Muharrem Coşkun tarafından katledilen Arzu Aygün'e hüzünlü veda

Muharrem Coşkun tarafından katledilen Arzu Aygün'e hüzünlü veda

Muharrem Coşkun tarafından katledilen Arzu A... Samsun'da kayıp olarak aranırken 42 gün sonra Muharrem Coşkun (38) tarafından öldürüldüğü ortaya çıkan Arzu Aygün (36), gözyaşları içinde...

Samsun'da kayıp olarak aranırken 42 gün sonra sevgilisi Muharrem Coşkun (38) tarafından öldürüldüğü ortaya çıkan Arzu Aygün (36), gözyaşları içinde toprağa verildi.

Atakum ilçesinde, geçen yıl 17 Aralık'ta evden çıkan 2 çocuk annesi Arzu Aygün, bir daha geri dönmedi. Aygün'ün yakınları Denizevleri Polis Merkezi'ne giderek kayıp başvurusunda bulundu. Asayiş Şube Müdürlüğü Kayıp Büro Amirliği ekipleri, Aygün'ü bulmak için çalışma başlattı. Polis ekipleri, Aygün ile bir süre birlikteliği bulunduğu öne sürülen Muharrem Coşkun'un da aralarında bulunduğu 5 kişinin ifadesine başvurdu. İfadesinin ardından serbest bırakılan Muharrem Coşkun, yeniden gözaltına alındığı emniyetteki çapraz sorgulamada, Arzu Aygün'ü tabanca ile vurarak öldürdüğünü ve cesedinin Kozluk Mahallesi'nde olduğunu itiraf etti. Bunun üzerine bölgeye sevk edilen ekipler, Aygün'ün cansız bedenine ulaştı. Gözaltına alınan Coşkun tutuklanırken, Arzu Aygün'ün cenazesi, yapılan incelemenin ardından otopsisi için Eğitim Araştırma Hastanesi'ne götürüldü.

AYGÜN'E DETAYLI OTOPSİ YAPILDI

Bu arada ön otopsisi yapılan Aygün'ün ateşli silahla başından vurulduğu belirlendi. Aradan geçen zamanda tanınmaz hale gelen Aygün'ün cansız bedeni, detaylı otopsi için Trabzon Devlet Hastanesi Adli Tıp Morgu'na gönderildi. Aygün'ün ailesinden de DNA örnekleri incelemeye altına alındı. DNA testi sonucu ile cesedin Arzu Aygün'e ait olduğu kesinleşti. Yapılan otopsi işlemlerinin tamamlanmasının ardından Arzu Aygün'ün cenazesi dün ailesine teslim edildi.

GÜÇLÜKLE AYAKTA DURABİLDİ

Samsun Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü Kıranköy Mezarlığı'ndan alınan Arzu Aygün'ün cenazesi, daha sonra cenaze aracıyla Terme ilçesine bağlı Köybucağı Mahallesi'ne getirildi. Öğle namazının ardından kılınan cenaze namazı sonrası Aygün, Köybucağı Mahallesi'ndeki aile kabristanlığına defnedildi. Arzu Aygün'ün babası Seyfullah Aygün, annesi Semine Aygün, çocukları ve ailesi güçlükle ayakta durabildi.

'TARİF EDİLMEZ BİR ACI YAŞIYORUZ'

Çok üzgün olduklarını ifade eden Arzu Aygün'ün amcası Hüseyin Aygün, "Öncelikle her iki aile için sabırlar diliyorum. İki tarafın akraba olması ve akrabalar arasında böyle bir olayın olması çok üzücü. Kaderin önüne hiçbir zaman geçemiyoruz. Ailelere çok yazık oldu, sözün bittiği yerdeyiz. Allah'ım her iki tarafa da sabırlar versin. Ölene de Allah rahmet etsin. Arzu bizim elimizde büyüdü. Çok iyi bir kızdı, tarif edilmez bir acı yaşıyoruz. Onun için Rabbim hiç kimseye böyle şeyler yaşatmasın. Allah'ım ölene rahmet, kalanlara da sabır versin. Söylenecek başka bir şey yok. Hangi anne ve baba bu şekilde olmasını ister? Hepimiz çoluk çocuk sahibiyiz. Onları büyütmek için uğraş veriyoruz. Çocuklar kolay büyümüyor, ama bir can da bu kadar ucuz harcanmamalı. Biri toprağa gitti, diğeri de cezaevine girdi. Adalet ne ise tecelli edecek" dedi.

