Müge Anlı 'Midem kaldırmıyor' diyerek anlattı: Sinan Sardoğan'ın fantezileri...

Müge Anlı 'Midem kaldırmıyor' diyerek anlattı: Sinan Sardoğan'ın fantezileri...

Müge Anlı 'Midem kaldırmıyor' diyerek anlatt... Müge Anlı ile Tatlı Sert programında kayıp Arife Gökçe ve Sinan Sardoğan olayının yankıları sürüyor.

Sinan'ın İstanbul'da bir çocuğa cinsel istismarda bulunduğunun ortaya çıkması ve tutuklanmasının ardından Arife Gökçe'nin kaybolmasıyla alakalı detaylar konuşulmaya devam ediyor.

Son olarak Müge Anlı programda çok çarpıcı ifadeler kullandı. Elimde bir dolu ses ve görüntü kaydı var." diyen Müge Anlı "Dinlemeye içim el vermiyor, midem kaldırmıyor." şeklinde konuştu. Akıllara durgunluk veren ayrıntıları anlatan Anlı, "Fantezilerinin sınırı yok. Ben öyle sınırsız insandan korkarım. Ben hep söylüyorum ya fazla azmamak lazım." ifadelerini kullandı. Öte yandan Müge Anlı, Sinan'ın mahkemedeki tam ifadesini de okudu ve yalan söylediğini düşündüğü detaylara dikkat çekti. Ayrıca Arife Gökçe'nin kaybolmasıyla alakalı 'define' ayrıntısı da dikkatlerden kaçmadı.

ATV ekranlarında yayınlanan programda Müge Anlı Sinan'la alakalı çok çarpıcı ifadeler kullandı. Anlı "Sinan zekası geri, hiçbir şey yapamayacak birisi olarak düşünülüyor. Ben de diyorum ki değil. Elimde ekip arkadaşlarımla yaptığı bir dolu ses ve görüntü kaydı var. Şurada görüp sinir olduğunuz Sinan’dan da bir adım ötesi var." dedi.

Anlı "Sinan cinsel anlamda çok tehlikeli biri. Cinsel suçlar açısından son derece tehlikeli biri. Bunu ben kafamdan atmıyorum yani. Bunu izlediğim, dinlediğim… Dinleyemedim bazılarını. Dinlemeye içim el vermiyor, midem kaldırmıyor. Bizim ekipteki kız arkadaşlarımızla konuşurken farklı, erkek arkadaşlarımızla konuşurken farklı konuşuyor." ifadelerini kullandı.

Anlı "Ama cinsel suçlar açısından son derece tehlikeli. Fantezilerinin sınırı yok. Ben öyle sınırsız insandan korkarım. Ben hep söylüyorum ya fazla azmamak lazım. Ben bu adamdan bu anlamda korkulması gerektiğini düşünüyorum. O bir şeyi kafaya taktı mı bir şeyi bu adamın önünde kimse duramaz. O her şeyi yapar. Size zor gibi geliyor. Bana Sinan’ı tanıdığım için, Sinan’ın Arife Teyze’yi sırtına atıp o kanaldan alıp tarlaya götürüp iki de eşip kazıp gömmesi hiç zor gelmiyor. Biz normal insan mantığında düşünüp öyle mi böyle mi diyoruz. Sinan’ın mantığından, Sinan’ın gözünden bakmak lazım olaya. Sinan, cinsel suçlar denilen bir şey var ya, onda tavan bu. Fırsat bulmuş bulamamış, dayak yemiş, iteklenmiş orası ayrı. Ama Sinan bu anlamda korkunç tehlikeli. Ben onun yüzüne de söyledim. Arkasından konuşmuyorum." şeklinde konuştu.

