Milyonluk vurgun yapan Talu çiftinin kaçışında Dilan Polat detayı: SON DAVET ORTALIĞI KARIŞTIRDI

Milyonluk vurgun yapan Talu çiftinin kaçışında Dilan Polat detayı: SON DAVET ORTALIĞI KARIŞTIRDI

Milyonluk vurgun yapan Talu çiftinin kaçışın... Fenomen Kıvanç Talu ile reklamcı eşi Beril Talu, topladıkları 100 milyon lirayla Portekiz'e kaçmadan önce Beylerbeyi'nde bulunan lüks evlerinde bir parti düzenledi. Bakın birçok ünlü ismin katılmış olduğu o partide neler yaşanmış...

Kıvanç Talu ile eşi Beril Talu, yakınlarından reklam yapma bahanesiyle aldıkları 100 milyon lirayla Portekiz'e kaçmadan önce Beylerbeyi'nde bulunan evlerinde bir parti düzenledi. Çiftin, Beylerbeyi'ndeki evinde verdiği son partiye katılan, adının deşifre olmasını istemeyen ünlü ve sosyetik iş insanı o geceye dair şunları söyledi:

“Karı-koca 4-5 ay bizimle dostluk kurmak için peşimizden koştu. Araya ünlü bir yönetmeni bile soktular. Eşimi ‘Bu çiftte bir tuhaflık var’ diye uyardım. Öyle sempatikler ki, eşim bana değil, onlara inandı. Bir miktar paramız gitti. Ben bu işin 100 milyonla bittiğini sanmıyorum. En az 250 milyonla kaçtılar. Taktikleri şuydu: “300 bin lira verirseniz, reklam çekim işine ortak olacaksınız. Size 600 bin lira olarak döner.”

KENAN DOĞULU'DA MI DOLANDIRILDI?

İddialara göre o gece düzenlenen partiye ünlü müzisyen Kenan Doğulu ve eşi Beren Saat de katıldı. Talu çiftine paralarını kaptırdıkları iddia edilen Kenan Doğulu konuyla ilgili, “Ne ben, ne de eşim orada değildik. Ama Kıvanç’la tanışıklığımız var.” diyerek iddiaları yalanladı. Aktarılan bir başka bilgiye göre ise partiye Kenan Doğulu'nun vokalistlerinden biri katıldı ve gecede şarkı söyledi. Kenan Doğulu ve Beren Saat'le ilgili iddialar da buradan çıktı.

"SÜRPRİZ PLANLARIM VAR" DEMİŞ

O geceye katılan ve adının hiçbir şekilde geçmesini istemeyen bir sosyal medya fenomeni ise gecede geçen şu diyaloğu söyledi:

“Kıvanç o gece hep ‘Sürpriz planlarım var’ dedi. Para kazanmanın çok kolay olduğundan söz etti. Sonra birden “Bu Beril’le son partimiz” dedi, eşi de gerildi.” Ruh hâli çok tuhaftı. Karı-kocanın arası son zamanlarda iyi değildi. “Boşanıyorlar mı acaba” dedik, kaçış aklımıza gelmedi."

DİLAN-ENGİN POLAT DAVASI GÖZLERİNİ KORKUTTU

Palu çiftiyle ilgili ortaya atılan bir iddia ise hedeflerinin 100 milyon değil 500 milyon lira toplamak olduğu ama Dilan-Engin Polat vakalarında yaşananların gözlerini korkuttuğu yönünde oldu. Birkaç arkadaşlarının da ısrarla paralarını geri istemesi üzerine paniğe kapılan Talu çifti Portekiz'e kaçış planlarını Beril Talu'nun isteğiyle öne çekti.

Partide dikkat çeken bir başka detayı da oyuncu menajeri, “Eve daha önce de gittim. Son derece şık bir daire, değerli eşyaları vardı. Ama partide o eşyalar yoktu. Ev boşalmış gibiydi. Belki de hepsini önden kaçtıkları yere gönderdiler. Dikkatimi çeken diğer bir nokta da gergin olmalarıydı.” sözleriyle söyledi.

