Nagehan Alçı tatiline ara verip İnce'yi aradı: Perşembe günü çok büyük bombalar açıklayacağım!

Nagehan Alçı tatiline ara verip İnce'yi aradı: Perşembe günü çok büyük bombalar açıklayacağım!

Nagehan Alçı tatiline ara verip İnce'yi arad... Uzun süredir köşesinde yazı yazmayan Habertürk yazarı Nagehan Alçı, bugün yeni parti kurma hazırlığında olduğu söylenilen Muharrem İnce ile ilgili yazısıyla geri döndü. Alçı, Muharrem İnce ile yaptıkları telefon görüşmesini aktardı.

 

Habertürk yazarı Nagehan Alçı, bugünkü "Dağ fare doğuracak mı?" başlıklı yazısında, "Bir haftadır siyasetten uzak, çocuklarımla sakin bir tatil yapmak için uğraştım ama Muharrem İnce'nin çıkışı nedeniyle bu imkansız." dedi. Alçı, Muharrem İnce'nin yeni parti çalışmaları nedeniyle tatiline ara vermek zorunda kaldığını belirtirken; İnce ile aralarında geçen telefon diyaloğunu yazdı. Muharrem İnce, Alçı'nın aktardığına göre, Murat Karayalçın'a kırgın olmadığını söyledi.

İŞTE NAGEHAN ALÇI'NIN YAZISI

Bir haftadır siyasetten uzak, çocuklarımla sakin bir tatil tatil yapmak için uğraştım ama Muharrem İnce'nin çıkışı nedeniyle bu imkansız. Nereye gitsem ve özellikle de CHP tabanında herkes aynı şeyleri soruyor ve konuşuyor. En sonunda bu ortamda siyaset orucunun olamayacağını görüp pes ettim. Önce yazılanları teferruatlı bir şekilde okudum ve Muharrem İnce’yi aradım. Gülerek açtı telefonu. Keyfi çok yerindeydi. ‘Sizin sayenizde tatil yapmak imkansız hale geldi’ diye girdim söze. “Valla bu süreçte beni hiç aramadınız. Tüm gazeteciler aradı ama siz hiç beni aramayınca şaşırdım. Demek tatil sebebiyleymiş. Ama az kaldı merak etmeyin Nagehan Hanım” dedi. “Perşembe bizi şaşırtacak bir şeyler söyleyecek misiniz? Yeni partiyi açıklayacak mısınız Muharrem Bey?” diye sordum. “Nagehan Hanım şundan emin olun, perşembe günü çok büyük bombalar açıklayacağım ama az zaman kaldı, daha fazla bir şey söyleyemem size. Aslında şu an kimseye demeç de vermiyorum ama sizin telefon ettiğinizi görünce nezaketen açtım” dedi. Perşembe siyasetin gözü kulağı Muharrem İnce’nin toplantısında olacak. İnce beklentiyi çok yükseltiyor. Peki bu yükselen beklentiyi karşılayan gerçekten bomba çıkışları olacak mı yoksa dağ fare mi doğuracak? Bunu yarın göreceğiz.

MURAT KARAYALÇIN'A KIRGIN DEĞİLİM

Murat Karayalçın’ın bir TV programında Muharrem İnce’nin "Parti değil, hareket başlatıyorum" çıkışı ile ilgili "Bu bir şantaj" değerlendirmesini İnce'ye sordum. “O açıklamayı dün gece düzeltti ve öyle bir şey kastetmediğini söyledi Sayın Karayalçın” dedi. ‘Kırgın değil misiniz?’ diye sordum... "Hayır neden kırgın olayım ki Nagehan Hanım? Partiden önemli bir büyüğümüz Sayın Karayalçın, zaten ne kast ettiğine açıklık getirdi" diyerek bir meydan okuma ya da gerginlikten kaçındı.

