Muharrem İnce Edirne'de: Çılgın projem huzur

Muharrem İnce Edirne'de: Çılgın projem huzur

Muharrem İnce Edirne'de: Çılgın projem huzur Özetle İnce’nin konuşması:Dünyada bir ilki başlatacağız. Kimin akıllı telefonu varsa havaya kaldırsın. Bir hükümetin medyası var bir de milletin medyası var medyası. Şimdi hepiniz canlı yayın yapacaksınız. Ben de bir...

Özetle İnce’nin konuşması:

Dünyada bir ilki başlatacağız. Kimin akıllı telefonu varsa havaya kaldırsın. Bir hükümetin medyası var bir de milletin medyası var medyası. Şimdi hepiniz canlı yayın yapacaksınız. Ben de bir selfie çekeyim. Rusya’dan, Güney Amerika’ya herkes Türkiye’deki bu durumu görsün.

İLHAN KESİCİ, ABDÜLLATİF ŞENER VE YILMAZ BÜYÜKERŞEN’LE KÜRSÜYE ÇIKTI
İlhan Abi burada değil mi? Ekonomi biliyor mu? Başka ne olacaktı? Başarı hikayesi olacaktı… Yılmaz Büyükerşen Türkiye’de tek başına  bir başarı hikayesi. Sonra ne olacaktı. Abdüllatif Şener o da burada. Çok teşekkür ediyorum değerli abilerimi kocaman alkışlarla uğurluyorum.

ERDOĞAN’DAN AZ ÖNCE HABER GELDİ
Er meydanında hile yok. Ben gittim Sayın Karamollaoğlu’na sayın Akşener’e gittim, başarılar diledim. Az önce Sayın Demirtaş’a gttim başaralar diledim. Sayın Erdoğan’dan biraz önce haber geldi bu akşam saat 21.00'da görüşeceğim.

muharrem-ince-edirne.jpg

ÇILGIN PROJEM: HUZUR
Benim en çılgın projem huzur içinde beraber yaşamak, bu milleti barıştırmak bunun için meydanlardayım. Bakın; camileri, sendikaları, medyayı, şehitleri böldüler şehitleri.
Köprülerimizi böldüler. En son şimdi de üniversiteleri bölüyorlar, üniversiteleri.

Onlara o üniversiteleri böldürmeyeceğim. Allah’ın izniyle 24 Haziran’da Muharrem İnce cumhurbaşkanı. Daha sonra dışarıda Putin vs. onlara da göstereceğiz.
Önce içeride bir göstereyim.

''CUMHURBAŞKANI TEKTİR’
AKP’nin Cumhurbaşkanı, CHP’lilerin Cumhurbaşkanı olmaz. Cumhurbaşkanı da tektir. Hepimizindir. Parti rozetini çıkardım Türk Bayrağı taktım çünkü 80 milyonun adayıyım.

edirne-ince.jpg

BEN GARİBAN OLUYORUM DA…
Milletvekili ile başbakan maaaşı arasında fark yok. Ben gariban oluyorum da sen nasıl zengin oldun. Emekli, çiftçi bu ülkede gariban oluyorsa bunda bir sıkıntı var.
Bu ülkeyi yönetirken zenginleşmeyen hep gariban kalan bir Cumhurbaşkanı lazım.

edirne-ince5.jpg

Size sözüm bir tane ''Siz zenginleşmeden ben zenginleşmeyeceğim’ Dolar durdurulamıyor bakın. Diyor ki sayın Erdoğan ''Tek elden beni indirmek istiyorlar.’ Benim senle derdim yok. Benim derdim Türkiye Türkiye. Sen ordan indiğinde benzinin ve mazotun fiyatı inecekse e in be kardeşim in in. Dünya beşten büyüktür diyordun Türkiye de senden büyüktür.

edirne4.jpg

''SEN ANCAK GÜNAH ÇIKARMA BELGESİ YAYINLARSIN’
Manifesto yayınladı. Sen 16 yıldır iktidardasın gelecek bildirgesi yayınlayamazsın, sen ancak günah çıkarma belgesi yayınlarsın.

'SİZ ZENGİNLEŞMEDEN ZENGİNLEŞMEYECEĞİM'

Aday olduğumda parti rozetimi çıkardım. Çünkü hepinizin cumhurbaşkanı olacağım. Bu gariban cumhurbaşkanı olacak. Size sözüm bir tane... Siz zenginleşmeden ben zenginleşmeyeceğim.

'SEN İNDİĞİNDE DOLAR, FAİZ, BENZİN İNECEKSE, SEN DE İN BE KARDEŞİM'

Dolar durdurulamıyor. Sayın Erdoğan diyor ki, "Tek dertleri beni indirmek istiyorlar" Benim seninle bir derdim yok. Benim derdim Türkiye. Sen indiğinde dolar, avro, faiz, mazot, benzin inecekse in be kardeşim.

Dünya beşten büyüktür de Türkiye de senden büyüktür. Bu saatten sonra ancak iflas belgesi yayınlayabilirsin.

Bizim dönemimizde kimse kanmayacak. Ben de kimseyi kandırmayacağım. Önümüzdeki dönemin sloganı "İnce eleyip, sıkı dokuyacağız" olacak. Yakında bunlar ince hastalığa yakalanacaklar.

Ben müslüman kardeşlerimden bir şey rica ediyorum. Madem partisine oy vermiyorsunuz, kendisine de oy vermeyin. Münafık durumuna düşmeyin.

Demokrasi, bilim, özgürlük, diyen bir cumhurbaşkanı... Bunları konuşacağız. Gençleri Muharrem İnce ağabeyiniz size 19 Mayıs'ta gençlik bursu, 29 Ekim'de cumhuriyet bursu, geri dönüşümsüz 500 lira burs vereceğiz.

