Murat Kurum'dan, Ekrem İmamoğlu'na hodri meydan! Mal beyanı sorgusu!

Murat Kurum'dan, Ekrem İmamoğlu'na hodri meydan! Mal beyanı sorgusu!

Murat Kurum'dan, Ekrem İmamoğlu'na hodri mey... AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum, Ekrem İmamoğlu'na mal beyanı konusunda ısrar ediyor! Ümraniye'de Mitingi'nde vatandaşlara seslenen Kurum, Ekrem İmamoğlu'na seslenmeden durmadı! Ekrem İmamoğlu, mal beyanı ile..

AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Bölge Başkan adayı Murat Kurum, Ümraniye'de düzenlediği mitingde vatandaşlara seslendi. Kurum, protesto sırasında mal beyanlarını sakladığı gerekçesiyle İmamoğlu'na şu yanıtı verdi: "Devlete, millete emlak beyannameleri verdiler, bir süre sonra ortaya 1.5 milyar liralık yepyeni bir eşya çıktı. Neden saklanıyorsunuz. Neden saklanıyorsunuz?" Saklanıyor musun, İstanbullu vatandaşlarımızın mal beyanında bunu açıklamıyor musun?" dedi.

İstanbul Büyükşehir Halk Birliği (İBB) Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Ümraniye'de düzenlediği mitingde vatandaşlara seslendi. Gösteriye Kurum'un yanı sıra Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, AK Parti Ümraniye ilçe başkanı Salim Çetinkaya, MHP Ümraniye ilçe başkanı Seyfi Sönmez, milletvekilleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Enstitünün gösterisini ilgiyle izleyen vatandaşlar, konuşmalar sırasında alkışladı. Kurum, miting sonunda vatandaşlara karanfil attı.

images-106.jpg

"ADAYLIĞIMIZIN AÇIKLANDIĞI GÜNDEN BU YANA İSTANBUL'UMUZU AYAĞA KALDIRMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ."

İBB başkan adayı Murat Kurum mitingde şunları söyledi: . , "Başvurumuzun açıklandığı günden bu yana aşkla, heyecanla, büyük bir heyecanla çalışıyoruz." İstanbul'u canlandırmaya çalışıyoruz. İstanbul'un beş yıllık saltanatını tamamlamak için neredeyse 90 gündür sahadayız. Nereye giderseniz gidin o sevgiyi, heyecanı görüyoruz. Bu gerginlik bazı insanları rahatsız ediyor. Bazı insanlar kaygılı. Şimdi hangi tatil beldesine gitmemiz gerektiği konusunda rezervasyon yaptırıyorlar. 31 Mart'ta onları uzun bir aradan sonra harika bir tatile göndereceğiz. Hayallerimizin sevilen şehri İstanbul'a hizmet etmek için yola çıkıyoruz. Ancak samimi hayallerin, yalnızca kalpten yapılan hayallerin gerçekleşebileceğini biliyoruz. Hiçbir annenin ve çocuğunun deprem endişesi yaşamadığı bir İstanbul hayal ediyoruz. Tüm evlerimiz güvende olsun. Trafiğin artık zor olmadığı bir İstanbul hayal ediyoruz. Sokaklarının huzur ve güven dolu olduğu, genç erkek ve kadınların geleceğe umutla baktığı, kimsenin kendini yalnız hissetmediği bir İstanbul hayal ediyoruz. İstanbulumuzu hiçbir zaman kaderine bırakmayacağız. Her an her zaman insanlarla birlikteyiz. "Bu söz, verdikleri ama tutmadıkları ve hatırlamadıkları sözler gibi değil" dedi.

images-107.jpg

"Yeni bir film yazarsınız, maskeniz düşer." İBB'nin mevcut yönetimini eleştiren Kurum, şunları söyledi: "İstanbul beceriksiz bir yönetim altında huzursuz ve mutsuz. Çünkü İstanbul son 5 yılda beceriksizliğin ve beceriksizliğin kurbanı oldu. Bu şehri depreme hazırladıklarını söylediler. Ama" tek bir çiviye bile basmadılar." "Reklam ve deprem tespiti için bütçe göstermediler, ulaşım sorununu çözeceklerini söylediler ama iş tam bir çileye dönüştü. Kutlamaları planlarken bu aziz milletin kaynaklarını israf ettiler. İstanbul'un kaynaklarını, yetimin hakkı demeden onların refahı için top top dağıttılar. Üstelik utanmadan savundular. İsrafı bıraktıklarını ama en fazla israfı yarattıklarını söylediler. Vatandaşlarımızı İstanbul’dan uzaklaştırdılar. Hatta kadınlarımıza ev hanımı ve işçi olarak ayrımcılık bile yapıyorlar. Binlerce kadın işçimizin ekmeğiyle tereyağıyla oynayıp işten ayrıldılar. Verdikleri sözlerin hiçbirini yerine getirmediler. 100 bin evi, metro hatlarını, megabüsleri unuttular. Bu milleti hayal kırıklığına uğrattılar, bu milleti hayal kırıklığına uğrattılar. Hala hile yapmaya devam ediyorlar. Bir uyum politikası benimsemişler ve onu takip ediyorlar. Bu film bitti. Yeni bir film yazıyorsun, masken düştü. 2019 kampanyalarında geldiler, konuştular, söz verdiler. Her şeyin yoluna gireceğini söylediler. "Oyunuzu istediler ve gittiler."

