Muharrem İnce''den 36 saatlik seferberlik çağrısı

Muharrem İnce''den 36 saatlik seferberlik çağrısı

Muharrem İnce''den 36 saatlik seferberlik ça... CHP''nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce Maltepe''de konuştu.

Vatandaşlar CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin Maltepe'de yapacağı büyük İstanbul mitingi için sabah saatlerinden itibaren yollara düştü. Muharrem İnce’nin bugün saat 13.00'da İstanbul’da gerçekleştireceği miting alanına akın eden vatandaşlar İDO seferlerinin durdurulması sebebiyle tepki gösterdi. Tüm engellemelere rağmen miting alanı doldu taştı. 

Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, yüz binlerce insanın akın ettiği büyük Maltepe mitinginde yurttaşlara seslendi.

Muharrem İnce'nin konuşmasından satır başları şöyle:

-Yarın bambaşka bir Türkiye olacak. Yarın ayrımcılığa son vereceğiz, yarın kayırmacılığa son vereceğiz. Devletin parasını savurganlığa son vereceğiz. 50 günde 107. miting. Ve şafak 1 herkesi kucaklayan bir cumhurbaşkanı. Sağcı, solcu, AK Parti'li CHP'li yok, hepimizin cumhurbaşkanı.

-Gelincik tarlası gibisin İstanbul, İzmir'de muhteşemdin, Ankara'da muhteşemdin, ama İstanbul'da 5 milyonsun, 5!

-Herkesi kucaklayacağız biziz, Yahya Kemal, Necip Fazıl, Nazım Hikmet hepsi bizim değerimiz.

-50 günde 107 miting yaparken, meydanları süsleyen kardeşlerim, güvenlik tedbirleri alan polislerimiz, Ramazan ayında oruçlu oruçlu meydanları dolduranlar, gürültü kirliliği verip bebeklerini uyandırdığımız anneler, bu güne kadar emeği geçen hepinize teşekkür ediyorum, hakkınızı helal edin diyorum.

-Yarın bütün valileri ve kaymakamları uyarıyorum; Türkiye'yi daha fazla rezil etmeyin, sizler devletin valilisiniz Erdoğan'ın valisi değilsiniz.

-TRT sen benim mitingimi versen ne olur? Vermesen ne olur?

-Yorgun bir cumhurbaşkanı değil, taze kan bir cumhurbaşkanı. Meydanlar ey diye bağıran bir cumhurbaşkanı değil, gelecekten bahseden bir cumhurbaşkanı, nanoteknoloji, uzay madenciliği, sürücüz arabaları anlatan bir cumhurbaşkanı.

-Kıraathane değil, fabrika açacağım diyen bir cumhurbaşkanı. 16 yılın sonunda bedava kek değil, aş, iş diyen bir cumhurbaşkanı.

-Bugün formalarınızla gelin dedim. Ne de iyi yaptınız, Fenerbahçeli ile Beşiktaşlı, Galatasaraylı ile Trabzonsporlu Bursasporlu ile Yalovasporlu işte böyle bir Türkiye olacağız.

-Sizinle gurur duyuyorum, 5 milyonla gurur duyuyorum, 81 milyonla gurur duyuyorum.

-Cumhurbaşkanı olduğumda OHAL'i kaldıracağım

100 içinde günde yapacaklarını anlattı:

48 saat içinde OHAL kalkacak.

Merkez Bankası 100 gün içinde bağımsız hale gelecek.

PKK, IŞİD, FETÖ gibi terör örgütleriyle amansız mücadele edeceğiz.

Passolig'i hemen kaldıracağız.

Suriye'ye büyükelçi atayacağız. 4 milyon Suriyeliyi davulla zurnayla memleketlerine göndereceğiz.

-Spordan siyaseti arındıracağız, futbol takımlarının seçimlerine karışmayacağız.

-TFF'yi yönetmeye kalkmayacağım. Passolig'i hemen kaldıracağız.
Bağımsız ve tarafsızı yargı için ne gerekiyorsa yapacağım. Tencereye dert değil, et girmesi için bağımsız bir yargının olması şarttır. Önce oradan başlayacağım.

