Mustafa Keser-Bülent Ersoy kavgası büyüyor

Mustafa Keser-Bülent Ersoy kavgası büyüyor

Mustafa Keser-Bülent Ersoy kavgası büyüyor Benzemez Kimse Bize programıyla sadece 2 bölüm yayında kalan Bülent Ersoy ve Mustafa Keser arasındaki kavga büyüyor.

Star TV ekranlarında yayınlanan Bülent Ersoy ile Mustafa Keser'in sunduğu Benzemez Kimse Bize programı sadece 2 bölüm yayında kalabilmişti.

Programın sanatçının kaprisleri nedeniyle bittiğini iddia eden Keser, "Bana, 'Keserrr' diye bağırıyor, babanın uşağı mı var? Seni Diva değil, divan yaparlar. Seni sekize katlayacak isimler var. Divalık sana mı kaldı? Erkek tonuyla okuyor. Zeki Müren gitmiş, o kalmış... Hadi oradan... Kendini bir halt sanıyorsun. Canlı yayında bizi imtihan etsinler, kaybeden kazananın elini öpsün" demişti

Söylemezsem Olmaz' programında konuşan Bülent Ersoy ise "Haddini aşana cevap veririm, şahitlerle ve delillerle söylenenleri çürütürüm. Zaten program, benim programımdı. Oturduğum koltuk, ona battı. Ondan rahatsız oldu. Bana bir oda hazırlanmış, görmüyor mu? Zaten maddesel olarak da bir fark var, bunları bilmiyor mu?" ifadelerini kullandı.

Kaprisli değil mükemmeliyetçi olduğunu belirten sanatçı, "Mustafa Keser'i sevmiyorum. Bu tarz hareket eden insanlara sevgim varsa bile bir dirhem kalmaz. 'Diva' denmezmiş de beni divan yaparlarmış. Aklınca 1980 öncesinden beni vurmak istiyor. Şöhretim Türkiye sınırları dahilinde değil, dünyada" şeklinde konuştu.

Keser'in annesine küfür ettiğini de savunan 69 yaşındaki sanatçı, "Benim annem bir sene önce öldü. Sen bir sene önce annesi vefat eden birine bu kelimeyi nasıl kullanırsın? Kavgada söylenmez bu kelime! Çok çirkin bu söylem, ben seni Allah'a havale ediyorum" açıklamasını yaptı

"Bülent Ersoy'un annesine küfür ettiği" iddiasına YouTube kanalı üzerinden yanıt veren Mustafa Keser, "Ben orada fıkralar anlatıyorum, millet gülüyor, onları küfür olarak addetmiş. Benim ağzım kesinlikle küfürlü değildir. Bir tek kişi 'Mustafa Keser bana küfür etti' diyemez. TV'lerde 'anama küfür etti' diye ajitasyon yapıyor, söylediklerime cevap vermiyor. 'Belgelerle çıkacağım' dedi hala ortada belge yok" diye konuştu.

Bülent Ersoy ile Mustafa Keser arasındaki tartışma mahkemeye intikal etmişti. Bülent Ersoy, avukatı Serkan Toper aracılığıyla İstanbul Asliye Hukuk Mahkemesi'ne başvurarak kendisine hakaret ettiği ve kişilik haklarına saldırıda bulunduğu iddiasıyla Mustafa Keser'e 1 liralık manevi tazminat davası açmıştı.

Mustafa Keser ise eski program partnerinin bu hamlesi sonrası Ersoy'a göndermede bulundu. Usta sanatçı, "Karşı tarafa açılan tazminat davası, davacının kendine biçtiği değer kadardır" sözleriyle, Ersoy'u hedef aldı.

magazin-mustafa-keser-bulent-ersoy-kavgasi-buyuyor-1-14470278-5036-m.jpg

"Mustafa Keser-Bülent Ersoy kavgası büyüyor" haberi, 19 Ekim 2021 tarihinde yazılmıştır. 19 Ekim 2021 tarihinde de güncellenmiştir. Magazin kategorisi altında bulunan Mustafa Keser-Bülent Ersoy kavgası büyüyor haberi 2021 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Mustafa Keser-Bülent Ersoy kavgası büyüyor 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Magazin konusunda 19 Mart 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 14:18 Gökhan Gönül: Futbol Arenasından Antrenörlük Sahasına
  2. 14:02 İslam Memiş’ten Çarşamba Uyarısı: Altın Yatırımcıları Hazır Olsun!
  3. 13:50 AKP'li Cumhurbaşkanı imzaladı: Atama ve görevden almalar gerçekleştirildi
  4. 13:50 CHP'den Ulaş Karasu: "Cumhurbaşkanı ve Bakanlar, Anayasa'yı çiğneyip AKP propagandası yapıyor"
  5. 13:50 Alman Perakende Devi: Galeria Karstadt Kaufhof’un Çöküşü
  6. 13:48 Kim Kardashian ve Blake Lively, Kate Middleton Hakkında Olayı Hakkında Espri!
  7. 13:45 Gaziantep’in Geleneksel Lezzetleri: El İşçiliğiyle Süslenen İftarlar
  8. 13:38 Javier Milei’nin 100 Günü: Tartışmaların Odağında
  9. 13:35 Ahmet Kural ve Çağla Gizem Şahin: Bebek Heyecanı!
  10. 13:21 Tehlike Altındaki Canlılar: İstanbul’da Skandal Müze Operasyonu
  11. 13:17 Filistinli yetkililer İsrail'in hiçbir duyuru yapmadan Refah'a saldırı başlattığını belirttiler
  12. 13:17 Elma Sirkesi: Kilo Dostu Mucize İçecek
  13. 13:16 Arat üstünü çizdi! Fernando Santos'un yerine Hollandalı hoca geliyor!
  14. 13:06 Okyanus Sıcaklıkları Rekor Kırıyor: Küresel Isınma Hızla Artıyor!
  15. 13:05 Son dakika! İsrail Refah'a hava saldırını başlattı
  16. 13:02 Koni Salyangozu: Denizlerin Görünmeyen Ölümcül Tehlikesi!
  17. 12:59 Trabzonspor Yardımcı Antrenörü Egemen Korkmaz konuştu: "İnsani olarak şiddete reaksiyon gösterdim"
  18. 12:58 William'ın Prenses Kate'i aldattığı söylenen Rose Hanbury konuştu
  19. 12:57 Sürpriz! Yeni James Bond hayranların favorisi!
  20. 12:57 Sosyal medyada tıkladığınız linklere dikkat edin! Dolandırıcılar kol geziyor!
Magazin Haberleri