Sınav parası mı olur ya? Damga vergisi ne ya? Bunları kaldıracağız.

Ben Çankaya Köşkü'ne gideceğim. O saray da milletin parasıyla yapıldı. Onu da bu memleketin en akıllı çocuklarına vereceğiz. Sarayı hemen boşalt. Öğrenciler kayda gelecek.

'BAŞÖRTÜSÜ İLE BİR DERDİM YOK'

Biz, bir büyük yolculuğa çıkacağız. Korku şu, muhafazakarlara diyorlar ki; bak bizim dönemimizde bazı haklarınız oldu, bu seçilirse kaybedersiniz bu haklarınızı. Muhafazakar kardeşlerime sesleniyorum. İster evinde, ister dışarıda, ister devlette tak. Bu mesele milletin meselesi olmaktan çıkmıştır. Nerede istiyorsan orda tak başörtüsünü ama bunu siyasetin sıcak malzemesi yaptırma. Benim böyle bir derdim yok.

'T A M A M BU İŞİ BİTİRECEK'

İnce dün Erdoğan'ın "Milletim tamam derse çekilirim" açıkalamasının ardından çok sayıda yurttaşın "T A M A M" etiketini paylaşmasına da göndermede bulunarak "Kadınlar sizlerle birlikte gerçekleştireceğiz bu sessiz devrimi. Tencerede et mi kaynıyor, dert mi kaynıyor bunu siz biliyorsunuz. Birlikte kazanacağız. Buna var mısınız? Tamam mı?

Bak bu T A M A M bu işi bitirecek. Bu iş bitti" 

Emeklilikte yaşa takılanlar. Canınızı sıkmayın. Bunlar ufak iş.Geçtiğimiz günlerde Abdullah Gül'ün adaylığı söz konusu olduğunda evinin önüne helikopter gönderdi. Kaddafi'ye "kardeşim" dedi şimdi konuşmuyor. Esad'a "kardeşim" dedi. Şimdi konuşmuyor. Kemal abi ne yaptı peki? Beni aday yaptı. Erdoğan Abdullah Gül ile kürsüye çıkabilir mi? Biz kırmaya dökmeye değil, beraber yaşamaya geliyoruz.

İnce konuşmasını mitinge katılanlara "Bir çivi, bir nalı kurtarır. Bir nal, bir atı kurtarır. Bir at, bir yiğidi kurtarır. Bir yiğit, memleketi kurtarır." sözlerini yineleyerek noktaladı.

"Muharrem İnce Edirne'de: Çılgın projem huzur" haberi, 09 Mayıs 2018 tarihinde yazılmıştır. 09 Mayıs 2018 tarihinde de güncellenmiştir. Politika kategorisi altında bulunan Muharrem İnce Edirne'de: Çılgın projem huzur haberi 2018 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Muharrem İnce Edirne'de: Çılgın projem huzur 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Politika konusunda 24 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Hubbard Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 18:55 PKK terör örgütünün Almanya sorumlularından Saim Çakmak yakalandı
  2. 18:53 Biden, Tiktok'un Amerika'da yasaklanması kararını içeren tasarıyı imzaladı
  3. 18:50 Beyaz Saray, Ermeni Soykırımı'nı Anma Açıklamasında Kararlılıkla Duruşunu Sürdürüyor
  4. 18:48 Batuhan A gemisinin battığı yerden ceset çıkarıldı: Mürettebatı arama çalışmaları devam ediyor
  5. 18:46 Borsa İstanbul günü yükselişle tamamladı
  6. 18:44 TikTok CEO'su: ABD'deki Yasal Mücadelede Kararlıyız, Platformun Geleceği Belirsiz
  7. 18:39 Run:ai'nin Satın Alma Değeri 700 Milyon Doları Aştı: Kurumsal Teknoloji Yönetiminde Yeni Adım
  8. 18:36 Galatasaray, Adana Demirspor Maçı İçin Son Hazırlıklarını Tamamlıyor
  9. 18:35 Dolar ve altın yatırımcılarının geleceğini şekillendirecek önemli tarih!
  10. 18:33 Almanya Ekonomik Büyüme Tahminlerini Yükseltti: Habeck'ten Yeni Açıklamalar ve Reform Çağrısı
  11. 18:29 Gazze'de Kritik Kıtlık Tehdidi: İsrail Engelleri ve Çatışmalar Yardımı Zorlaştırıyor
  12. 18:25 Independiente Teknik Direktörü Carlos Tevez Hastaneye Kaldırıldı: Sağlık Durumu İnceleniyor
  13. 18:21 Ankara Tren Garı Katliamı Davasında Polis Takibi Skandalı: Yakub Şahin'in İzleri
  14. 18:17 Kongo'da Mpox Salgını: 19 Vaka Kaydedildi, Önlemler Alınıyor!
  15. 18:13 Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Enflasyonda İkinci Yarıda Düşüş Başlayacak
  16. 18:09 Güney Kore'nin NEONSAT-1 Uydusu Uzaya Fırlatıldı: Dünya Gözlem Misyonu Başlıyor!"ü
  17. 18:05 Türkiye'nin Kişi Başına Milli Geliri Geriledi: IMF Raporu
  18. 18:01 "Ateş Kuşları" Dizisi Heyecanla Beklenen Final Tarihini Açıkladı: İşte Detaylar!
  19. 17:58 Türk Silahlı Kuvvetleri Hakurk Bölgesinde 6 PKK Militanını Etkisiz Hale Getirdi
  20. 17:54 Salvador'da Dehşet Verici Cinayet: Kadının Parçalanmış Cesedi Bulundu
Politika Haberleri