Müge Anlı'da yürek yakan anlar: Ümitcan Uygun'un arkadaşı konuştu, Aleyna'nın babası dayanamadı yere yığıldı!

Müge Anlı'da yürek yakan anlar: Ümitcan Uygu... Müge Anlı'nın programının bugünkü bölümünde Ümitcan Uygun'un arkadaşı Tayfun Kürkçü'nün açıklamalarının yayınlanırken, Kürkçü'nün açıklamaları sonra Aleyna Çakır'ın babası sinir krizi geçirerek yere yığıldı.

Müge Anlı Aleyna Çakır olayı gündemde yer almaya devam ediyor. Erkek arkadaşı Ümitcan Uygun tarafından dövülerek öldüğü iddia edilen Aleyna Çakır ile ilgili bugün yeni bir iddia daha ortaya atıldı. Şüpheli Ümitcan Uygun'un arkadaşı Tayfun Kürkçü'nün yaptığı açıklamalar stüdyoyu karıştı.

ÜMİT UYGUN'UN ARKADAŞI TAYFUN KÜRKÇÜ KONUŞTU

İddiaların odağındaki isim Ümit Uygun'un arkadaşı, Müge Anlı'ya konuştu. "Vücudundaki morluklar Ümit'in yaptığı anlamına gelmez. Ümit ve Aleyna evlenecekti. Ümit'in Aleyna'ya vurduğunu hiç görmedim ben." sözleri üzerine acılı babanın feryadı canlı yayında yükseldi.

ÇAKIR'IN BABASI CANLI YAYINDA BAYILDI

Gözyaşları içerisinde 'Yalan söylüyorlar' diyerek haykıran Mehmet Esen, canlı yayında bayıldı. Yayına ara veren Müge Anlı, yayına devam ettiği sırada Aleyna Çakır'ın babasının durumunun iyi olduğunu ifade etti.

UYGUN'UN ANNESİYLE İLGİLİ AKIL ALMAZ İDDİA

Canlı yayına bağlanan bir görgü tanığının iddiası ise şoke etkisi yarattı. Bağlanan kişi Ümit Can Uygun'un annesinin çocuk eğitimeni olduğunu belirtti ve "Yurtta çalışan Ümit'in annesinin kızları gece yaşamına yönlendirdiğini duydum." açıklamasında bulundu. Bu açıklama ardında çok fazla iddia bulunduğunu ve söylenti olduğunu belirten Müge Anlı, "Ama madem çocuk eğitmenisiniz, keşke biraz kendi çocuğunuzu da eğitseydiniz." diye seslendi. Bu gelişme ardından Müge Anlı, 17 Eylül tarihinde yapılan yayında son dakika gelişmesini paylaştı. Kendilerine gelen görüntülerin ve görgü tanıklarının ifadelerinin ihbar olarak değerlendirildiğini söyleyen Müge Anlı, T.C. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nın çalışma başlattığını duyurdu.

ALEYNA ÇAKIR'IN YARDIM ÇIĞLIIKLARI ORTAYA ÇIKTI

Ölümlü şüpheli bulunan Aleyna Çakır'ın ses kayıtları ortaya çıktı. Genç kızın eski komşusu Aleyna'nın şiddet gördüğü sıradaki ses kaydını Müge Anlı'da dinletti. Kızlarının yardım çığlıklarını duyan ailesi gözyaşlarına boğuldu. Adalet Bakanlığı'na seslenen Müge Anlı, Aleyna Çakır'ın ses kaydının dosyaya eklenmesini talep etti.

ALEYNA ÇAKIR NASIL ÖLDÜRÜLDÜ?

