Narin cinayetinde amcanın eşi Melek Güran'ın ifadesi: "Her şeyi anlat dedim beni dinlemedi"

Narin cinayetinde amcanın eşi Melek Güran'ın ifadesi:

Narin cinayetinde amcanın eşi Melek Güran'ın... Diyarbakır'da hayatını kaybeden 8 yaşındaki Narin Güran'la ilgili soruşturma devam ediyor. Melek Güran, ifadesinde, kocasının otomobilinde Narin'e ait DNA'nın bulunması nedeniyle eşinden şüphelenmeye başladığını belirtti.

Diyarbakır'da hayatını kaybeden 8 yaşındaki Narin Güran'la ilgili soruşturma devam ediyor. Melek Güran, ifadesinde, kocasının otomobilinde Narin'e ait DNA'nın bulunması nedeniyle eşinden şüphelenmeye başladığını belirtti. Eşi tutuklandıktan sonra çocuklarıyla birlikte cezaevini ziyaret ettiğini ifade eden Melek Güran, Salim Güran'a bildiklerini açıklamasını ve bir şey saklamaması gerektiğini söylediğini, ancak eşinin Narin'e neden böyle bir şey yaptığına dair bir bilgiye sahip olmadığını aktardı.

ANNE, BABA VE AĞABEY'İN SAVCILIK İFADELERİ ORTAYA ÇIKTI

Salim Güran'ın tutuklanan 15 yaşındaki işçisi R.A. ile yaptığı görüşmeler soruşturma dosyasına dahil edildi. Güran'ın telefonunda yapılan incelemede, sildiği bazı görüşme kayıtlarına ulaşıldı. Narin Güran'ın son görüldüğü saat 15.15'ten sonra, Salim Güran ile R.A.'nın 5 kez iletişim kurdukları belirlendi. R.A.'ya, 21 Ağustos'ta Salim Güran ile yaptığı 08.33, 15.52, 18.37, 18.51, 18.52 ve 18.54'taki görüşmelerin içeriği sorulduğunda, hiçbir konuşmayı hatırlamadığını ifade etti.

Geri getirilen bir görüşmenin kaydı oldukça dikkat çekiciydi.

"HENÜZ ÖLMEMİŞ" İFADESİ SORULDU

Cep telefonlarında yapılan imaj çalışmalarında, aralarında yapılan görüşmede, "Salim'in 'O sondaki köşede bir şeyin düşmüş ha, sana ait bir şey, sondaki yamaçta. Yamacın köşesi taş' şeklinde konuşmaya karşılık, 'eeee' şeklinde cevap verdiğiniz, Salim Güran’ın da 'Biri yerde' şeklinde yanıt verdiği, buna karşılık 'Tamam şu ana kadar bende değil, tamam daha ölmemiş' diye yanıt verdiğiniz konuşmaya ilişkin diyecekleriniz nelerdir?" Sorusu üzerine R.A., "Valla ben böyle bir şey hatırlamıyorum," cevabını verdi.

Ancak Salim Güran bu konuşmayı kabul etmeyerek "Kullandığım trafonun elektriğini bazen kaçak yapmak için bir alet kullanıyordum. Olay günü de R.A.'yı o aleti bırakmış olduğum taşın dibinden alması için aradım. Narin'in ölümü ile bir alakası yoktur," diyerek cevap verdi.

PAMUK TARLASI KURTLANDI MI?

R.A.'ya, Salim Güran'ın ifadesinde pamuk tarlasındaki kurtlanma hakkında Mehmet Şerif Güran ile yaptığı görüşmeler de soruldu. R.A., pamuk tarlasındaki kurtlanmanın olay gününde yaşanmadığını belirtti.

MELEK GÜRAN: BAŞKA KİMSEDEN ŞÜPHELENMİYORUM

Salim Güran'ın eşi Melek Güran'ın da savcılık sorgusunun ayrıntıları ortaya çıktı.
Melek Güran, "Nevzat Bahtiyar ile eşim her zaman birlikte gezerler. Nevzat, eşime kardeşim derdi. Eşim'in Arif'e karşı bir kini yoktu, Eşim Narin'e neden böyle bir şey yaptı bilmiyoru," ifadelerini kullandı.

Narin'in DNA'sının Salim Güran'ın aracında bulunmasına ilişkin ise, "Narin'in kaybolduğu gün boyu araç eşimdeydi." yanıtını veren Melek Güran, "Narin de 8 yaşında olacağından ve araba süremeyeceğinden dolayı eşimden şüphelendim. Zaten bu yüzden tutuklandı. Başka kimseden şüphelenmiyorum," cevabını verdi.

"Narin cinayetinde amcanın eşi Melek Güran'ın ifadesi: "Her şeyi anlat dedim beni dinlemedi"" haberi, 14 Eylül 2024 tarihinde yazılmıştır. 14 Eylül 2024 tarihinde de güncellenmiştir. Gündem kategorisi altında bulunan Narin cinayetinde amcanın eşi Melek Güran'ın ifadesi: "Her şeyi anlat dedim beni dinlemedi" haberi 2024 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Narin cinayetinde amcanın eşi Melek Güran'ın ifadesi: "Her şeyi anlat dedim beni dinlemedi" 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Gündem konusunda 18 Eylül 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 13:52 Kenan Yıldız'ın UEFA Şampiyonlar Ligi Performansı İtalya’yı Salladı!
  2. 13:44 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Lübnan Başbakanı Necip Mikati ile Görüştü
  3. 13:40 Fed’in Faiz İndirimi Kripto Paraları Nasıl Etkileyecek?
  4. 13:39 Xiaomi 15 Serisinin fiyatları ifşa edildi
  5. 13:31 Şampiyonlar Ligi'nde 18 Eylül Programı
  6. 13:30 Hizbullah'ın çağrı cihazlarına saldırı sonrası İsrail ordusundan büyük yığınak!
  7. 13:28 Şampiyonlar Ligi 2024-2025 Puan Durumu: Hangi Takım Nerede?
  8. 13:18 Ordu'da Şüpheli Paket Paniği
  9. 13:14 O da sonunda ait olduğu topraklarda!
  10. 12:51 İran’dan sert tepki: Lübnan’daki saldırı toplu katliam!
  11. 12:51 Fatih Altaylı'dan Gündem Yaratacak Çıkış: PKK'nın Cihazları Patlatsa Hoşunuza Gitmez Mi?
  12. 12:45 Barış Boyun'un Suç İmparatorluğu Çözüldü: 349 Yıla Kadar Hapis Talebi!
  13. 12:31 Dev Derbi İçin Bilet Fiyatları Açıklandı: Fenerbahçe-Galatasaray Maçında En Düşük Fiyat Ne Kadar?
  14. 12:31 Sadece Dâhiler Başarıyor: Resmin İçindeki Saklı Uzaylıyı Bulmak İçin 12 Saniyeniz Var!
  15. 12:30 Soğuk Havada Doğal Gaz Faturanızı Düşürmenin Basit Yöntemleri
  16. 12:13 CHP'den seçimlere 5 aşamalı hazırlık!
  17. 12:07 Galatasaray'da Okan Buruk, Fatih Terim'i yakaladı
  18. 12:03 Avrupalı otomobil üreticileri fabrikaları kapatabilir
  19. 11:57 Enes Kanter'in Çirkin İddialarına Fenerbahçe ve Beşiktaş'tan Sert Tepki
  20. 11:56 İPA: Yanlış politikalar son iki yılda kamuyu trilyonlarca lira zarara uğrattı
Gündem Haberleri