Mourinho: “Kaçırdığımız goller sonrası hayal kırıklığı yaşadım”

Mourinho: “Kaçırdığımız goller sonrası hayal kırıklığı yaşadım”

Mourinho: “Kaçırdığımız goller sonrası hayal... Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, Bodrum FK maçında hak eden taraf olduklarını söyleyerek, "3 puan aldığımız için mutluyum. Ama bu kadar baskıyla oynayıp kaçırdığımız goller sonrası hayal kırıklığı yaşadım," ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, Bodrum FK maçında hak eden taraf olduklarını söyleyerek, "3 puan aldığımız için mutluyum. Ama bu kadar baskıyla oynayıp kaçırdığımız goller sonrası hayal kırıklığı yaşadım," ifadelerini kullandı.

Trendyol Süper Lig’in 10. haftasında Fenerbahçe, sahasında Bodrum FK’yı 2-0 yendi. Mourinho, konuşmasına Cumhuriyet Bayramı'nı kutlayarak başladı ve gelecek hafta oynanacak Trabzonspor karşılaşmasıyla ilgili olarak, "Ben Fenerbahçe'yim. Kendimi adapte etmem gerekiyor. Daha önce Roma ile orada oynadım. Şehir hakkında biraz bilgiye sahibim. O maçtan 3 puan kazanmak istiyoruz. Şahsi olarak geçen sezon ne olduğunu düşünmüyorum. Oraya maçı kazanamaya gidiyoruz. Umarım iyi hakem olur, bugünkü gibi. Umarım son deplasman maçında olan hakem gibi olmaz," diye konuştu.

"MAÇI İLK YARIDA BİTİREBİLİRDİK"

Uzun süre sonra forma giyen oyuncularla ilgili Portekizli teknik adam, "Herkes oynamak istiyor. Yapmış oldukları antrenman performansı sonrası herkes oynamayı hak ediyor. Buna Samet, genç Yusuf ve Ertuğrul da dahil. Maalesef maçlara 11 kişi başlayabiliyorsunuz. Bugün de bazı değişiklikler yaptık. Bu hediye değildi. Bodrumu analiz ettik ve buna karar verdik. Manchester maçı sonrası verilere baktık. Sebastian ve Tadic'in inanılmaz çok fazla yükü vardı. Dolayısıyla taze oyuncuları oynatmak istedim," ifadelerini kullandı.

"KAÇIRDIĞIMIZ GOLLER SONRASI HAYAL KIRIKLIĞI YAŞADIM"

Bugün maçı ilk yarıda bitirebilmeleri gerektiğine değinen Mourinho, "Fenerbahçe bugün hak eden taraftı. 3 puan aldığımız için mutluyum. Ama bu kadar baskıyla oynayıp kaçırdığımız goller sonrası hayal kırıklığı yaşadım. Maçı öldürebilme iç güdüsünün bizde eksik olduğunu düşünüyorum. Maçı ilk yarıda bitirebilirdik ama bitiremedik," diye konuştu.

"HER SONUÇ BİZLER İÇİN İYİ OLACAK"

Yarın oynanacak Galatasaray - Beşiktaş derbisiyle ilgili görüşleri sorulan Mourinho, "Stadyuma gitmeyeceğim. Her sonuç bizler için iyi olacak. Fark etmiyor 3 sonuçtan hangisi alınırsa; biz 3 puanı aldık. Çok fazla pas hatası yaptığımızı düşünmüyorum. Bitirici bölgede paslarda hata yaptık. Çok fazla iyi şey de yapıyoruz. Bizler çok fazla negatife odaklanıyoruz. İlk antrenman gününde de oyuncularımızla analiz ediyoruz. Eğer isterseniz Whatsapp yoluyla video olarak size gönderebiliriz," ifadelerini kullandı.

"PERŞEMBE VE PAZAR OYNAMAK KOLAY DEĞİL"

Mourinho, hafta için Avrupa kupalarında maç oynadıklarına değinerek, "Yorgunluk diye bir şey var. Sadece fiziksel olarak değil sinir sisteminizde hissettiğiniz yorgunluk daha yavaş düşünmeye itebiliyor. Yarın muhakkak daha az hata olacaktır. Biri 3, diğeri 4 gün dinlenme fırsatı bulacaklar. Hem perşembe hem pazar oynamak kolay değil. Bizim perşembe oynadığımız maç özel maçtı. Başka rakipler gibi kolay değildi," diyerek sözlerini bitirmiş bulundu.

"Mourinho: “Kaçırdığımız goller sonrası hayal kırıklığı yaşadım”" haberi, 27 Ekim 2024 tarihinde yazılmıştır. 27 Ekim 2024 tarihinde de güncellenmiştir. Spor kategorisi altında bulunan Mourinho: “Kaçırdığımız goller sonrası hayal kırıklığı yaşadım” haberi 2024 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Mourinho: “Kaçırdığımız goller sonrası hayal kırıklığı yaşadım” 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Spor konusunda 28 Ekim 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Kaynak:İHA

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 02:15 Inter ve Juventus arasındaki derbide son söz Kenan Yıldız'dan geldi!
  2. 02:15 Jose Mourinho: "Bugün Fenerbahçe kazanmayı hak eden taraftı"
  3. 02:15 Aktürkoğlu: "Tüm hayallerimi gerçekleştiriyorum"
  4. 00:29 Garipoğlu'nun açılan mezarından çıkan poşette insana ait olmayan kan tespit edilmiş oldu
  5. 00:29 Siber casusluk skandalı: Ünlülerin bilgileri ele çalındı!
  6. 00:10 NBA tarihinde bir devrim gerçekleşti: Resmi bir maçta ilk kez baba-oğul birlikte sahada yer aldı!
  7. 00:06 2025 Kıdem Tazminatı Miktarı Açıklandı!
  8. 00:02 Volkan Demirel'in eşi Zeynep Sever anlattı: "Kararları ben alırım Volkan aldığını zanneder"
  9. 00:02 2010 Senesinden beri hizmet veren şirket iflas bayrağını çekti!
  10. 00:02 Almanya'dan Çarpıcı Karar: Türkiye Vize Kısıtlamalarına Eklenerek Listeye Alındı!
  11. 00:01 Ulaşımda yeni dönem! 81 ilde hizmete girecek: Bakan duyurdu
  12. 00:01 Sergen Yalçın kafayı bu kez de Mourinho'ya kafayı taktı: "Hazmedememiş!"
  13. 00:00 Koç, Sabancı, Ülker Onların yanında sıradan kalırdı! Türkiye’nin en zengin ailesi böyle iflas etti!
  14. 00:00 Nakliye Devi İflas Bayrağını Çekti! Binlerce Çalışan İşsiz Kaldı!
  15. 23:55 Sünnet düğün yemeğinden 50'den fazla davetli zehirlendi!
  16. 23:42 Galatasaray'ı galibiyete taşıyan isim Buğrahan Tuncer oldu
  17. 23:42 Fenerbahçe, sahasında oynadığı maçta 3-1 yenilerek bu sezon ilk mağlubiyetini aldı
  18. 23:11 Yapay Zeka İle Radyo Yayın Dönemi: Gazeteciler İşten Çıkarıldı!
  19. 23:08 Seçim Sonuçlarına İtiraz: Gürcistan Halkı Sokağa Çağrıldı
  20. 23:01 İsrail’in Saldırılarına Yanıt: Hamaney'den İbranice Mesaj!
Spor Haberleri