Mike Krack: Alonso, Stroll ikilisi ile başa çıkmanın tek yolu onlara gerçeği söylemek

Mike Krack: Alonso, Stroll ikilisi ile başa çıkmanın tek yolu onlara gerçeği söylemek

Mike Krack: Alonso, Stroll ikilisi ile başa ... Aston Martin, geçen yıl Formula 1 takım arkadaşları Fernando Alonso ve Lance Stroll arasındaki dinamikleri düzgün bir şekilde ele almanın tek yolunun gerçeği söylemek olduğunu söylüyor.

Silverstone merkezli takım, Stroll ile birlikte yarışması için iki kez dünya şampiyonu olan Alonso ile anlaşmasının ardından 2023 boyunca daha fazla ilgi odağı olacağını biliyordu.

Alonso'nun yarıştığı takımlardan bu kadar talepkar olmasının yaratabileceği zorlukların farkında olan takımın, işleri nasıl yönetmesi gerektiği konusunda hiçbir şüphesi yoktu.

Takım patronu Mike Krack, Alonso'nun gelişinden önce, takımın içinde bulunduğu yeni durumla en iyi nasıl başa çıkılacağı konusunda birçok iç tartışma yapıldığını açıkladı. Ancak sonunda ihtiyaç duyulan yaklaşımın oldukça basit olduğunu söyledi.

Motorsport.com'a özel olarak konuşan Krack, takımın sürücüleri idare etme zihniyeti hakkında şunları söyledi: "Açıkçası özel bir durumumuz var. Çünkü sürücülerden biri takım sahibinin oğlu, diğeri ise deneyimli ve olgun bir sürücü. Dolayısıyla, şunu düşünmeniz gerekiyor: dinamikler neler ve nasıl gelişecekler?"

"Fernando bize katıldığında pek çok kişi onun zor biri olabileceği konusunda bizi uyarmıştı. Bu yüzden kendimizi hazırlamaya çalıştık. Yaklaşımımızın ne olacağını düşünmek zorundaydık. bu sadece benim için değil, sportif direktör ve performans direktörü için de geçerliydi. Medyayı nasıl yöneteceğiz?"

"Ancak hem Fernando'nun hem de Lance'in birbirlerini Ferrari zamanlarından beri tanıdıklarının farkında olmamız gerekiyordu. Dolayısıyla, bu süreç başladığında, her ikisine karşı da her zaman açık, dürüst ve şeffaf olmamız gerektiği yaklaşımını benimsedik."

 

Krack, her iki sürücüden de hiçbir şey saklamamanın, işlerin yolunda gitmediği zamanlarda zor olsa bile, beladan kaçınmanın en iyi yolu olduğuna inanıyormuş.

Krack, "Bu sadece iyi zamanlarda değil, daha az iyi zamanlarda da böyledir. Gerçek bazen en zor kısımdır ve bunlar en zor konuşmalardır. Ama bunları yaparsanız, sonrası çok daha kolay olur."

"Birbirimizle nasıl yarışırız gibi şeyleri içeriyor. Birbirimizle nasıl başa çıkacağız? Daha zor sonuçlarla karşılaşırsak nasıl davranırız?" dedi.

Aston Martin 2023'te bazı iniş çıkışlar yaşamış olsa da Krack, takımın sürücüleriyle izlediği politikanın karşılığını aldığını düşünüyor.

"Her iki sürücünün ve çevredeki herkesin katkısıyla açık, dürüst ve şeffaf bir ilişki sürdürmeyi başardık ve bu da işleri gerçekten kolaylaştırdı."

"Ama şunu söylemeliyim ki Lance ve Fernando'nun birbirleriyle çalışma şekilleri, birbirlerine davranış biçimleri bizim tarafımızdan herhangi bir müdahaleye ihtiyaç duymuyor. Çünkü onlar çok olgunlar. Takımı merkeze koyuyorlar ve bizim için de aynı şey geçerli. Bizim için takım her şeydir."

"Dışarıda dokuz ateşli rakibimiz olduğunu ve birbirimizle savaşarak hiçbir şey kazanmadığımızı biliyorlar. Bu gerçekten çok yardımcı oldu. Bu yüzden her ikisine de bu işi hallettikleri için teşekkür ederim." dedi.

"Mike Krack: Alonso, Stroll ikilisi ile başa çıkmanın tek yolu onlara gerçeği söylemek" haberi, 11 Ocak 2024 tarihinde yazılmıştır. 11 Ocak 2024 tarihinde de güncellenmiştir. Motor Sporları kategorisi altında bulunan Mike Krack: Alonso, Stroll ikilisi ile başa çıkmanın tek yolu onlara gerçeği söylemek haberi 2024 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Mike Krack: Alonso, Stroll ikilisi ile başa çıkmanın tek yolu onlara gerçeği söylemek 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Motor Sporları konusunda 22 Mayıs 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Kaynak:motorsport.com

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 01:09 Karar çıktı: Fahiş fiyat artışı ve stokçuluk cezaları için artış var!
  2. 00:41 MİT 5 Soruluk Kriptoloji Testi Yayınladı: Atatürk'ün Şifrelenmiş Sözü De Bulunuyor!
  3. 00:40 Hakimler ve Savcılar Kurulu’na yeni atamalar yapıldı
  4. 00:35 Pentagon: Gazze'ye yardım için alternatif rotalar belirleniyor
  5. 00:32 Kıbrıs'ta asgari ücret 29.640 TL oldu!
  6. 00:25 Arda Güler'in Vedası!
  7. 00:05 Antalya'da Dev Bir Holding İflas Etti!
  8. 00:04 "Temmuz ayında asgari ücrete zam yapılmaması, yasal düzenlemenin ruhuna ve özüne aykırıdır!"
  9. 00:01 Bitcoin'de dikkate değer bir yükseliş görüldü
  10. 00:00 Kriz Derinleşiyor: 30 Yıllık Firma Konkordato İlan Etti! İflaslar Artıyor!
  11. 23:59 Kiracıların yüzde 86'sı resmi zam oranının üzerinde ödeme yapıyor
  12. 23:56 Yüzde 25 kira artışı sınırı ne zaman bitiyor?
  13. 23:54 Patates salatasının yavan olmasını önleyen yöntem!
  14. 23:53 Poğaçaya lezzet katan taktik!
  15. 23:51 Araç alacaklar dikkat: Dolandırıcıların yeni yöntemi bu!
  16. 23:49 Kurbanlıklarda düşüş: Fiyatlar belli oldu
  17. 23:47 İşte en sadık 3 burç!
  18. 23:46 22 Mayıs 2024 Günlük burç yorumları
  19. 23:43 Fed raporu sonucu: En yüksek endişe kaynağı enflasyon!
  20. 23:41 Naci Görür'den Marmara depremi uyarısı geldi
Motor Sporları Haberleri