-Size söz veriyorum, hiç kimsenin telefonu dinlemeyecek.

-Başta Kuleli Askeri Lisesi olmak üzere askeri okulları hemen açacağız.
Medya, yalaka medya, yandaş medya! Hemen medya ile ilgili yasal düzenlemeler yapacağız.

-Kamu da yükselme müdür olma, müsteşar olma, objektif ölçüleri olacak. Kimsenin etnisitesine. mezhebine, cinsiyetine, başıaçık kapalı bakılmayacak.
Başörtülü kardeşim, bu yalancılarına bakma sen.

-Kendileri afiş yaptırıyor, altına CHP yazıyor. Başörtüsünü kaldıracağım yazıyor. Bunlar ahlaksız, bunlar şerefsiz. Sana söz veriyorum, başörtüsünü ister evinde, ister okulda, ister sokakta, ister devlet dairesinde tak. Benim böyle bir sorunum yok.

-Polislere hemşerileri, din görevlilerine 3600 ek göstergeyi vereceğim.
Kamu bankalarını sektörel bazda yeniden yapılandıracağız.

-Seçilir seçilmez hemen Avrupa'daki başkentleri gezeceğim. AB ile ilgili müzakereleri hızlandıracağız.

-Üniversiteleri, milleti, şehitleri böldü. Bölünen üniversiteleri hemen birleştireceğim.

-Çiftçiye mazot 3 lira olacak, asgari ücret 2200 lira, en düşük emekli maaşı 1500 lira olacak.

-Karadenizli kardeşim sana medeniyetler kenti İstanbul'dan sesleniyorum fındık 15 lira olacak

-Sanki aşiyanda geziyorum, bir gecekondudan boğazı seyrediyorum.

-100 gün içinde cemevlerinin hukuki statüsünü tamamlayacağız. 100 gün içinde yerel yönetimleri güçlendireceğiz. 100 gün içinnde Denizli, Bursa ve İstanbul'da moda, tekstil ve tasarım akademisi kuracağız

-Aile sigortasını devreye sokacağız, engelliler için yaşam merkezleri kuracağız.

-TÜRKSAT canlı yayın frekansına sabotaj var bilgisi geldi. Erdoğan gidiyorsun, delikanlı ol 2 dakika öyle git.

-Gitmenin de bir şerefi var, giderken doğru düzgün git. Yarın akşam Recep Tayyip Erdoğan seçilirse, piyasalarda panik artacak faiz, dolar yükselecek

-Euro yükselecek, beton ekonomisi devam edecek.

-Erdoğan kazanırsa telefonlarınız dinlenmeye devam edecek, korku düzeni devam edecek, kindar nesiller yetiştirecek. 

Yarın akşam İnce kazanırsa; üretim artacak, dolar düşecek, faizler inecek, euro inecek...

Yarın akşam İnce kazanırsa, devlet kemer sıkacak, vatandaş değil! Beyin göçü duracak, bağımsız mahkemeler gelecek, tencereye et girecek et....

İnce kazanırsa, İstanbul'un bütün parklarında çdcuklarımızda gençlerimize uyuşturucu satıyorlar 100 gün içinde kökünü kazıyacağım.

Yarın akşam İnce kazanırsa, sadece İnce kazanmayacak! AK Partili, MHP'li HDP'li İYİ Parti'li Saadat Parti'li kardeşim kazancak. İnce kazanırsa, Türkiyem kazanacak.

Anamda gelmiş Yalova'dan, buradan Yalova'ya geçicem. Yarın sabah tarhana çorbası ile yoğurt istiyorum.

'CANLI YAYINI ENGELLEYENLERİ CANLI YAYINDA YARGILAYACAĞIZ'
Şu anda 5 milyon insan Maltepe'de ama hiçbir televizyon kanalı canlı yayın veremiyor, ahlaksızlığın böylesi dünyaya örnek olsun. Bunları bugün bu canlı yayını engelleyenleri, canlı yayında yargılayacağız. Bağımsız yargıya göndereceğiz bunları. Bu ahlaksızlık bunu yapıyor. Ne yaparsan yap sonuç değişmeyecek! Yarın oy pusulası bedava, aziz milletim, mühür bedava. Alacaksın eline mührü basacaksın İnce'nin üzerine mührü kurtulacaksın bu işten. 24 senedir İstanbul'u yönetiyor, 16 senedir Türkiye'yi yönetiyor, geldiğimiz noktaya bakın.

