Michael Bolton son dakika! Beyin tümörü ameliyatı oldu! Durumu nasıl?

Michael Bolton son dakika! Beyin tümörü ameliyatı oldu! Durumu nasıl?

Michael Bolton son dakika! Beyin tümörü amel... Romantik şarkıların yaratıcısı Michael Bolton'dan son haberler.. Beyninde bulunan tümörün ameliyatla alındığını ve iyileşme sürecinde olduğunu açıklayan Micheal Bolton iyileşme sürecine girdi. Micheal Bolton'dan son haberler..

90'ların ünlü müzisyeni ve söz yazarı Michael Bolton, beyin tümörünün alındığını duyurdu. 70 yaşındaki Bolton, "Noel'den hemen önce bana acil ameliyat gerektiren bir beyin tümörü teşhisi konuldu" dedi.

MİCHEAL BOLTON İYİ!

Harika sağlık ekibimin yardımıyla ameliyat başarılı oldu.'' söz konusu Bolton mesajını şöyle sürdürdü: Ayrıca 2023 yılının bana beklenmedik zorlukları da getirdiğini söylemek isterim. Noel'den hemen önce bana acil ameliyat gerektiren bir beyin tümörü teşhisi konuldu. Operasyon, mükemmel sağlık ekibimin sayesinde başarılı oldu.'' Bolton, tedavisine evinde devam ettiğini ve ailesinin desteği ve sevgisiyle iyileştiğini söyledi. "Önümüzdeki birkaç ay boyunca zamanımı ve enerjimi iyileşmeye adayacağım, bu da turlara geçici olarak ara vermek zorunda kalacağım anlamına geliyor"; - Hayranları hayal kırıklığına uğratmak veya bir konseri ertelemek benim için her zaman en zor şeydir, diye yazdı Bolton. Ancak iyileşmemi hızlandırmak ve bir an önce sahnelere dönmek için çok çalışacağımdan şüpheniz olmasın.'' dedi. "Bir erkek bir kadını sevdiğinde" Şarkısı hafızama kazınan Bolton, şu mesajı yazdı: "Yıllar boyunca bana cömertçe gösterdiğiniz sevgi ve destek için minnettarım. Olumlu mesajlarınızı aklımda tutacağıma söz veriyorum. kalbim. ve sana en kısa zamanda benim hakkımda daha fazla şey anlatacağım." Sözlerini şöyle tamamladı: Bolton'ın Şubat ile 22 Aralık tarihleri ​​arasında 15'ten fazla konseri planlandı. Şu ana kadar şarkıcının sağlık durumu nedeniyle hangisinin iptal edileceği veya erteleneceği söylenmedi. Soft rock ve ballad müziğiyle tanınan Bolton, 53 milyondan fazla albüm sattı. Müzik kariyerine "-Blackjack" hard rock grubunda başlayan Bolton, daha sonra 1975 yılında "Bolotinand" grubunda söz yazarı olarak çalıştı. Laura Branigan soyadıyla çalıştı. Bolton 80'lerin sonlarına kadar şarkı yazarı olarak biliniyordu. Bolton, 1989 yılında altıncı stüdyo albümüyle 3 numaraya yükseldi ve 1996 yılına kadar ilk 10'da yer alan üç albümün yapımcılığını sürdürdü. 1989 yılında "Sensiz nasıl yaşarım"; ve 1991'de "When a Man Loves a Woman" adlı şarkısı. Billboard Hot 100 listesinde şarkıları bir numaraya yükselen Bolton, müziğin en büyük isimlerinden biri olarak kabul ediliyor.ediliyor.

"Michael Bolton son dakika! Beyin tümörü ameliyatı oldu! Durumu nasıl?" haberi, 08 Ocak 2024 tarihinde yazılmıştır. 08 Ocak 2024 tarihinde de güncellenmiştir. Dünya kategorisi altında bulunan Michael Bolton son dakika! Beyin tümörü ameliyatı oldu! Durumu nasıl? haberi 2024 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Michael Bolton son dakika! Beyin tümörü ameliyatı oldu! Durumu nasıl? 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Dünya konusunda 27 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 20:07 Ferrari'nin son modeli, F167, birkaç gün içinde yollara çıkacak!
  2. 20:00 İslam Kalkınma Bankası, Türkiye'ye 120 milyon avro finansal destek sağlayacak
  3. 19:53 Ünlü ekonomist, gram altın için '3333' uyarısında bulundu!
  4. 19:37 Buse Naz Çakıroğlu, Avrupa şampiyonu oldu!
  5. 18:55 Bakan Şimşek'in açıklaması altın piyasasını etkileyecek: İslam Memiş, "Ucuz altın geliyor" dedi
  6. 18:52 Muslu Belediyespor, şampiyonluk hedefinde!
  7. 18:42 Samet Aybaba'dan Sergen Yalçın ve transfer açıklaması geldi! Son dakika!
  8. 18:12 Sivassporlu Rey Manaj gol sayısını 22’ye yükselterek, rekor kırdı!
  9. 18:04 Kadir İnanır'ın yaşamını meğer o detay kurtarmış!
  10. 17:55 Dev şirket 269.065.476 TL'lik sermaye artışı için adım attı
  11. 17:55 SGK uzmanı emekli maaşlarında yüksek artışa yönelik şaşırtıcı açıklamalar yaptı
  12. 17:55 Tekstil devi, iflasını resmen duyurdu
  13. 17:54 Apple'dan Beklenen Duyuru Gerçekleşti: Yeni iPad O Tarihte Raflarda!
  14. 17:54 Mutfakların Efsanevi İsmi Sonsuza Uğurlandı: Ünlü İş İnsanı Hayatını Kaybetti
  15. 17:52 Başkan Dursun Özbek açıkladı! İşte Galatasaray'ın o dev gelir kaynağı!
  16. 17:39 Iraklı ünlü TikTok fenomeni öldürüldü! Son dakika!
  17. 17:02 İpragaz'ın kurucusu Yücel Kurttepeli hayatını kaybetti
  18. 16:59 İspanyol sanatçılar ve aydınlar Filistin'e destek için Madrid'de bir araya geldi
  19. 16:32 Beşiktaş taraftarı, derbi için Ülker Stadyumu’nda
  20. 16:29 Tunceli-Erzincan karayolunda heyelan meydana geldi: Yol trafiğine kapatıldı
Dünya Haberleri