'KADIN CİNAYETLERİNİN SON BULMASINI İSTİYORUZ'

Samsun Kadın Dayanışması Platformu üyeleri adına konuşan Şeyma Özberk de, "Yine bir kadın cinayeti yaşandı. Bu kadın cinayetlerinin hiçbiri münferit olaylar değil. İstanbul Sözleşmesi'ne karşı söylemler devam ettikçe kadın cinayetlerinin devam edeceğini biliyoruz. Biz kadınlar olarak bir araya gelerek ve mücadele ederek, kadın cinayetlerinin ve kadına yönelik şiddetin son bulması için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Arzu Aygün'ün katil zanlısı tutuklandı ve bu davanın da sonuna kadar takipçisi olacağız, en ağır cezayı almasını istiyoruz" diye konuştu.

(DHA)

"Muharrem Coşkun tarafından katledilen Arzu Aygün'e hüzünlü veda" haberi, 01 Şubat 2021 tarihinde yazılmıştır. 01 Şubat 2021 tarihinde de güncellenmiştir. Gündem kategorisi altında bulunan Muharrem Coşkun tarafından katledilen Arzu Aygün'e hüzünlü veda haberi 2021 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Muharrem Coşkun tarafından katledilen Arzu Aygün'e hüzünlü veda 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Gündem konusunda 16 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Kaynak:DHA

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 09:19 Adnan Oktar'ın iki müridi, 'onurumuz zedelendi' dedi tazminat istedi
  2. 09:15 Sosyal medya fenomeni 1 aylık bebeği güneşle beslemeye çalışarak ölümüne neden oldu
  3. 09:10 Tanju Özcan açıkladı: Afrika’dan gelen öğrencilerin otobüs biletlerine astronomik bir zam yapacağız
  4. 09:04 Uğur Dündar'dan Babalık İddialarına DNA Yanıtı
  5. 09:00 Bakan Yerlikaya duyurdu: Kırmızı bültenle aranan Zharımbetov, İstanbul'da yakalandı
  6. 08:53 Timur Soykan: Yabancı baronun Türk ortakları
  7. 08:50 İsmailağa Cemaati’nin kullandığı camide mülteci yakalayan polis sürüldü
  8. 08:45 Fiyatlar artık uygun değil: Chery modellerine nisan zammı
  9. 08:41 Şarkıcı Nez'in isyanı: Aylardır aynı kostümü giyiyorum
  10. 08:36 Güçlü Mete’den doğum gününde Ceyda Düvenci’ye aşk ilanı
  11. 08:30 ''Erdoğan ile Şimşek arasındaki ipler, seçim öncesi kopma noktasına geldi"
  12. 08:27 AK Partili adayın Maldivler'de kaldığı otelin 5 gecelik fiyatı dudak uçuklattı
  13. 08:20 Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu'nun "Ablamın babası da ünlü" dediği isim Uğur Dündar mı?
  14. 08:14 Nuray Babacan: Kulislerde Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde 40+1 formülü tartışılıyor
  15. 08:09 İsmail Saymaz: Kepez’in intikamını ‘teleferik’ ile almak
  16. 08:05 Aytunç Erkin yazdı: 28 Şubat’ın “sır” CD’si 2007’de hazırlanmıştı
  17. 08:03 Meteoroloji uyardı: Kuvvetli rüzgar yurda giriş yaptı
  18. 04:52 İran Dışişleri bakanlığı açıkladı: Batılı ülkeler İsrail'in savaş suçları için hesap vermeli
  19. 04:49 Apple Tahtı O ünlü markaya Kaptırdı: Pazar liderliğini kaybetti
  20. 04:44 Sadece 10 yaşında ama Gazzeli çocuklar için 8 bin sterlin bağış topladı
Gündem Haberleri