Erdoğan kendisinden önceki projeleri devam ettirmişti, ben de ondan sonraki projeleri devam ettirirdim.

Marmaray'ın projesine imza atan MHP'li bakan Enis Öksüz'dür.

Mesela 3. boğaz köprüsü 1991 de Demirel tarafından yer tespiti idi.

3. havalimanının adı Kuzey havalimanı idi.

'İSTANBUL'U BOZDULAR'
Şimdi 1-2 gündür bir şey yapıyorlar. Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'ne 5 günlük süren var seni diyor dışarı atıyorum diyor.

Ankara'da 1100 odalı sarayın var. Doymuyor saray var, doymuyor sarayperest. Orayı da saray yapacakmış kendine. Ankara'daki Saray'ı bilim merkezi yapıp, öğrencilere vereceğim. İstanbul'da onun kullandığı sarayları üniversitelerin kültür sanat faaliyetleri için ünversitlere vereceğim. Marmaris'teki sarayı engelli kardeşlerime vereceğim.

Stadyumların yerine millet bahçesi kuracakmış! Ali Sami Yen'in yerine ne kurdun? Sen dünyanın en büyük millet bahçesi Atatürk Orman Çiftliğine saray yaptırdın kendine. Cumhurbaşkanı değil İstanbul İmar müdürü.

Erdoğan kupon arazi müdürü, ben se İstanbul'da tapusunu alamayan garibanların abisi olacağım. İstanbul'un estetiğini, kimliğini bozdular, İstanbul'u katlettiler, İstanbul'u bir ucuz şehir yaptılar. Son günlerde bir moda başladı, devlet yönetimini değiştirecekmiş. Şemaya bakın, ortada bir güneş var beyefendi yanında yalakaları. Böyle bir devlet, şirket yönetimi yok.

Arkadaş kampüs dedirtmiyordu, külliye dedirtiyordu, Burada finansçı olmuş! Paralel bir devlet kuruyor. Bu yapı hastalıklı, tek adam yapısıdır.

Buraya baktığınızda Avrupa Birliği bakanlığını kapatmış. Burada hayvancılık yok, ne geleneksel üretim var, ne de gelecekle ilgili planı var.

Yangın var Erdoğan yangın! Mutfak yanıyor! Yanındakileri değiştirdi, bakanları, kanunları değiştirdi, olmuyor düzelmiyor.

Nasıl değişir biliyor musun? Erdoğan sen değişince düzelir sen! Bu devlet yönetimine ilave olacak., hayvancılığı, esnafı ekleyeceğiz. Kamu görevlileri tedirgin olmasın, pazartesi günü işinizin başında olacaksınız. Yolsuzluğa bulaşmadıysanız, ehliyetliysen görevine devam edeceksin.

5 milyonu görünce kesin yayını diyor.

Erdoğan, Demirel'in yaptığı köprüden bayramlarda bedava geçiyoruz, Erdoğan'ınkinden para ile geçiyoruz. Demirel'in yaptığı köprüden gidiş-geliş 11 liraya geçiyoruz. Erdoğan'ınkinden 228 liraya geçiyoruz

Senin köprü 228 lira, Demirel'in 11 lira dedim. Sen dedin Yalova'ya giderken Osmangazi'den geçmiyor musun? diyor. Erdoğan sen nasıl bir yalancısın Erdoğan! Esenler'den kalkan otobüsten kamyoncuya 3. köprüyü zorunlu tutuyorsun. Benim derdim, otobüsçü, kamyoncu o nasıl geçecek? Parası olan geçsin! Şehir hastanelerinde yüzde 70'lik doluluk garantisi var, parası olan hastaneye gitsin diyebilir.

