Mustafa Cengiz''den Küpler birliğine sert sözler

Mustafa Cengiz''den Küpler birliğine sert sözler

Mustafa Cengiz''den Küpler birliğine sert sö... Galatasaray''da devre arasında transfer edilen Mbaye Diagne, Kostas Mitroglou, Christian Luyindama, Marcao, Semih Kaya ve Emre Taşdemir için imza töreni düzenlenledi. Diagne, "Burada olmaktan çok mutluyum" ifadesini kullandı. Başkan Mustafa Cengiz Kulüpler Birliği''nin açıkladığı bildiriye ilişkin, "Bakkalda bile defter olur, ben Kulüpler Birliği yönetimindeyim, bana nasıl sorulmadı?" şeklinde kon

İmza töreni Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz'in sözleriyle başladı. Başkan Cengiz, "Bazı hizmetler gerçekten maddiyatla izah edilmez, bunun tek açıklaması arma sevdası, arma aşkıdır. Scout ekibimize de çok teşekkür ederim, elimizden geleni yaptık, İnşallah devamı da gelir" dedi.

DİAGNE: MUTLUYUM

"Galatasaray'ın oyuncusu olarak burada olmaktan çok mutluyum. Galatasaray gibi büyük bir kulübün parçası olmaktan mutluyum"

EMRE TAŞDEMİR: UÖMARIM ÜÇ KULVARDA DA ŞAMPİYON OLURUZ

"Başta Fatih Terim olmak üzere benim Galatasaray'a gelmeme katkı sağlayan herkese çok teşekkür ediyorum. Üç kulvarda devam ediyoruz ve umarım sezon sonunda üç kulvarda da şampiyon oluruz"

LUYİNDİMA: BURADA OLMAK MOTİVE EDİYOR

"Galatasaray çok büyük bir takım ve burada olmak bana büyük bir motivasyon sağlıyor. Herkese teşekkür ederim"

MARCAO: ELİMDEN GELENİ YAPACAĞIM

"Dünya çapında tanınan bir takımda oynayacak olmaktan ötürü çok mutluyum. Amacım, bu forma altında büyük başarılara imza atmak ve bu başarıları elde etmek için de elimden gelen her şeyi yapacağım"

MİTROGLOU: FATİH TERİM'E TEŞEKKÜR EDERİM

"Benim burada olmama sağlayan Fatih Terim'e çok teşekkür ediyorum, onunla beraber çalışıyor olmaktan dolayı heyecanlıyım. Galatasaray forması giyecek olmamdan dolayı çok heyecanlıyım"

Sarı-Kırmızılıların yeni futbolcularının ardından başkan Cengiz sözlerine şöyle devam etti:

Transferlerin ardından söz alan başkan Mustafa Cengiz şunları söyledi:

"Finansal Fair Play içerisindeyiz. İlk defa kâra geçtik. İnşallah bütün kulüplerimiz kâra geçer. Biz kulüp olarak istenen noktaya doğru gidiyoruz, daha iyi olacağını da umut ediyoruz"

14 ŞUBAT'TA STORE'A

"Galatasaray Spor Kulübü, taraftarıyla var. Sosyal camiayı oluşturan değerler vardır. Taraftarımız, 14 Şubat'ı hedeflediler biliyorum, GS Store'lara hücum etsinler. Ne var ne yok alsınlar! Benim istediğim model değil demesinler. Silgi de olsa kalem de olsa alsınlar. Kendilerinde olmayan bedeli, bir taraftar hediye etsin. Benfica'yı 14 Şubat'ta ağırlayacağız, o gün mağazalara hücum etmelerini bekliyoruz. Bir görevimizi yaptık, destek bekliyoruz"

LÜTFEN KANALA ABONE OLUN

"Dünya artık dijitalleşmeye gidiyor. Özellikle YouTube kanalına destek bekliyoruz. Yapılan abonelikler bize gelir getirecek ve istediğimiz efektif iletişimi sağlayacak. Lütfen kanala abone olun ve Türkiye'de değil, dünyada birinci olalım"

'TRABZONSPOR'A HAKSIZLIK YAPILMASINI İSTEMEYİZ'

Pazar günü oynanan ve hakem hataları nedeniyle gündemden düşmeyen Trabzonspor derbisi hakkında açıklamalarda da bulunan Cengiz, "Trabzonspor yöneticilerinin tepkilerine hak veriyorum. İnsanın canı yanınca bağırır, gayet doğal. Biz bunun abartılmasını istemiyoruz. Aynı tepkileri biz de verdik. Ben 150 gün ceza aldım. Biz, tek bir taç atışının bile yanlış verilmemesini istiyoruz. Trabzonspor'a haksızlık yapılmasını istemeyiz. Fenerbahçe, derbisindeki VAR konuşmalarını talep etmiştik. Türkiye Futbol Federasyonu bize cevap bile vermedi"

