza sayısı 550 bini buldu ve bu sayı artmaya devam ediyor.

"IŞİD'DEN ÖLÜM TEHDİTLERİ ALIYOR"

Başlatılan imza kampanyası için ise şu açıklama yer aldı: "Şu an 27 yaşında olan Mia Khalifa, 2014’te 3 ay gibi kısa bir süre cinsel içerikli video endüstrisinde yer aldığında 21 yaşındaydı. Videoları sayesinde milyon dolarlar kazanan Pornhub ve BangBros’tan yalnızca 12 bin dolar kazandı. Kötü bir şöhret kazandıran türbanlı videosu nedeniyle 2014’ten beri IŞİD’den ölüm tehditleri alıyor. Mia, yaşadığı travmalar ve zorbalıklar için terapi görüyor. Bizler Khalifa’ya alan adının geri verilmesini, videolarının kaldırılmasını ve Mia Khalifa’nın finansal yıkım yaşamamasını istiyoruz. Mia, cinsel içerikli video endüstrisindeyken verdiği kararlardan dolayı pişman olduğunu defalarca belirtti." Kampanya hedefi başlangıçta 300 bin imza olarak belirlenmişti; ancak yakalanan ivme sonucu 1 milyon imza olarak değiştirildi. Sosyal medya kullanıcıları #JusticeForMia hashtag’iyle kampanyaya destek veriyor.

"Mia Khalifa cinsel içerikli videolarının kaldırılması için kampanya başlattı" haberi, 01 Temmuz 2020 tarihinde yazılmıştır. 01 Temmuz 2020 tarihinde de güncellenmiştir. Yaşam kategorisi altında bulunan Mia Khalifa cinsel içerikli videolarının kaldırılması için kampanya başlattı haberi 2020 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Mia Khalifa cinsel içerikli videolarının kaldırılması için kampanya başlattı 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Yaşam konusunda 27 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 01:01 Tekstil Sektöründe Sarsıntı! Dev Firma İflas İlan Etti!
  2. 01:01 Arka Sokaklar'a Bomba Transfer! Asıl Kadro Şevket Çoruh'tan Sonra Bu Ünlüyle Tamamlanıyor!
  3. 00:52 Sarı-Lacivertlileri Çileden Çıkaran Açıklama: "Yardım Olmadan Asla Kazanabilirler mi?"
  4. 00:49 Kenya'yı Vuran Sel Felaketinde Ölü Sayısı 44'e Yükseldi!
  5. 00:30 İflas Haberleri Artıyor: Bir Giyim Şirketi Daha Kapanıyor!
  6. 00:27 Belçika Ukrayna'ya F-16 desteği verme kararı aldı
  7. 00:23 Türkiye Yollarının Kötülüğü İlk Kez Bir İşe Yarayacak: Elektrik Üreten Süspansiyon Sistemi!
  8. 00:22 Tırnak Diplerinizdeki Bu Değişiklik Vücudunuzdaki Bir Organın Çöküşünün Habercisi Olabilir!
  9. 00:22 Tansiyon Sorununuza Çözüm Bu Bitkide! Tuz Bile Kullanılsa Tansiyonunuz Yükselmiyor!
  10. 00:19 Emeklilere Müjde: 08,00 İtibari İle O İşlem Ücretsiz!
  11. 00:19 Galatasaray'ın Tarihi Zaferi: Okan Buruk'tan Efsanevi Bir Başarı!
  12. 00:16 New York Borsası günü yükselişle tamamladı
  13. 00:09 Darphane 1 TL ve 50 kuruşların gramajını azaltacak
  14. 23:55 Arda Güler Real Madrid'te ilk golünü attı
  15. 23:43 Okan Buruk'dan efsane sözler; “Büyük rekorlara imza atıyoruz”
  16. 23:34 Fernando Muslera'nın rekoru! Çok konuşulacak rekor!
  17. 23:28 Yıldız Tilbe Yepyeni Görünümüyle Hayranlarını Şaşırttı: Tanıyamayacaksınız!
  18. 23:19 Okan Buruk'tan derbi açıklaması geldi!
  19. 23:04 Safiye Soyman-Faik Öztürk çiftinden kötü haber geldi! Faik Öztürk felç geçirdi!
  20. 22:09 Galatasaray, Adana'dan 3 puanla ayrılıyor!
Yaşam Haberleri