Nihal Candan'dan eleştirilere yanıt: İnsanlar bizden nefret ettiği için ömür boyu mu yatacağız

Nihal Candan'dan eleştirilere yanıt: İnsanlar bizden nefret ettiği için ömür boyu mu yatacağız

Nihal Candan'dan eleştirilere yanıt: İnsanl... Dolandırıcılık çetesine üye oldukları iddiasıyla tutuklanan Nihal-Bahar Candan kardeşlerden Nihal, cezaevinde anoreksiya (yiyememe) hastalığına yakalanınca 37 kiloya düşmüş ve sağlık sebebiyle tahliye edilmişti. Evinde tedavisi devam eden Nihal Candan yaşadıklarını söyledi.

Tahliyesinin peşinden kuaföre giden Nihal Candan, "Cezaevinde her günüm hastalık ve ızdıraplarla geçti. Bir kez olsun saçlarımı taramadım, elim varmadı. Ben, tahliye olur olmaz gene hastane acilindeydim ailemle, kuaförde değil. Ailem biraz moral olsun diye kuaföre götürmek istedi. Bu benim isteğim değildi. 'Hadi hemen süsleneyim' diye düşünecek durumda olabilir miyim sizce? Bana moral olsun istediler. Ben 33 kiloya kadar düştüm. 37 kiloyu daha yeni gördüm. Ve hâlâ yemekte zorlanıyor ve mama ile besleniyorum" dedi.

Posta'dan Alev Gürsoy Cimin'in haberine göre; Nihal Candan yaşlı ve hasta olan birçok tutuklu ve hükümlü cezaevinde yatarken kendisinin tahliye edilmesine yönelik eleştirilere, "Bunun hesabını neden bana soruyorlar? Ben mi o kişileri içeride tutuyorum? Suçu olmayan herkes o kapalı mezarlıktan çıksın" diye yanıt verdi.

"ÖMÜR BOYU HAPİS Mİ YATACAĞIZ?"

Haksızlığa uğradıklarını söyleyen Nihal Candan, "Nihal ile Bahar, bizi dolandırdı diyen tek bir mağdur bile yok. İnsan hakları suçu işlendi. Ben fenomen değilim. Kardeşimin de bundan sonraki süreçte kariyer planı konusunda değişikliğe gideceğinden eminim. Herkes hata yapar da insanlar bizden nefret ettiği için ömür boyu mu yatacağız? Terörist değiliz ki biz" diye konuştu.

"BAHAR DA SERBEST KALMALI"

Evde tedavisine devam edildiğini şu an mamayla beslendiğini söyleyen Nihal Candan, "Cezaevinde yalnız yemek yemekten değil, su içmekten bile korkuyordum. Kafam karıştı diye onlarca kere akıl hastanesine sevkim yapıldı. Ruhsal olarak çok ciddi kriz dönemlerim oldu. Bilinçli bir yememe ya da protesto değildi yaptığım. Üzüntüden hasta oldum. ‘Bu kız hasta değil’ diyenleri de vicdanlarıyla baş başa bırakıyorum ve hakkımı helal etmiyorum. Ben yalnız sağlık durumundan değil, 'Daha fazla içeride kalmalarını gerektiren bir durum yok' denilerek tahliye edildim. Bakın operasyonlar tamamlandı, dosyada bir şey yok, yeniden işlem yapılmasına gerek yok. Bahar da aynı sebeple serbest kalmalı" dedi.

"FENOMENLİKTEN PARA KAZANMADIM"

Sosyal medyaya bir daha girmeyeceğini söyleyen Candan, "Genç kızlara tavsiyem ya göründüğünüz gibi olun ya olduğunuz gibi görünün. Ben bu mecralardan çok çektim, kimse çekmesin. Fenomenlikten para falan da kazanmadım" dedi.

"Nihal Candan'dan eleştirilere yanıt: İnsanlar bizden nefret ettiği için ömür boyu mu yatacağız" haberi, 01 Mayıs 2024 tarihinde yazılmıştır. 01 Mayıs 2024 tarihinde de güncellenmiştir. Gündem kategorisi altında bulunan Nihal Candan'dan eleştirilere yanıt: İnsanlar bizden nefret ettiği için ömür boyu mu yatacağız haberi 2024 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Nihal Candan'dan eleştirilere yanıt: İnsanlar bizden nefret ettiği için ömür boyu mu yatacağız 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Gündem konusunda 22 Mayıs 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Kaynak:Posta

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 02:20 Bayat ekmek bakın ne işe yarıyor: İşte yapılabilecekler!
  2. 02:16 ATM'lerde yeni dönem: Bu paraları kabul etmeyecek!
  3. 02:14 Türkiye kırmızı ve beyaz et tüketiminde Avrupa sonuncusu oldu
  4. 02:12 Emeklilere müjde var: İndirimin başladığını yetkililer duyurdu
  5. 02:11 Yargıtay’dan sınırlama geldi: Haftada 4 saat bunu yapmayan yandı!
  6. 02:08 Topuklu ayakkabıların yenilikçi tasarımı sosyal medyada viral oldu
  7. 02:06 Bu tür kulaklıklar kulak sağlığınızı bozabilir!
  8. 02:04 Halka arz rüzgarı duruluyor mu?
  9. 02:03 Konut satışları durdu, GYF’lere talep arttı!
  10. 02:01 Schengen vizesine başvuru açıklandı: 6 milyar TL ödeme yapılmış
  11. 01:48 Galatasaray'da 6 milyon euroluk bir ayrılık yaşanıyor! Eyüpspor'a transfer oluyor
  12. 01:42 Blinken ifadesini verdi: "Yakalama kararı başvurusu Gazze'de ateşkesi zorlaştırır"
  13. 01:42 Stefan Kuntz'un A Milli Takım'dan ayrılmasının ardından resmen duyurulan yeni işi herkesi şaşırttı!
  14. 01:30 Belediyeden yeni doğan bebeklere ilk altın! Başvurular bugün açıldı
  15. 01:29 Özel Bahçeli'yi zora sokacak 4 Sinan Ateş sorusu yöneltti
  16. 01:29 Davutoğlu Erdoğan'a konuştu: "Kayıt dışı siyayete mi teslim mi olacak?"
  17. 01:22 İlişkilerde hata ustası olan işte o 3 burç!
  18. 01:19 Dismorfofobi nedir ve belirtileri nelerdir?
  19. 01:15 Türklerin dış yatırımı 5.7 milyar doları buldu
  20. 01:14 Ons altın 3 bin dolar oluyor!
Gündem Haberleri