CHP'DE KILIÇDAROĞLU İMZASI

Bir hakkı teslim edeyim. 2018 haziranında, Muharrem İnce’nin yüzde 30’undan sonra -her ne kadar İnce seçim gecesini berbat yönetmiş olsa da- çok geniş çevreler tarafından genel başkanlığı tartışmaya açılan bir Kemal Kılıçdaroğlu vardı. Üstelik bu tartışma ilk kez yaşanmıyordu. Kemal Bey genel başkan olunsa da iktidar olmanın en zor olduğu partinin, CHP’nin yöneticisi olarak göreve geldiğinden beri kendi partisinin içinden açık ya da kapalı bir çok meydan okuma ile karşılaştı. Bugün, yani ağustos 2020 itibarı ile bu meydan okumaları çok net bir şekilde alt ettiğini, parti içi iktidarını mutlaklaştırdığını söyleyebiliriz. 2018’deki "İnce mi Kılıçdaroğlu mu CHP’nin başına geçmeli"den, "İnce, Kılıçdaroğlu’nun CHP’si ile mi kendi mi devam etmeli", noktasına gelindi. Bu, Kılıçdaroğlu’nun parti içinde mutlak iktidar olmayı başardığını gösteriyor. Muharrem İnce’nin çıkışı ve yol haritasına dair düşüncelerime Perşembe günkü açıklamalarından sonra devam edeceğim...

"Nagehan Alçı tatiline ara verip İnce'yi aradı: Perşembe günü çok büyük bombalar açıklayacağım!" haberi, 12 Ağustos 2020 tarihinde yazılmıştır. 12 Ağustos 2020 tarihinde de güncellenmiştir. Politika kategorisi altında bulunan Nagehan Alçı tatiline ara verip İnce'yi aradı: Perşembe günü çok büyük bombalar açıklayacağım! haberi 2020 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Nagehan Alçı tatiline ara verip İnce'yi aradı: Perşembe günü çok büyük bombalar açıklayacağım! 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Politika konusunda 29 Mart 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 00:13 Bakan Vedat Işıkhan'dan Emeklilere Maaş Açıklaması Geldi!
  2. 00:03 Endişe verici artış: Gençlerde kolon kanseri vakaları patlıyor!
  3. 00:03 Dikkat! Gelir Vergisi Beyanname Süresi Değişti!
  4. 00:03 Erdoğan'dan seçmene çağrı: Sandıklar namusumuza emanet
  5. 00:03 Ekrem İmamoğlu, 14. Kent Lokantası'nın açılışını gerçekleştirdi: "Cumhurbaşkanı bile gelebilir"
  6. 00:01 Korkunç Zincirleme Kaza: 3 Can Kaybı, 8 Yaralı!
  7. 00:00 İspanya, Nelson Kasırgası'nın etkisi altında: 4 kişi hayatını kaybetti
  8. 23:48 Son Dakika: Oy Kullanmayanlar 300 TL ceza ödeyecek
  9. 23:37 Akşener'in öfkesi neden seçimlere yakın zamanda arttı?
  10. 23:27 Avcılar'da Korkunç Olay: Tartıştığı Eşini Çocuklarının Gözü Önünde Öldürdü!
  11. 23:07 Uraz Kaygılaroğlu ve Berna Koraltürk'ten Paylaşımlar Soru işareti Uyandıran Cinsten!
  12. 22:33 Kazakistan, Doğal Felaketin Pençesinde: Binlerce Kişi Tahliye Edildi!
  13. 22:10 Akşener: “Mansur Yavaş, artık CHP Genel Merkezi’nin ev kölesi olmuştur"
  14. 22:06 Koç Holding'in hisselerindeki hızlı yükselişin nedeni açıklandı!
  15. 22:04 Banyonuzdaki Lekeler İçin Aspirinle Kolay Çözüm!
  16. 21:47 İmamoğlu seçime katılımın önemini vurguladı: "Oy kullanacaksınız, oyun bozacaksınız"
  17. 21:40 Yatırımcıların dikkatine: Dolar kurunda tehlike çanları çalıyor!
  18. 21:34 Akşener'den "Oyları bölmeyelim" açıklamalarına tepki geldi
  19. 21:22 Türkiye'nin Uzay Yolculuğu: Türksat 6A Tamamlanma Aşamasında!
  20. 21:21 Erdoğan'dan kendi adayına şaşırtıcı sözler: Boya bak boya!
Politika Haberleri