‘Mucize Doktor’un sevgilisinin kim olduğu öğrenildi

‘Mucize Doktor’un sevgilisinin kim olduğu öğrenildi

‘Mucize Doktor’un sevgilisinin kim olduğu öğ... Mucize Doktor sayesinde büyük bir hayran kitlesine ulaşan Taner Ölmez'in kiminle aşk yaşadığını öğrenen hayranları çok şaşırdı.  Dizisinin yıldızı Taner

Mucize Doktor sayesinde büyük bir hayran kitlesine ulaşan Taner Ölmez'in kiminle aşk yaşadığını öğrenen hayranları çok şaşırdı.  Dizisinin yıldızı Taner Ölmez, kendisi gibi oyuncu Ece Çeşmioğlu ile olan birlikteliği  sosyal medyanın ilgi odağı oldu.

Fox Tv'nin reytingleri alt üst eden dizisi Mucize Doktor'da Savant sendromlu Ali doktoru canlandıran Taner Ölmez, oyunculuktaki başarısının yanı sıra özel hayatıyla da merak ediliyor. Mucize Doktor sayesinde büyük bir hayran kitlesine ulaşan Ölmez'in kiminle aşk yaşadığını öğrenen hayranları çok şaşırdı.

Mucize Doktor sayesinde büyük bir hayran kitlesine ulaşan İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro bölümünde öğrenci. İlişkisini gözlerden uzak yaşayan Taner Ölmez, kendisi gibi oyuncu Ece Çeşmioğlu ile aşk yaşıyor. Ölmez, sevgilisini ulu orta yaşamaktansa birlikte görüntülenmekten kaçıyor.

Peki, Taner Ölmez'in sevgilisi Ece Çeşmioğlu kimdir?

Ece Çeşmioğlu, 26 Kasım 1990 yılında İstanbul'da doğmuştur ve İstanbulludur. Çocukluk hayali olan Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nden mezun olan güzel oyuncu, 2002 yılında "Çocuklar Duymasın" dizisiyle oyunculuk hayatına adım attı.

2006 yılında "İki Aile" dizisindeki Ceren rolüyle geniş kitleler tarafından tanınmaya başladı. Ece Çeşmioğlu ardından, "Firar", "Öyle Bir Geçer Zaman ki", "Yazın Öyküsü", "Kalbim Yangın Yeri" ve "Muhteşem Yüzyıl Kösem" dizilerindeki performansıyla dikkatleri üzerine çekti.

2017 yılında "Yüz Yüze" dizisinde Zeynep karakterini canlandıran Çeşmioğlu, "Yuvamdaki Düşman" dizisinde Ceren karakterine hayat verdikten sonra son olarak "Söz" dizinde oynamıştır.

Taner Ölmez kimdir?

Taner Ölmez 9 Ağustos 1986 yılında İstanbul da doğmuştur. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro bölümünde öğrenci olan Taner Ölmez birçok dizi ve reklam filminde rol almıştır.

Genç oyuncu "İstanbul’un Altınları" dizisindeki performansı ile dikkat çekmiştir. "Kapalı Çarşı" , "Kül ve Ateş" ile "Tatar Ramazan" dizilerinde de rol alan Taner Ölmez’in geniş kitleler tarafından tanınması ise "Kayıp Şehir" dizisi ile olmuştur.

Taner Ölmez oyunculuğun yanı sıra pek çok ünlü firmanın reklamlarında da oynamıştır. Dünyaca ünlü "The O.C." dizisinin uyarlaması olan "Medcezir"de "Mert Serez" karakterini canlandırmıştır.

Aynı zamanda 2014 yılında "Katil Joe" tiyatro oyununda gösterdiği başarıyla "Afife Jale Tiyatro Ödülü"ne layık görülmüştür.

2016 yılında ise "Muhteşem Yüzyıl Kösem" dizisinde "Genç Osman" karakterini canlandırmıştır. 2018'de ise online platformalarda yayınlanan "Dudullu Postası" adlı yapımda rol almıştır.

Başarılı oyuncu son olarak FOX ekranlarında yayınlanan Mucize Doktor'un Ali'si olarak ekran önüne çıkmıştır.

İşte Taner Ölmez'in sevgilisi Ece Çeşmioğlu...

İşte Taner Ölmez'in sevgilisi Ece Çeşmioğlu...

"‘Mucize Doktor’un sevgilisinin kim olduğu öğrenildi" haberi, 04 Ekim 2019 tarihinde yazılmıştır. Son Dakika kategorisi altında bulunan ‘Mucize Doktor’un sevgilisinin kim olduğu öğrenildi haberi 2019 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. ‘Mucize Doktor’un sevgilisinin kim olduğu öğrenildi 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Son Dakika konusunda 20 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 03:25 Sürücünün yükü artıyor: Kaza yapan da yapmayan da ödeyecek!
  2. 03:22 Haftalık güzellik bakımı: Kına ve sirke
  3. 03:20 Meteorolojiden fırtına uyarısı: Bu gece başlıyor!
  4. 03:17 20 Nı̇san 2024 günlük burç yorumu
  5. 03:14 Aksaray ve Konya arası kaç kilometre?
  6. 03:11 Antalya ve Alanya arası kaç kilometre?
  7. 03:07 Bu burç 2024 yılında büyük finansal kazançlar elde edecek!
  8. 03:04 Akrep burcu erkeği özellikleri nelerdir?
  9. 02:23 Trump mahkemede uyuya kaldı: Bu durum ona zarar verebilir
  10. 02:02 Türkiye'nin önde gelen şirketlerinden biri iflasını açıkladı ve şirket hızla satışa çıkarıldı
  11. 01:57 Facebook ve MSN'de bulunan nostaljik bir özellik Instagram'a geliyor!
  12. 01:51 Google haritalar, elektrikli araç sahiplerine güzel haber: Sürücüleri sevindirecek özellik geliyor
  13. 01:47 Jeep'in TOFAŞ hamlesi Türkleri heyecanlandırdı: Düşük fiyatlara hazır olun!
  14. 01:42 Dünya Bankası'ndan Türkiye'ye bir kredi daha geldi
  15. 01:40 CHP'li Durmaz'dan Tokat açıklaması: Tokat’taki HES’ler fay hattı üzerinde
  16. 01:33 Dilan Polat'ın mektubunu Erdoğan'a ulaştırmamasının nedenini avukatı açıkladı
  17. 01:33 Mobil tabanlı birinci şahıs nişancı oyunu artık bilgisayarlara geliyor!
  18. 01:22 AK Parti'de ıstakozun ardından Rolex krizi gündemde
  19. 01:22 Hamas ve İslami Cihad, Filistinlilere İsrail askerlerine karşı mücadele çağrısı yaptı
  20. 01:22 Zeybekci'den İsrail açıklaması: "Bebek katliamını kınıyoruz ama ticaret anlaşmamız var"
Haberleri