Aleyna Çakır adını kullanan Sema Esen, 3 Haziran’da Ankara Keçiören’deki evinin salonunda yerde yüzüstü yatar halde ve boynunda bornoz kuşağı bağlı bulunmuştu. Genç kızı, cansız bedenini bulan erkek arkadaşı Ümit U.'nun 17 Nisan günü bayıltıncaya kadar dövdüğü ve bu anları da Instagram'dan canlı yayınla paylaştığı ortaya çıktı. Aleyna Çakır'ın cansız bedenini sevgilisi Ümitcan U. buldu fakat daha sonra ortaya çıkan video, söz konusu ölümün intihar değil cinayet olabileceği konusunda soru işaretlerini içinde barındırıyor. Ümitcan U.'nun sevgilisi Aleyna Çakır'ı darp ettiği ve bayıldıktan sonra videoya çektiği görülüyor. Facebook'ta soyadlarını aynı yapan sevgililerin, birlikte yaşadığı ifade ediliyor. Olay gecesi Ümit'in arkadaşlarıyla Aleyna'nın evinin önünde toplandıkları, alkol aldıkları ve sabaha karşı da Aleyna'nın ölüm haberinin geldiği iddia ediliyor.

"Müge Anlı'da yürek yakan anlar: Ümitcan Uygun'un arkadaşı konuştu, Aleyna'nın babası dayanamadı ye." haberi, 17 Eylül 2020 tarihinde yazılmıştır. 17 Eylül 2020 tarihinde de güncellenmiştir. Gündem kategorisi altında bulunan Müge Anlı'da yürek yakan anlar: Ümitcan Uygun'un arkadaşı konuştu, Aleyna'nın babası dayanamadı ye.. haberi 2020 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Müge Anlı'da yürek yakan anlar: Ümitcan Uygun'un arkadaşı konuştu, Aleyna'nın babası dayanamadı ye.. 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Gündem konusunda 27 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 00:30 İflas Haberleri Artıyor: Bir Giyim Şirketi Daha Kapanıyor!
  2. 00:27 Belçika Ukrayna'ya F-16 desteği verme kararı aldı
  3. 00:22 Tırnak Diplerinizdeki Bu Değişiklik Vücudunuzdaki Bir Organın Çöküşünün Habercisi Olabilir!
  4. 00:22 Tansiyon Sorununuza Çözüm Bu Bitkide! Tuz Bile Kullanılsa Tansiyonunuz Yükselmiyor!
  5. 00:19 Emeklilere Müjde: 08,00 İtibari İle O İşlem Ücretsiz!
  6. 00:19 Galatasaray'ın Tarihi Zaferi: Okan Buruk'tan Efsanevi Bir Başarı!
  7. 00:16 New York Borsası günü yükselişle tamamladı
  8. 00:09 Darphane 1 TL ve 50 kuruşların gramajını azaltacak
  9. 23:55 Arda Güler Real Madrid'te ilk golünü attı
  10. 23:43 Okan Buruk'dan efsane sözler; “Büyük rekorlara imza atıyoruz”
  11. 23:34 Fernando Muslera'nın rekoru! Çok konuşulacak rekor!
  12. 23:28 Yıldız Tilbe Yepyeni Görünümüyle Hayranlarını Şaşırttı: Tanıyamayacaksınız!
  13. 23:19 Okan Buruk'tan derbi açıklaması geldi!
  14. 23:04 Safiye Soyman-Faik Öztürk çiftinden kötü haber geldi! Faik Öztürk felç geçirdi!
  15. 22:09 Galatasaray, Adana'dan 3 puanla ayrılıyor!
  16. 22:02 Cinsel Organına Salatalık Sıkışan Kolombiyalı Pes Dedirtti!
  17. 21:38 Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'tan Tarihi Görüşme! Romanya Cumhurbaşkanı Lohannis Buluşması!
  18. 21:35 Altın Yatırımcıları Dikkat! Dünya Bankası'ndan Altın Fiyatları Hakkında Son Dakika Tahmini!
  19. 21:34 Gonca Vuslateri'nin Mutluluğu Taçlandı! Kızını Kucağına Aldı!
  20. 21:28 Pendikspor - Kayserispor maçında hakem değişikliği!
Gündem Haberleri