Narin Güran cinayeti davasında mütalaa açıklandı; 4 sanık için ağırlaştırılmış müebbet talebi

Narin Güran cinayeti davasında mütalaa açıklandı; 4 sanık için ağırlaştırılmış müebbet talebi

Diyarbakır 8. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen Narin Güran cinayeti davasında savcı, 4 sanık hakkında ağırlaştırılmış müebbet hapis talep etti. Narin’in ölümüne ilişkin bir sonraki duruşma 26 Aralık’ta yapılacak. Avukat Nahit Eren, adalet için duruşma salonunda olacaklarını belirtti.

Diyarbakır’da 8 yaşındaki Narin Güran’ın öldürülmesiyle ilgili davada, Cumhuriyet Savcısı sanıklar hakkında ağırlaştırılmış müebbet hapis talep etti. 21 Ağustos'ta kaybolan ve 8 Eylül’de cesedi bulunan Narin’in cinayetinin bir sonraki duruşması 26 Aralık’ta görülecek.

Eski Diyarbakır Barosu Başkanı, avukat Nahit Eren, Cumhuriyet Savcısının, Diyarbakır 8. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen Narin Güran dosyasına ilişkin esas hakkındaki mütalaasını sunduğunu açıkladı. Mütalaada, 21 Ağustos'ta kaybolduğu izlenimi verilen ve 8 Eylül’de Eğertutmaz Deresi'nde cesedi bulunan 8 yaşındaki Narin Güran'ın öldürülmesine ilişkin tutuklu sanıklar amca Salim, anne Yüksel, ağabey Enes Güran ve komşuları Nevzat Bahtiyar hakkında, "iştirak halinde kasten öldürme" suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası talep edildi.

Davanın bir sonraki duruşması, 26 Aralık’ta yapılacak. Nahit Eren, Twitter üzerinden yaptığı paylaşımda, savcılığın esas hakkındaki mütalaasında sanıkların ağırlaştırılmış müebbet hapisle cezalandırılmasını talep ettiğini belirtti ve "Narin için adalet demek için 26 Aralık’ta duruşma salonunda yerimizi alacağız" dedi.

"Narin Güran cinayeti davasında mütalaa açıklandı; 4 sanık için ağırlaştırılmış müebbet talebi" haberi, 06 Aralık 2024 tarihinde yazılmıştır. 06 Aralık 2024 tarihinde de güncellenmiştir. Gündem kategorisi altında bulunan Narin Güran cinayeti davasında mütalaa açıklandı; 4 sanık için ağırlaştırılmış müebbet talebi haberi 2024 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Narin Güran cinayeti davasında mütalaa açıklandı; 4 sanık için ağırlaştırılmış müebbet talebi 2025 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Gündem konusunda 04 Mart 2025 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Melike Aktaş Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 14:09 Seren Serengil’in Cübbeli Ahmet İddiası: Kapatılan Dosya Sosyal Medyada Gündem Oldu
  2. 14:01 Kredi ve mevduat faizlerinde beklenmedik değişim! Merkez Bankası yeni bir adım atacak mı?
  3. 14:01 Mourinho bir ilkin arkasında!
  4. 14:01 Ukrayna: "Değerli maden anlaşmasını imzalamaya hazırız"
  5. 13:52 Yok' Dediği İçin Darbedilen Sağlık Görevlisinden Acı Haber Geldi
  6. 13:47 Galatasaray'da sıcak gelişme; Erden Timur, derbi öncesi takımla buluşmak istedi mi?
  7. 13:47 Aile Bakanlığı skandalında yeni gelişme: Torpil suçlamaları artarken, düzenleme kalıcılaşıyor!
  8. 13:47 Araştırma: 2050'ye kadar dünya nüfusunun çoğunluğu obezleşebilir
  9. 13:47 Rusya'dan flaş açıklama: "Ukrayna'ya silah desteği kesilirse barışa yaklaşacağız"
  10. 13:47 Yağ çekmeyen pişi! Sahura özel balon gibi kabaran pişi tarifi: Üstelik mayalanma derdi de yok!
  11. 13:45 Özel grup toplantısında açıklamalarda bulunuyor
  12. 13:38 Çanakkale’de Şok Eden Görüntü: 8 Metrelik Dev Yılan
  13. 13:29 Şahin gözlü dâhiler buraya! Heykeller arasında gizlenen insanı bulmak için 130 IQ lazım!
  14. 13:29 O ildeki deprem riski alarm veriyor: 7 büyüklüğündeki sarsıntıda 28 bin bina yıkılabilir!
  15. 13:29 Donald Trump'a ne oluyor? Elinde yeni lekeler çıktı!
  16. 13:29 Radar Cezalarında Devrim Niteliğinde Yenilik: Hız İhlalleri Artık Bu Yolla Tespit Edilecek
  17. 13:25 Kremlin Sözcüsü Peskov: "ABD’nin Ukrayna'ya silah sevkiyatını durdurması barışa katkı sağlar"
  18. 13:19 Diyarbakır tekstil sektöründe kriz büyüyor: 8 firma kapanma noktasında
  19. 13:16 DEM Partili Tülay Hatimoğulları: "Kadın bedeninden, sağlığından elini çek ey iktidar"
  20. 13:13 İmamoğlu'ndan Edip Akbayram'a veda: "Şarkılarıyla yaşayacak"