Neslican Tay’ın cenaze töreninin ayrıntıları belli oldu: ‘Kesilen bacağının yanına gömülecek’

Neslican Tay’ın cenaze töreninin ayrıntıları belli oldu: ‘Kesilen bacağının yanına gömülecek’

Neslican Tay’ın cenaze töreninin ayrıntıları... Neslican Tay’ın cenaze töreniyle ilgili detaylar belli oldu. Üç defa kanseri yenen ve bu uğurda bir bacağını kaybeden Neslican Tay, dördüncü kez kanser...

Neslican Tay’ın cenaze töreniyle ilgili detaylar belli oldu. Üç defa kanseri yenen ve bu uğurda bir bacağını kaybeden Neslican Tay, dördüncü kez kanser teşhisinin konulmasının ardından yoğun bakımda tedaviye alınmıştı. Genç kadın geçtiğimiz akşam tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Neslican Tay’ın cenaze töreniyle ilgili detaylar belli oldu. Kansere karşı verdiği mücadeleyle tüm Türkiye’nin sevgisini ve takdirini kazanan Neslican Tay, dördüncü kez kanser teşhisi konulmasının ardından yoğun bakımda tedavi altına alınmıştı. Ancak üç kez kanseri yenen Nesliacan’ın genç bedeni, bu mücadeleye artık dayanamadı.

Geçtiğimiz akşam son dakika bilgisi olarak ajansların duyurduğu vefat haberi sonrası sevenleri Neslican Tay’ın cenaze töreniyle ilgili ayrıntıları araştırmaya başladı. Peki, Neslican Tay’ın cenaze namazı ne zaman, nerede kılınacak? İşte ayrıntılar…

MEMLEKETİNDE DEFNEDİLECEK

Neslican Tay’ın cenazesi 21 Eylül Pazar günü memleketi Rize’nin Sahil Camii'nde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazıyla yine merkeze bağlı Pehlivan Mahallesi'nde toprağa verilecek. Cenaze töreniyle ilgili detaylar, Neslican’ın ailesi tarafından sosyal medya üzerinden paylaşıldı.

'NESLİHAN BACAĞININ YANINA GÖMÜLECEK'

Neslican Tay'ın dayısı Ömer Yazıcı yaptığı açıklamada, "Bu süreçte bizi bırakmayan yanımızda olan herkese teşekkür ediyorum. Sağolsunlar, varolsunlar. Neslican'ı dün gece kaybettik. Ama Neslican'ın bedenini kaybettik. Neslican'ın ruhu ve başlattığı savaş, başlattığı mücadeleyi miras olarak vasiyet olarak kabul ettik. Devam ediyoruz, devam ettireceğiz" dedi.

Yazıcı, "Bu konuda Türkiye'deki bu hastalıkla mücadele eden bütün herkese vermiş olduğu umudu ayakta tutmak için Neslican'ın ruhunu yaşatacağız, yaşatmaya devam edeceğiz. Bu konuda gerek sosyal medyadaki takipçi dostlarımız olsun, gerek buradaki arkadaşlarımız olsun gerek basında görevli arkadaşlarımız olsun, herkesin elinden geleni yapacağını biliyoruz. Neslican'ın bize bırakmış olduğu mücadelenin mirasını yaşatacağız. Neslican'ın sadece bedenini kaybettik. Neslican son nefesine kadar savaştı. Bunu çok rahatlıkla sürekli yanında olan birisi olarak söylüyorum. Bunun anlamı şu, bıkmadı, bırakmadı, salmadı belki onun yerinde bizler olsaydık çok daha erken pes ederdik. Etmedi. Neslican'ı kaybetmedik, Neslican'ın sadece bedenini kaybettik. Ruhu yaşayacak, bizimle. Birazdan gideceğiz. Neslican'ın annesinin ve kendisinin istediği bir şey vardı. Biz iki sene evvel, Neslican'ın bacağını kestiğimiz zaman bacağını bırakmamıştık hastanede. Onu memleketimizde, Rize'de gömmüştük. Cenazesini de bacağının yanına, bedenini bütünleştireceğiz orada. Cenazesi Rize'de olacak. Yarın Rize Sahil Camii'nde öğlenden sonra cenaze namazını kılıp aile kabristanımıza defnedeceğiz" ifadelerini kullandı

