Mustafa Dalcı'dan açıklama: "Kırmızı karttan sonra maç bitti"

Mustafa Dalcı'dan açıklama:

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 20. haftasında Adana Demirspor'a konuk olarak Yeni Adana Stadı'nda oynanan maçı 4-0'lık skorla kazandı. Maçın ardından Adana Demirspor Teknik Direktörü Mustafa Dalcı, karşılaşmaya dair değerlendirmelerde bulundu.

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 20. haftasında Adana Demirspor'a konuk olarak Yeni Adana Stadı'nda oynanan maçı 4-0'lık skorla kazandı. Maçın ardından Adana Demirspor Teknik Direktörü Mustafa Dalcı, karşılaşmaya dair değerlendirmelerde bulundu.

Yusuf Barasi'nin görmüş olduğu kırmızı kart sonrası maçın koptıuğunu belirten Dalcı, "Nabil'in pozisyonu kırılma anıydı. Çalıştığımız, istediğimiz, kırmızı karta kadar bizim istediğimiz oyun oynandı. Her şeyi biliyorduk. Antitezler uyguladık. Nasıl hücum ettiklerini biliyorduk. Kırmızı karta kadar hiçbir mesele yoktu bizim adımıza. O kırmızı kart çok erken geldi. 65'ten sonra beklediğimiz hamleler de olacaktı, oyunu riske atacaklardı. Bizim de düşündüğümüz hücum opsiyonları vardı. Kırmızı karttan sonra oyun farklı bir boyut aldı. Dışarıdan içeriden soktuğumuz oyuncular çok gençti. Reaksiyon gösteremedik. Kırmızı karttan sonra maç bitti. Fenerbahçe'yi kutluyorum, oyuncularımı yürekten tebrik ediyorum," sözlerini kullandı.

"Mustafa Dalcı'dan açıklama: "Kırmızı karttan sonra maç bitti"" haberi, 19 Ocak 2025 tarihinde yazılmıştır. 19 Ocak 2025 tarihinde de güncellenmiştir. Spor kategorisi altında bulunan Mustafa Dalcı'dan açıklama: "Kırmızı karttan sonra maç bitti" haberi 2025 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Mustafa Dalcı'dan açıklama: "Kırmızı karttan sonra maç bitti" 2025 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Spor konusunda 12 Şubat 2025 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 19:44 Naci Görür'den bir ile daha uyarı geldi: 'Zemini çürük'
  2. 19:40 İYİ Partili Selçuk Türkoğlu: Türkiye enerji bağımsızlığını kaybedecek
  3. 19:36 ABD; Ukrayna'nın NATO üyeliği gerçekçi değil
  4. 19:34 Ludwig Augustinsson: 'Mourinho’nun başarılarını izleyerek büyüdüm'
  5. 19:29 Bakan Göktaş; 30 bin yaşlımıza yatılı bakım hizmeti sunuyoruz
  6. 18:49 Rüyada doğum yapmak ne anlama gelir?
  7. 18:48 Rüyada doktor olduğunu görmek ne anlama gelir?
  8. 18:40 Hüseyin Yücel'den Serdal Adalı'ya: 'Beşiktaş'ı kim zarara uğrattıysa onun en büyük düşmanı benim'
  9. 18:36 Serdal Adalı Beşiktaş'ın yeni transferini duyurdu: '1 Mart'ta göreve başlayacak'
  10. 18:32 DEM Partili Hatimoğulları Erdoğan’a seslendi: “Ey Saray, Ey Erdoğan…”
  11. 18:29 Machester City, Real Madrid maçı öncesi açılan pankart gündem oldu
  12. 18:27 Bayraktar TB3 SİHA'nın ilk ihracat rotası belli oldu
  13. 18:23 Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu'ndan hakem ve yapı söylemlerine sitem!
  14. 18:18 ABD'de enflasyon beklentileri aştı
  15. 18:13 DEM Partili Bakırhan'dan Bahçeli'ye telefon: 'Türkiye'nin size ihtiyacı var'
  16. 18:09 NATO Genel Sekreteri Rutte'den Türk savunma sanayisine övgü: 'Temeli çok güçlü'
  17. 18:07 Emine Erdoğan, Yunus Emre Enstitüsü'nü ziyaret etti
  18. 17:57 Libya'da Devlet Bakanı'na suikast saldırısı düzenlendi!
  19. 17:57 Emeklilerin Bayram İkramiyesi İçin Eleştiri Tarihi: Karar Verileceği Gün Açıklandı
  20. 17:57 CHP'li Gülizar Karaca'dan kadına şiddet hakkında sunum yapan Yetiş'e tepki: "Ağır hakaret..."