 

"Varlıklarını açıkladılar ve bir süre sonra ortaya 1.5 milyar lira değerinde yepyeni eşyalar çıktı." Kurum, İmamoğlu'nun mal beyanının eksik olduğunu kaydetti: "Yetkililere yüzlerce söz verdiler. Oturur oturmaz her şeyi unuttular. Afet mağduru kardeşlerimiz için sağlam, huzurlu evler yapınca kule yaptılar. yerine getirilemeyen para desteleriyle. Devlete ve millete mal beyanı verdiniz, bir süre sonra 1.5 milyar lira değerinde yepyeni varlıklar ortaya çıktı. Hav-ifadenizdeki şeyleri neden gizliyorsunuz, bizim İstanbullu vatandaşlar neden yayınlamıyorsunuz? 

"Murat Kurum'dan, Ekrem İmamoğlu'na hodri meydan! Mal beyanı sorgusu!" haberi, 27 Mart 2024 tarihinde yazılmıştır. 27 Mart 2024 tarihinde de güncellenmiştir. Politika kategorisi altında bulunan Murat Kurum'dan, Ekrem İmamoğlu'na hodri meydan! Mal beyanı sorgusu! haberi 2024 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Murat Kurum'dan, Ekrem İmamoğlu'na hodri meydan! Mal beyanı sorgusu! 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Politika konusunda 28 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Kaynak:İHA

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 04:08 O Afrika ülkesinden Avrupa'ya akıl almaz tehdit!
  2. 04:06 Tadic'in Beşiktaş maçı sonrası açıklamaları: 'Hain'
  3. 04:00 Tesla'ya otomatik pilot soruşturması gündemde
  4. 03:59 İsrail'de aşırı sağcı bakanlardan Netanyahu'ya tehdit geldi
  5. 03:14 En tehlikeli 4 burç!
  6. 03:12 Trafik poliçe fiyatlarına asgari ücret ayarı!
  7. 03:00 Hırsızlar boş daireleri pes dedirten o yöntemle belirledi!
  8. 02:58 Yalnızca 1 damla sürün et benlerinden kurtulun!
  9. 02:56 Aldığınız çilek dolapta birkaç gün dayansın: İşte o yöntem!
  10. 02:54 Bu yöntemle kediniz koltuklarınızı tırmalamayacak!
  11. 02:52 50 senelik turşucuların yöntemi! Turşu bozulmadan çıtır çıtır kalıyor
  12. 02:50 Artık düğünlerde 'Kim, ne taktı?' derdi bitti: İşte yeni dönem!
  13. 02:48 Ekmekler asla küf tutmayacak: Ekmek küflenmeden nasıl saklanır?
  14. 02:47 Bu hata çamaşır makinesinin ömrünü kısaltıyor: Çamaşır makinesi kullanırken bunu sakın yapmayın
  15. 02:31 Arap ülkeleri, Gazze'de ateşkes çağrısında bulundu
  16. 02:27 Müsavat Dervişoğlu'ndan mesaj geldi: Akeşener'den aldığımız bayrağı iktidara taşıyacağız
  17. 02:24 Hizbullah'ın bildirdiğine göre, Lübnan sınırındaki bir İsrail yerleşim yeri hedef alındı
  18. 02:21 Google, o hizmetini kapatıyor: Şirket açıklama yaptı!
  19. 02:19 Google arama, yapay zeka ile güçlendiriliyor: SEO uyumlu yenilikler geliyor!
  20. 02:18 Manor Lords, çıkışıyla hemen zirveye oturdu! İndirimli fiyatıyla kaçırmayın: 10 Mayıs'a kadar!
Politika Haberleri