Muharrem Sarıkaya, cinsel organ çizip AK Partili isme vermiş

Muharrem Sarıkaya, cinsel organ çizip AK Partili isme vermiş

Muharrem Sarıkaya, cinsel organ çizip AK Par... Muharrem Sarıkaya'ya Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ile yaptığı yayında İhlas Haber Ajansı (İHA) muhabiri Ahmet Demir'e tokat atmasının ardından tepki yağmıştı.

İstifa eden Habertürk Ankara Temsilcisi Muharrem Sarıkaya'nın Sabah gazetesinde Ankara Temsilciliği yaptığı dönemde işten çıkardığı Şamil Tayyar’a, tazminat isteyince kağıda penis resmi çizip "Anca bunu alırsın" dediği ortaya çıktı.

Muharrem Sarıkaya'ya Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ile yaptığı yayında İhlas Haber Ajansı (İHA) muhabiri Ahmet Demir'e tokat atmasının ardından tepki yağmıştı. Tartışma yaratan anların ardından Muharrem Sarıkaya'nın Sabah gazetesinde yöneticilik yaptığı dönemde Şamil Tayyar'la tartışması tekrar gündeme geldi.

Gazeteden haklarını isteyen Tayyar'a Sarıkaya'nın A4 kağıdına penis resmi çizerek "Anca bunu alırsın" dediği iddia edildi. Odatv'ye konuşan Adalet ve Kalkınma Partisi MKYK Üyesi Şamil Tayyar yaşananların gerçek olduğunu söyledi.

Sabah Gazetesi satılınca mobbing başladı

Turgay Ciner Sabah gazetesini satın alınca çalışanlara yeni bir sözleşme getirdi. O sözleşmede çalışanların bütün özlük haklarının sıfırlandığı iddia edildi.

Çalışanlar bu sözleşmeyi imzalamadı. Bazı çalışanların mobbinge uğradığı, Ankara dışına, Habur'a, Şırnak'a sürgüne gönderildiği ve Cumhuriyet tarihinde bir gazete yönetimi tarafından ilk defa sürgün politikası uygulandığı öne sürüldü. O esnada gazeteden çalışanlar işten çıkarıldı.

Sarıkaya'nın odasında kavga

Bu süreçte Şamil Tayyar, Sarıkaya tarafından odasına çağrıldı. Alacaklarından vazgeçmesini istedi.

Tayyar, alacaklarından vazgeçmeyeceğini ancak kıdem tazminatının helal olduğunu ve bir lira da olsa alacağını, kıdemini aldığı takdirde istifa edeceğini söyledi. Bunun üzerine Sarıkaya, bir kağıdın üzerine penis resmi çizerek "Anca bunu alırsın" dedi.

Tayyar ile Sarıkaya arasında büyük bir tartışma yaşandı. Tayyar, Sarıkaya'ya yumruk atacakken Sarıkaya'nın savunmasızlığı nedeniyle vazgeçti. Ardından Tayyar yüksek miktarda tazminat kazandı.

350 bin TL tazminat aldı

Habertürk yönetiminden birisi Tayyar'ı görüşmeye davet etti. Tazminatını ödeyeceklerini ve istediği takdirde işe dönüş yapabileceği söylendi. Tayyar bu isteği kabul etmedi. Tayyar, Sabah gazetesine dava açmasının nedenini Sarıkaya'nın ahlaksızlığı olarak gösterdi.

O tarihte 350 bin lira tazminat kazanan Tayyar, bütün bu paradan vazgeçebileceğini, bir kuruş bile almayacağını ancak Sarıkaya'nın işten çıkarılmasını talep etti. Ancak gazete isteği yerine getirmedi. Sarıkaya görevine devam etti ve son olarak İHA muhabirine tokat atmasıyla gündem oldu.

AKP MKYK Üyesi Şamil Tayyar olayı doğruladı.

"Tedavi olması gerekirken ekrana çıkarılması üzücü"

Şamil Tayyar sosyal medya hesabından, Muharrem Sarıkaya'nın gazeteciye tokat attığı videoyu paylaşıp "Ankaralı gazeteciler iyi tanır bu zatı, vukuatı bununla da sınırla değil, tedavi olması gerekirken ekrana çıkarılması üzücü. Şiddete maruz kalan emekçi kardeşime de geçmiş olsun." 

 

"Muharrem Sarıkaya, cinsel organ çizip AK Partili isme vermiş" haberi, 21 Aralık 2021 tarihinde yazılmıştır. 21 Aralık 2021 tarihinde de güncellenmiştir. Gündem kategorisi altında bulunan Muharrem Sarıkaya, cinsel organ çizip AK Partili isme vermiş haberi 2021 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Muharrem Sarıkaya, cinsel organ çizip AK Partili isme vermiş 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Gündem konusunda 23 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 19:41 Özgür Özel, eski cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer'i ziyaret etti
  2. 19:30 Rusya, Türk Hava Yolları'nın Rus Vatandaşlarına Meksika ve Arjantin Seyahatlerinde Uyarı Yaptı
  3. 19:27 EPA'nın Yeni Standartları: Ağır Yük Araçlarında Emisyon Kısıtlamaları ve Elektrikli Araç Endişeler
  4. 19:24 İsmailağa Cemaati'nde Lider Değişimi: Fikri Doğan Yeni Şeyh Olarak İlan Edildi
  5. 19:21 Patiswiss AG: Türkiye'deki 'Küflü Çikolata' Krizi Hakkında Önemli Açıklama!
  6. 19:16 24 Nisan hava durumu tahminleri
  7. 19:09 Borsa günü gerileyerek kapattı
  8. 19:09 Fatih Terim'in Panathinaikos'u: Yunanistan'da Çifte Kupa Hedefi!
  9. 19:06 24 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları
  10. 19:03 Borrell: Gazze'deki İsrail Saldırılarına Sert Tepki
  11. 18:54 Samsun'da Deniz Somonu: Lezzet ve Ekonomi Bir Arada!
  12. 18:50 Erdoğan, 23 Nisan'daki TBMM Oturumu Yerine İsmailağa Cemaati Liderinin Cenazesine Katıldı
  13. 18:46 Galatasaray'da şampiyonluk için kritik son 5 hafta başladı!
  14. 18:46 İngiltere, savunma bütçesini artırmayı planlıyor
  15. 18:45 Ev Yapımı Parmak Tatlısı: Geleneksel Lezzetin Sırrı!
  16. 18:15 Yeni Araştırma: Şarkı Sözleri Daha Öfkeli ve Tekrarlı Hale Mi Geliyor?
  17. 18:11 ABD'de Yeni Konut Satışları Mart Ayında Güçlü Büyüme Kaydetti, Fiyatlar Hafif Geriledi
  18. 18:10 Filistin'e destek veren bir milletvekiline 'terör' suçlaması yapıldı
  19. 18:08 Yaşlı Nüfus Hızla Artıyor: TÜİK'in Son Verileri
  20. 18:07 iflas dalgası devam ediyor: Türkiye'nin iki dev şirketi daha iflasını açıkladı!
Gündem Haberleri