Narin'in amcası Salim Güran’ın eşi ifade verdi: "Eşim Salim'den şüphelendim"

Narin'in amcası Salim Güran’ın eşi ifade verdi:

Narin'in amcası Salim Güran’ın eşi ifade ver... Diyarbakır Bağlar ilçesine bağlı Tavşantepe Mahallesi'nde yaşanan trajik olayda, 19 gün kayıp olan 8 yaşındaki Narin Güran'ın cansız bedeni bulunmuş oldu.

Diyarbakır Bağlar ilçesine bağlı Tavşantepe Mahallesi'nde yaşanan trajik olayda, 19 gün kayıp olan 8 yaşındaki Narin Güran'ın cansız bedeni bulundu. Bu üzücü gelişme tüm Türkiye'yi derinden etkiledi. Küçük kızın ölümüne ilişkin başlatılan soruşturma, her gün yeni ayrıntılarla gündeme gelmeye devam ediyor.

Narin Güran'ın babası Salim Güran'ın tutuklanmasının ardından, anne Melek Güran'ın ifadesi soruşturmanın seyrini önemli ölçüde değiştirdi. Melek Güran, eşinden şüphelendiğini ve onun davranışlarındaki gariplikleri ifade etti. İfadesinde, "Eşim Salim'den şüphelendim" dedi.

'TARLAYA GİDECEĞİNİ SÖYLEDİ'

Habertürk'ten Mustafa Şekeroğlu'nun haberine göre, olay sabahı eşi Salim Güran’ın tarlaya gideceğini belirten Melek Güran, "Eşim Salim Güran tarlaya gideceğini' söyledi. Hüseyin Güran'ın evine gideceğini söylemedi. Ancak bizim iki tarladan biri olan mezarlık civarındaki tarla Hüseyin Güran'ın evine yakın gitmiş olabilir. Ama gittiğini bilmiyorum, gideceğini söylemedi," ifadelerini kullandı.

'EŞİM SALİM GÜRAN'DAN ŞÜPHELENDİM'

Savcılığın her soruya yanıt veren Melek Güran, kendisine kimden şüpheleniyorsunuz diye sorulan bir soruya ise, " Eşim Salim Güran'ın kullanmış olduğu 47 ... plakalı araç aslında kardeşi olan Fuat Güran'ın. Ancak kendisi Van ilinde olduğu için aracı eşim Salim Güran kullanıyordu. Bu araç içerisinde yapılan incelemede Narin Güran'a ait DNA profili tespit edilmiş. Bu aracı Eşim Salim Güran ve oğlum Devran Güran kullanmaktaydı. Ancak Eşim daha sıklıkla kullanırdı. Narin'in kaybolduğu gün de aracı eşim Salim Güran kullandı. Gün boyu araç eşim Salim Güran'daydı. Devran da olay günü davetiye dağıtmaya gitmişti. Narin'de 8 yaşında olduğundan ve araba süremeyeceğinden dolayı eşim Salim Güran'dan şüphelendim. Zaten eşim Salim Güran bu sebeple tutuklandı. Başkaca şüphelendiğim kimse yoktur," ifadelerini kullandı.

TUTUKLU SAYISI 10’A YÜKSELDİ

Soruşturma kapsamında adliyede yapılan ifadelerin ardından, tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edilen 9 şüpheliden bazıları tutuklandı. Bu kişiler arasında anne Yüksel Güran (44), ağabey Enes Güran (18), amca Fuat Güran (42), kuzen Muhammed Kaya, yenge Maşallah Güran (46) ve kızı Birsen Güran (19), halasının eşi Mehmet Şevket Kaya ve Salim Güran'ın işçisi Mehmet Selim Atasoy (40) yer alıyor. 15 yaşından küçük olan diğer işçi R.A. ise yaşının 15'ten küçük olması nedeniyle adli kontrol altında serbest bırakıldı.

Narin Güran'ın katledilmesiyle ilgili olarak sürdürülen soruşturmada, 2 Eylül'de gözaltına alınan amca Salim Güran ve Narin'in cansız bedeninin bulunmasının ardından gözaltına alınan komşu Nevzat Bahtiyar 11 Eylül'de tutuklandı. Böylece olayla ilgili tutuklu sayısı 10'a yükseldi.

"Narin'in amcası Salim Güran’ın eşi ifade verdi: "Eşim Salim'den şüphelendim"" haberi, 13 Eylül 2024 tarihinde yazılmıştır. 13 Eylül 2024 tarihinde de güncellenmiştir. Gündem kategorisi altında bulunan Narin'in amcası Salim Güran’ın eşi ifade verdi: "Eşim Salim'den şüphelendim" haberi 2024 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Narin'in amcası Salim Güran’ın eşi ifade verdi: "Eşim Salim'den şüphelendim" 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Gündem konusunda 18 Eylül 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 03:54 Köprüdeki adam resminde bulunan mantık hatasını en zekiler 15 saniyeden önce bulmayı başarıyor!
  2. 03:52 SGK milyonları ilgilendiren uyarıyı yaptı: 'Çift ödeme iadesi' mesajları düzmeceymiş!
  3. 02:23 Maliye peşlerinde: IBAN yolu ile bu ödemeleri yapanlar dikkat, büyük cezası var!
  4. 02:07 Balığın Tazeliğini Tuzsuz Nasıl Korursunuz? Bu Şekilde Saklayın Farkı Göreceksiniz!
  5. 02:01 Emekliler Bayram Edecek: 2030'a Kadar Sürecekti, Hükümet Yeni Formülle Maaş Farklarını Bitiriyor!
  6. 02:01 Yapı Kredi girişimlere 10,2 milyon dolarlık fon veriyor!
  7. 02:01 Süper Lig'den tam 8 kulüp PFDK'ye sevk edildi!
  8. 01:49 Resmi Gazete'de Yayınlandı: HSK Kararıyla Hakim ve Savcı Terfileri Belli Oldu!
  9. 01:41 Cevdet Akay’dan Enerji Bakanı Bayraktar’a Tepki: Faturadaki Vergi Artışını Nasıl Açıklayacaksınız?
  10. 01:40 Büyüklerimizin Bir Bildiği Varmış: 90 Yaşındaki Türk Kadınları Uzun Ömrün Sırrını Verdi!
  11. 01:36 Özgür Özel “CHP iktidara gelince Türkiye Avrupa Birliği’ne girecek”
  12. 01:33 Dilruba Kayserilioğlu AKP'lilere seslendi: Neden üstünüze alındınız geri zekalı olmayanlar alınmadı
  13. 01:19 Kulis: Erdoğan, Tarım Bakanı İbrahim Yumaklı'ya "Siz bu işi hiç bilmiyormuşsunuz" demiş!
  14. 01:16 Gizli görev başladı! 11 saniyede kaplanı bulan dahi çıkıyor!
  15. 01:16 Avrupa Parlamentosu'nun yeni üyeleri, AB'nin Gazze politikalarına sert eleştiriler yöneltti
  16. 01:16 Narin'in abisinin baroya vekalet açıklaması: "Adaletin sağlanması tek amacımız"
  17. 01:11 Bakanlık duyurdu; İzmir Körfezi Acil Eylem Planı ay sonunda açıklanacak!
  18. 01:01 Galatasaray maçında hakem karışıklığı!
  19. 00:51 İddia: Yılmaz Özdil "Anayasa referandumu geliyor" dedi, tarih verdi
  20. 00:49 Arda Güler siftahını yaptı! Real Madrid 3 puanla önde başladı
Gündem Haberleri