38 YIL ÖNCEKİ TAKTİĞİ UYGULAMIŞ

Talu çiftinin kaçışları, 38 yıl önce çekilen Namuslu filmini yeniden gündeme taşıdı. Filmde Şener Şen'in canlandırdığı Ali Rıza karakteri, dolandırdığı yakınları için bir davet düzenliyor ve onlara “Ne oldu kaçacağım diye mi korkuyorsunuz” diyerek ertesi gün kaçıyor.

80 kişiden en az 100 milyon lira vurgun yapan Talu çifti de, 29 Eylül'de evlerinde verdikleri partide "Bu son partimiz" diye gelenlere takılıyor ve birkaç hafta sonra kaçıyorlar.

"Milyonluk vurgun yapan Talu çiftinin kaçışında Dilan Polat detayı: SON DAVET ORTALIĞI KARIŞTIRDI" haberi, 21 Ekim 2023 tarihinde yazılmıştır. 22 Ekim 2023 tarihinde de güncellenmiştir. Bilgi kategorisi altında bulunan Milyonluk vurgun yapan Talu çiftinin kaçışında Dilan Polat detayı: SON DAVET ORTALIĞI KARIŞTIRDI haberi 2023 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Milyonluk vurgun yapan Talu çiftinin kaçışında Dilan Polat detayı: SON DAVET ORTALIĞI KARIŞTIRDI 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Bilgi konusunda 17 Mayıs 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Serkut Bozkurt Genel Yayın Danışmanı
SON HABERLER
  1. 03:49 İspanya, İsrail'e silah taşıyan gemilere limanlarını açmayı reddetti
  2. 03:47 Meteorolojiden İstanbullulara kötü haver: 17 Mayıs 2024 İstanbul hava tahmini
  3. 03:37 Bilim insanları, insanları dondurup yeniden hayata döndürmenin yolunu buldu!
  4. 03:35 YKS için uzmanlardan öneri: Üç haftalık sürede zaman planlaması yapılmalı
  5. 03:32 Tavuklu çökertme kebabı tarifi
  6. 02:27 Trabzonspor'da şaşırtan ayrılık kararı! Abdullah Avcı, iki yıldızla yollarını ayırıyor
  7. 01:35 Rekabet Kurumu Google'a ceza yağdırdı!
  8. 01:32 İsrail sivilleri hedef almaya devam ediyor
  9. 01:26 Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü belirlendi! İmzalar yakında atılacak
  10. 01:23 Dışişleri Bakanlığı Bakan Yardımcılıklarına atama kararları Resmi Gazete’de yayımlandı
  11. 01:21 Kamuda tasarruf tedbirleri genelgesi Resmi Gazete'de
  12. 01:18 Biber alırken tatmadan acı olduğunu anlamanın yolu!
  13. 01:17 Ali Koç Real Madrid'in efsane ismi ile yüzyılın bombasını patlatıyor!
  14. 01:15 HPV aşısı nedir ve ücretsiz HPV aşı başvurusu nasıl yapılır?
  15. 01:12 Arı ekmeği/perga nedir? Arı ekmeğinin kullanım alanları nelerdir?
  16. 01:12 ABD-Rusya Uzay Gerilimi: Cosmos-2553 Uydusu Tartışması
  17. 01:09 James Webb Uzay Teleskobu iki büyük kara deliğin birleştiğini ortaya çıkardı!
  18. 01:09 Cumhurbaşkanlığı'nın 'tasarruf' genelgesi Resmi Gazete'de yayımlandı
  19. 01:09 Einstein'ın teorisi kanıtlandı: Kara delik araştırması detayları
  20. 01:09 Ibu Yanardağı'nda Uyarı Seviyesi Yükseldi: Endonezya'da Volkanik Faaliyetler Alarm Veriyor
Gündem Haberleri