Muharrem İnce A takımını açıklıyor

Muharrem İnce A takımını açıklıyor

Muharrem İnce A takımını açıklıyor Cumhuriyet Halk Partisi'nin önceki dönem Cumhubaşkanı adayı olan Muharrem ince 'Memleket Hareketi'nin, A Takımını açıklıyor. Memleket Hareketi başlatan Muharrem İnce, düzenlediği basın toplantısında hareketin yol haritasını açıklıyor.

İnce'nin açıklamalarının satırbaşları şu şekilde:

Sosyal adalet, planlı kalkınma istiyoruz. Yolsuzlukla topyekün müdahale istiyoruz. Kamuda adaletli bir ücret dağılımı yapıyoruz. İşçilerin ve memurların temsiliyetinin arttığı toplu sözleşme istiyoruz. Tüm kamu kurumlarından güvenilir vergi istiyoruz. Yapacağız ve başaracağız. Bir ekmek bir kap su yetmez, hayvanı can kabul eden saygı gösteren bir düzenleme istiyoruz. Yapacağız ve başaracağız. Sağlık çalışanlarına şiddet uygulanmadığı, uygulayanlara cezaların verildiği bir düzenleme istiyoruz. Esnaf ve sanatkarlar için adil bir rekabet ortamı istiyoruz. Kindar değil, kardeşçe yaşamayı isteyen bir nesil istiyoruz. Gerçekleri saklayan değil, ortaya çıkaran bir basın istiyoruz. Eğitimde fırsat eşitliği istiyoruz. Köy okullarının yeniden açılmasını istiyoruz ve açacağız. Okulları öğretmenlerle buluşturmak istiyoruz. Çocuklara en az bir dil öğretmek istiyoruz. Bilişime ulaşmakta yasakların kalktığı ucuz ve hızlı istiyoruz. Yurt dışında yaşama hayali değil, ülke içinde yaşamak isteyen bir nesil istiyoruz. Yapacağız ve başaracağız.

İNCE KURUCULAR KURULUNU AÇIKLIYOR

İnce, kurucular kurulunu açıklıyor: Ahmet Özalp siyaset bilimi profesörü Ali Rıza Büyükuslu, İşletme profesörü eski rektör Ali Tunçcan, Uçak mühendisi Alper Karaoğlan, tıp preofesörü Ayber Yağız, endüstriyel tasarımcı Ayşe Özsoya Sarıkamışlı, Avukat Aykut Demiray, Bankacı Barış Tuzlumbay, tıp profesörü Berk Hacıgüzeller, finansal danşman Berna Bütüner Karadeniz, siyaset bilimci Bilim Neyaptı, iktisar doçenti Burak Hasar, diş hekimi Cüneyt Oğuz, yatırım bankacısı iş insanı Çiğdem Bayraktar Örp, yazar yayıncı Ebru Arıkan, iş insanı eğitimci Erkin Şahinöz, FED eski ekonomisti, toplum bilimci Gürbüz Evren, kalkınma uzmanı Hüseyin Baraner, turizmci Hüseyin Ercüment Değer, Avukat İlhan Düzyürek, yönetici İlkay Yıldırım, ekonomist sanayici İpek Özkal, siyasal bilgiler doçenti Mehmet Kazancıoğlu, makine mühendisi yatırım danışmanı Mert Ünlü, ihracatçı Meryem Şengül Kalap, gazeteci yapımcı Muharrem Yıldız, eğitimci öğretim görevlisi Muharrem İnce, fizik öğretmeni, eski milletvekili Osman Kurtuluş, travmatoloji uzmanı Osman Serkan İleri, doktor öğretim üyesi inşaat mühendisi Özgür Serkan Yılmaz, üst düzey yönetici Serkan Yahşi, inşaat mühendisi Serkan Ufuk Akgün, sanayici Sibel Aracı, psikiyatrist Tolga Yüce, oyuncu yönetmen yapımcı Yağız Elver, akademisyen Zeynep Hazal Tulgar, üniversite öğrencisi Toplumun her kesiminden arkadaşlarımızla, bu kadromuzu yılbaşına kadar bu kadromuzu daha da büyüteceğiz. Yılbaşında genişlettiğimiz programımızla birlikte, karşınzda olacağız. Pandemi koşullarında gecikmeler olursa şimdiden özür diliyoruz.  

AYRINTILAR GELİYOR...

"Muharrem İnce A takımını açıklıyor" haberi, 30 Ekim 2020 tarihinde yazılmıştır. 30 Ekim 2020 tarihinde de güncellenmiştir. Politika kategorisi altında bulunan Muharrem İnce A takımını açıklıyor haberi 2020 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Muharrem İnce A takımını açıklıyor 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Politika konusunda 20 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 00:49 Fed'in belirttiğine göre, enflasyon finansal istikrar açısından en büyük risk olarak algılanıyor
  2. 00:43 Fenerbahçe'nin Avrupa'dan kazandığı gelir açıklandı
  3. 00:38 Rusya açıkladı: Kıtalararası balistik füze denememiz başarılı oldu
  4. 00:35 Gazze saldırıları İsrail'in borcunu 2023'te iki katından fazlaya çıkardı: Maliyeti fazla oldu
  5. 00:32 Beypazarı'ından 'bor' iddialarına açıklama geldi: Mevzuat farklılığından kaynaklı
  6. 00:26 Fed açıkladı: Enflasyon en büyük finansal risk olarak görülüyor
  7. 00:13 Elektrikli otomobiller baş ağrısı mı yapıyor? İşin sır fren sistemiyle açıklandı
  8. 00:11 Türkiye milyarlarca dolarlık dev yatırımı daha kaçırdı!
  9. 00:09 Audi'lerin bagajlarındaki rakamlar ne anlama geliyor? İşte güç tablosunun sırrı!
  10. 00:06 Ucuza lüks otomobil arayanlara iyi haber geldi! Yeni Citroen C3 Aircross size göre olabilir
  11. 00:02 Çok popüler bir Türk helva markasının ürünlerinin toplatılması kararı alındı!
  12. 00:00 Sadettin Saran açıkladı: Fenerbahçe’yi şampiyon yapacağız
  13. 23:50 Dünyanın en iyi havalimanları açıklandı: Türkiye de listede
  14. 23:46 AKP’li Nihat Zeybekçi İsrail’le ticareti savundu: ''Katliam başka ticaret başka''
  15. 23:43 Türkiye boykota gidiyor! Ünlü adlar da destek verdiğini açıkladı
  16. 23:41 Altın sahiplerini korkutan uyarı geldi: "Bu fırsat kaçmaz, hazırlanın"
  17. 23:32 Trump'ın yargılandığı bina önünde kendini ateşe verdi
  18. 23:29 BM açıkladı: Sudan'da insan eliyle oluşturulan kriz çok büyük boyutta
  19. 23:08 Dünya Bankası, Türkiye'ye milyonlarca dolarlık bir borç verme kararı aldı!
  20. 23:01 Trump'ın yargılandığı mahkeme önünde bir kişi kendini yaktı!
Politika Haberleri