Rahmi Bey'e dönen Müge Anlı, "Rahmi Bey, bizim şimdi çocuklara sorsanız… Özellikle görüntüye de aldırdık. Erkek erkeğe konuşalım deseniz, onun anlattıklarını size anlatamazlar, utanırlar. O kadar söyleyeyim. Ben izlemek istemedim. Bir yerden sonra insanın sınırlarını zorlayan bir şey konuşmaları. Siz duyamadınız. 1 hafta, 10 gündür üzerimize sanki kara toprak serilmiş gibi hissettik. Çıldırtıyor insanı." dedi.

Öte yandan Müge Anlı "Bana yemin ediyorum, Ali Bey, genel müdürümüz beni aradı öğleden sonra. Migrenim tutmuş, yatıyorum, sesim kötü, noldu dedim, kendimi hiç iyi hissetmiyorum ben Sinan’dan dedim. Müge Hanım bitirin konuyu dedi ya gönderin gitsin hasta oldunuz dedi. Hakikaten hasta oldum. Bugün biraz daha kendimi iyi hissediyorum, dün de iyi değildim." diye ifade etti.

"Müge Anlı 'Midem kaldırmıyor' diyerek anlattı: Sinan Sardoğan'ın fantezileri..." haberi, 11 Ocak 2023 tarihinde yazılmıştır. 11 Ocak 2023 tarihinde de güncellenmiştir. 3. Sayfa kategorisi altında bulunan Müge Anlı 'Midem kaldırmıyor' diyerek anlattı: Sinan Sardoğan'ın fantezileri... haberi 2023 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Müge Anlı 'Midem kaldırmıyor' diyerek anlattı: Sinan Sardoğan'ın fantezileri... 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. 3. Sayfa konusunda 27 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 13:44 Eski arabanızı elektrikliye dönüştürün! Türk firmadan devrim yaratan icat
  2. 13:36 Asgari Ücrete Zam Sürprizi! Işıkhan'dan Son Dakika Açıklama Geldi
  3. 13:36 İYİ Parti'nin Yeni Lider Adayı: Müsavat Dervişoğlu'nun Yaşamı ve Siyasi Deneyimi
  4. 13:35 Mercedes'ten devrim yenilik: Efsane G Serisi artık tamamen elektrikli
  5. 13:29 Ekonomik krize inat Tesla'dan dev indirim!
  6. 13:24 Boeing, uçan araba üretme kararı aldı! 2030 yılına kadar göklerde olacak
  7. 13:22 Sürücüler dikkat: Sıcak havalarda sakın böyle yola çıkmayın!
  8. 13:12 Sadece 628 bin liraya Volkswagen Polo almak ister misiniz? Hem de sıfır
  9. 13:10 TOOG'un rakibi iflas bayrağını çekiyor! Satış için dört markayla görüşmeler başladı
  10. 13:07 Türkiye uyarısı: 2024 ılımlı zayıflama yılı olacak
  11. 13:04 Borsa İstanbul'da tarihi zirve yaşandı
  12. 13:02 Dev Otomobil Devi İflasın Eşiğinde! 4 Markayla Satış Görüşmeleri Başladı! Borsa Alarmda!
  13. 13:02 Bu Marka Maden Suyunu Sakın İçmeyin: İçinde Dışkı Tespit Edildi!
  14. 13:02 Seçim Gecesi Skandallarına Bir Yenisi Daha Eklendi: AKP'li Belediye'den 100 Milyon Liralık Fatura!
  15. 13:02 Bankacılık sektörünün mevduatında artış görüldü
  16. 13:01 Şaraplarda Zam Dalgası! İki Grubun Fiyatları Yukarı Fırladı
  17. 13:00 Yılan Sanıp Korkmayın! Bu Varlık Çiftçiler İçin Muhteşem Bir Fayda Sağlıyor
  18. 13:00 Yerli Renault Duster'da fiyat karışıklığı! Artık Bursa'da üretiliyor
  19. 12:57 Fiat Egea Cross'un yeni fiyatları açıklandı
  20. 12:55 Elektrikli otomotivde devrim! Bu süspansiyon bataryayı da şarj ediyor
3. Sayfa Haberleri