CENGİZ'DEN KULÜPLER BİRLİĞİNE SERT SÖZLER

"Kulüpler Birliği'nde yan yanasınız oturuyorsunuz. Biz Moskova'da maçtayız, 'Ayrıcalık tanıyamazsınız' diye bildiri yayınladınız. Belki o bildirideki birçok madde, bizden yana. Fakat kimse üzerine alınmadı. Çok büyük bilgi kirliliği var. O bildiriyi 17 kulüp imzalamadı. Sadece 8 kulüp imzaladı. Benim görüştüklerim, onaylamadıklarını, aceleyle imzaladıklarını söylediler. Göksel Gümüşdağ ve Ahmet Ağaoğlu, Kulüpler Birliği'nin bildirisini imzalamadı. İmza onayı zaten yok. Bakkalda bile defter olur, ben Kulüpler Birliği yönetimindeyim, bana nasıl sorulmadı?"

İmza töreninde konuşan 2. Başkan Abdurrahim Albayrak ise transfer sürecinden bahsederek, "Maicon'un Galatasaray'a karşı insanlığı, samimiyeti, adamlığı bizi duygulandırdı. Alan bize gelmeyi çok istedi. Kendi kulübüyle sıkıntıları vardı çözemediği için transfer gerçekleşmedi. Şunu gördüm ki Çinlilerle transfer görüşmesi yapmak çok zor" şeklinde konuştu.

"Mustafa Cengiz''den Küpler birliğine sert sözler" haberi, 12 Şubat 2019 tarihinde yazılmıştır. 12 Şubat 2019 tarihinde de güncellenmiştir. Spor kategorisi altında bulunan Mustafa Cengiz''den Küpler birliğine sert sözler haberi 2019 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Mustafa Cengiz''den Küpler birliğine sert sözler 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Spor konusunda 27 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Hubbard Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 00:30 İflas Haberleri Artıyor: Bir Giyim Şirketi Daha Kapanıyor!
  2. 00:27 Belçika Ukrayna'ya F-16 desteği verme kararı aldı
  3. 00:23 Türkiye yollarının Kötülüğü İlk Kez Bir İşe Yarayacak: Elektrik Üreten Süspansiyon Sistemi!
  4. 00:22 Tırnak Diplerinizdeki Bu Değişiklik Vücudunuzdaki Bir Organın Çöküşünün Habercisi Olabilir!
  5. 00:22 Tansiyon Sorununuza Çözüm Bu Bitkide! Tuz Bile Kullanılsa Tansiyonunuz Yükselmiyor!
  6. 00:19 Emeklilere Müjde: 08,00 İtibari İle O İşlem Ücretsiz!
  7. 00:19 Galatasaray'ın Tarihi Zaferi: Okan Buruk'tan Efsanevi Bir Başarı!
  8. 00:16 New York Borsası günü yükselişle tamamladı
  9. 00:09 Darphane 1 TL ve 50 kuruşların gramajını azaltacak
  10. 23:55 Arda Güler Real Madrid'te ilk golünü attı
  11. 23:43 Okan Buruk'dan efsane sözler; “Büyük rekorlara imza atıyoruz”
  12. 23:34 Fernando Muslera'nın rekoru! Çok konuşulacak rekor!
  13. 23:28 Yıldız Tilbe Yepyeni Görünümüyle Hayranlarını Şaşırttı: Tanıyamayacaksınız!
  14. 23:19 Okan Buruk'tan derbi açıklaması geldi!
  15. 23:04 Safiye Soyman-Faik Öztürk çiftinden kötü haber geldi! Faik Öztürk felç geçirdi!
  16. 22:09 Galatasaray, Adana'dan 3 puanla ayrılıyor!
  17. 22:02 Cinsel Organına Salatalık Sıkışan Kolombiyalı Pes Dedirtti!
  18. 21:38 Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'tan Tarihi Görüşme! Romanya Cumhurbaşkanı Lohannis Buluşması!
  19. 21:35 Altın Yatırımcıları Dikkat! Dünya Bankası'ndan Altın Fiyatları Hakkında Son Dakika Tahmini!
  20. 21:34 Gonca Vuslateri'nin Mutluluğu Taçlandı! Kızını Kucağına Aldı!
Spor Haberleri