Benim cumhurbaşkanlığımda Erdoğan'dan farkım ne olacak?
Ben bu memlekete kalite getireceğim, yol yapıyor çöküyor. Hastane yapıyor içinde hemşire yok.
Benim projem 3 B: Barışacağız, büyüyeceğiz, bölüşeceğiz.
Yatırımcıya güvence vereceğiz, yerli ve yabancı yatırımcı güvenecek. 
Gençler, öğrencilerim, evlatlarım onun dediği gibi olmaz. Kindar nesil bu işi yapamaz, bilinçli özgüven sahibi bir nesil olacaksınız. Marka yaratacaksınız, marka,.. 
Önümüzdeki 5 yıl içerisinde 16 yeni meslek çıkacak, bugün ilkokulda okuyanların yüzde 65'i şu an için bilinmeyen mesleklerde çalışacak.

Faiz artıyorsa evinin değeri düşüyor, arsanın değeri düşüyor, her gün cebinden para alınıyor demektir. Gençlerle birlikte faizleri indireceğiz. Faizler polisiye tedbirlerle inmez, akılla, bilimle iner. 50 gün boyunca her gittiğim yerde Erdoğan'a seslendim; Gel bir televivzyon programına gelemedi! Lidermiş çakma lider bu çakma lider.
İstanbul'da 5 milyon, Ankara'da 2 milyon, İzmir'de 3 milyon vatandaşımıza seslendim. TRT bunlardan 1 saniyesini bile vermedi. Şimdi bu TRT'ye ne yapmalıyım sizce? Satalım mı bu TRT'yi? 
Anayasada TRT'nin bağımsız, tarafsız olacağız. Anayasayı çiğneyen bu TRT Genel Müdürü'nü bağımsız yargı oluşturduktan sonra yargıya göndereceğiz.

Faizler yükselince faiz lobisi dedin, şimdi de soğan lobisi mi diyecek.

Bu seçim eskinin son seçimi, yeninin ilk seçimi, ustaya bakın ustaya! Soğan doları geçmiş! Marifetini gör, çakma usta!

36 SAATLİK SEFERBERLİK İLAN EDİYORUM
Yarın sabah 05:00'te sandık başında olacaksınız. Sağlık sorununuz yoksa akşamdan okul bahçelerine gidin. Hastalanmayacaksınız, acıkmayacaksınız, susamayacaksınız! Bu Erdoğan memlekette OHAL ilan ediyor ya ben de size 36 saat sonra kaldırılmak üzere seferberlik ilan ediyorum. 36 saat sonra seferberlik kaldırılacak, sandık başlarından ayrılmayacaksınız. Tuvalete gitmeyeceksiniz, yemek memek gelmeyince bağırmayacaksınız. 1 gün oruç tutun bir şey olmaz.

Ben yarın Yalova'da oyumu kullanıp, doğru Ankara'ya YSK'nın önüne gideceğim, hiçbir şekilde yok şu varmış, bu varmış Erdoğan kaybedince bırakmazmış. Bu memleket sahipsiz değil, oradayız, meydanlardayız, sokaklardayız. Demirel 6 defa nasıl kaybettiyse, sen de öyle gideceksin.

Bu son çırpınışlarıdır, İstanbul'a 5 milyonu görmezden gelip canlı yayını kestiriyorsan Erdoğan! Sen bitmişsin. O bitmişlerden, tükenmişlerden medet umuyor ya. Geçen de Yenikapı'ya bitmiş tükenmiş bir siyasetçi desteğe gelmiş (Tansu Çiller)

Burada söylüyorum, oğlanın kredisi için gelmiş olabilir mi? Acaba kuru sabitleyip borcu bankaya yıkmış olabilir misin? Koltuğa oturunca daha fazlasını yapacağız. 50 günde 68 vilayete gidebildim, gidemediklerimden özür diliyorum, Cumhurbaşkanı olarak ilk gideceğim il Erzurum olacak. Oradan başlayacağım.