HALUK LEVENT: KESİNLİKLE MİRAS KALDI

Aileye baş sağlığı dilemeye hastaneye gelen Haluk Levent ise hastane çıkışı, "Arkadaşlar hepimizin başı sağ olsun. Az sonra otobüsümüz gelecek ve Rize'ye doğru hareket edilecek. Aileyi toparladık. Kesinlikle miras kaldı. Bunu hepimiz biliyoruz. O bu mücadelenin neferiydi. 'Ben en azından savaşarak kaybederim' diyen bir kızımızdı. Hepimizin başı sağ olsun. Diyebilecek bir şey yok. Çok üzgünüz. Bundan sonra onun anısını en güzel şekilde yaşatmaya çalışacağız. " dedi.

"Neslican Tay’ın cenaze töreninin ayrıntıları belli oldu: ‘Kesilen bacağının yanına gömülecek’" haberi, 21 Eylül 2019 tarihinde yazılmıştır. Yaşam kategorisi altında bulunan Neslican Tay’ın cenaze töreninin ayrıntıları belli oldu: ‘Kesilen bacağının yanına gömülecek’ haberi 2019 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Neslican Tay’ın cenaze töreninin ayrıntıları belli oldu: ‘Kesilen bacağının yanına gömülecek’ 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Yaşam konusunda 26 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 04:48 Beşiktaş, 339 milyon euroluk dev transferiyle futbol dünyasını sarsmaya hazırlanıyor!
  2. 04:45 Haiti Başbakanı Henry istifasını verdi
  3. 03:38 Maya yok, beklemeye gerek yok! Herkes hazır aldınız zannedecek! 5 dakikalık simit poğaça tarifi
  4. 03:36 Pırlanta gibi eşlerinize zengin tarif! İşte elmas kurabiye tarifi
  5. 03:33 Çağlayı tuzlayıp yemeyi unutacaksınız! Mardin’in meşhur lezzeti Firkiye tarifi
  6. 03:31 PUBG oyununda Erangel haritası değişiyor! Yeni güncelleme yolda
  7. 03:27 Türk Hava Yolları, 2023'te tüm zamanların rekorunu kırdı
  8. 03:24 A101 şimdi Samsung Galaxy S24'ü müşterilere sunuyor! Ürünün fiyatı ne kadar?
  9. 03:24 Mehmet Şimşek açıkladı: Türkiye sahalara döndü; sıkıntılar geride kaldı
  10. 03:21 KKM'de hesabı olanlar dikkat! Faiz oranları değişti!
  11. 03:18 Kahvaltı sofralarının vazgeçilmezi olacak! İşte puf poğaça tarifi
  12. 03:16 Pastörize sütte kuş gribi virüsü bulundu!
  13. 03:13 Cam bezlerini çöpe atın, daha iyisini bulduk!
  14. 03:11 Ütü derdine son: Bu tarifi uygulayan ütüden kurtulur!
  15. 03:08 Galatasaray, Portekiz'in kariyerinde 129 gol ve 96 asist bulunan süper yıldızıyla anlaşıyor!
  16. 01:32 Ülkemizde de popüler olan ünlü tencere firması iflas etti: İşsizlik kapıda
  17. 01:28 Uzun yıllar boyunca tatlı anılar bırakan bir marka, resmi olarak iflas ettiğini duyurdu
  18. 01:24 Fernando Muslera'dan Beklenmedik Bir Karar: Emeklilik! Şaşırtıcı Açıklama Geldi!
  19. 01:03 Türkiye'nin Otonom Sistemler Fuarı'nda Gösterdiği Performans Avrupalıları ve Asyalıları Etkiledi!
  20. 00:55 Beşiktaş'ın Yeni Teknik Direktörü Belli Oldu, İmzalar Atılıyor!
Yaşam Haberleri