Meydanları dolduranlar umutlarınızı yeniden tazeleyin, yarın bambaşka bir gün olacak.Sahnenin sağ tarafında olan kardeşlerim siz beni göremiyorsunuz, ama ben sizin yüerğinizi hissediyorum. Yürek yüreğeyiz, gönül gönüleyiz, Bu işi başardık Allah'ın izni ile. Çok teşekkür ediyorum, aziz İstanbul.

Bu kampanya süresince, bazı mektuplar elime geçti. Onları Çankaya Köşkü'nün müzesinde yayınlayacağım. Türkiye'nin bu devasa sorunlarını yorgun bir adam, milletten kopmuş bir adam çözemez, bu sorunları taze bir kan çözer. Aslen Rizeli, Rize çayı bile içmiyor. Kilosu 4500 TL olan beyaz çay içiyor! Bu Türkiye'nin sorunlarını çözemez, Türkiye'ye yeni bir isim lazım, taze bir kan lazım.

Muharrem İnce, "Anacım açılışı hanımla yaptık, kapanışı da seninle yapalım" dedi, annesi Zekiye İnce ile birlikte Maltepe'de milyonları selamladı...

"Muharrem İnce''den 36 saatlik seferberlik çağrısı" haberi, 23 Haziran 2018 tarihinde yazılmıştır. 23 Haziran 2018 tarihinde de güncellenmiştir. Politika kategorisi altında bulunan Muharrem İnce''den 36 saatlik seferberlik çağrısı haberi 2018 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Muharrem İnce''den 36 saatlik seferberlik çağrısı 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Politika konusunda 29 Mart 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Hubbard Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 16:12 Yeniden Refah Partisi'nin adayı, AKP'nin lehine geri adım attı!
  2. 16:04 Fenerbahçe'nin Transfer Hızı: Lorran ve Rodriguinho Gündemde!
  3. 15:58 ABD'de Şubat Ayında Tüketim Harcamaları Yükseldi, Ancak Gelirler Beklentilerin Altında Kaldı
  4. 15:55 Mossad Başkanı Hamas ile Rehine Takası Önerdi, Netanyahu Reddetti
  5. 15:52 Güven Hokna'nın Set İtirafı: Yaprak Dökümü'nde Tuvalet Temizliği!
  6. 15:47 Kırlangıçların Uzun Mesafeli Uçuş Yetenekleri: İsveç Araştırması Detayları Ortaya Çıktı
  7. 15:33 RTÜK, Yerel Seçim Öncesi Siyasi Reklamların Yasaklanacağını Duyurdu!
  8. 15:28 Fiorentina, Zaniolo Hamlesiyle Transfer Pazarında Hareketlilik Yaratıyor
  9. 15:21 İsrail'in Halep'e Hava Saldırısında 38 Kişi Öldü
  10. 15:15 Beşiktaş, 2024-2025 Sezonu İçin Transfer Komitesi Kurdu
  11. 15:10 Xabi Alonso, Gelecek Sezon İçin Kararını Verdi: Leverkusen'de Kalacak!
  12. 15:05 Kurtuluş Kuş'un Evlilik Heyecanı Acı Haberle Karıştı: Eşi Nezaket Şimşek'in Düşük Haberi
  13. 15:04 Perde Arkasında Gizlenen Cinayet: 'Anneme Taciz Etti, Öldürdüm'!
  14. 15:00 Wasco'da Korkunç Olay: İnşaat İşçileri Bacak Çiğneyen Adamla Karşılaştı!
  15. 14:55 İsrail Kısıtlamalarına Rağmen Mescid-i Aksa’da Cuma Namazı Kılındı
  16. 14:51 Lamborghini'nin Yenilenen Logosu: Güçlü, Zarif, Cesur
  17. 14:43 Yapay Zeka: İş Dünyasında Devrim, Akademide Yenilik
  18. 14:39 Kosova'nın Kuzey Mitroviça Bölgesinde Türkçe Resmi Dil Oldu!
  19. 14:37 Babacan'dan Erdoğan'a maaşı çağrısı: "Milyonlarca emekliyi aldatmaktan vazgeçin!"
  20. 14:34 Osayi-Samuel Trabzonspor Fenerbahçe Maç’ı İçin "Şiddet Maçı Bıraktırmalıydı”dedi
Politika Haberleri